fbpx

Astrologe Patricia

astrologe patricia

Mijn naam is Patricia en ben in de jaren 90 voor het eerst met astrologie in aanraking gekomen door er enkele boeken over te lezen. Echter was dit niet voldoende om er actief mee bezig te gaan, dit gebeurde pas veel later. Want ik heb inmiddels een vijf jarige astrologische studie bij het Opleidingscentrum Isthar gevolgd en afgerond.

 Voor mij heeft astrologie een deur ge-opend naar een hele nieuwe wereld waar ik dagen in rondwandel, zonder tijdsbesef. Er zijn zoveel interessante paden in dit landschap die elke keer weer uitnodigen om te betreden, waardoor ik nog lang niet uitgeleerd ben. Echter moet de “eeuwige student”, ook een keer afstuderen om zo haar astrologische inzichten en kennis met de buitenwereld te delen.

Vandaar deze vervolgstap en dat is het regelmatig posten van artikelen op deze website.

 Sinds 2017 heb ik een eigen praktijk, waar ik naast astrologische consulten en lezingen, me bezighoud met coaching. Dit combineer ik vaak met astrologie door tijdens een coachtraject de horoscoop van de cliënt erbij te betrekken. Hierdoor ontstaat een breder beeld. Ook verzorg ik samen met mijn collega sound journeys en handpan workshops.

Kijk voor meer informatie op www.inspiratievindtmens.nl of

stuur een mail naar inspiratievindtmens@ziggo.nl

Hartelijke groeten,

Patricia