fbpx

Basiscursus Astrologie: Leer je eigen geboortehoroscoop interpreteren

In deze online cursus astrologie leer ik jou in 6 weken de basis van de astrologie waardoor jij aan het einde van de cursus zelf je eigen geboortehoroscoop kunt interpreteren. 

Ben jij op zoek naar wie jij nu werkelijk bent? 

Al langere tijd heb je een wat onbestemd gevoel. Je hebt het idee dat je stilstaat en zoekt naar antwoorden binnen jezelf.

 • Je vraagt je af of je wel echt al je mogelijkheden benut.
 • Je vraagt je af of je niet méér uit jezelf kunt halen.
 • Je vindt het lastig om te bepalen wat je talenten zijn en/of waar je minder goed in bent. 
 • Je loopt tegen bepaalde patronen en blokkades aan.
 • Je voelt je vaak angstig of onzeker op bepaalde gebieden in je leven.

Herkenbaar? Dan is het tijd om je eens te verdiepen in jouw persoonlijke astrologische geboortehoroscoop. 

“Astrologie is één van de mooiste en diepzinnigste methodes om jezelf beter te leren begrijpen.” 

Waarom Astrologie?

Astrologie is één van de mooiste en diepzinnigste methodes om jezelf beter te leren begrijpen. Aan de hand van je geboortehoroscoop ontdek je bijvoorbeeld alles over je karakter, gezondheid en relaties.

Maar ook onduidelijkheden op het gebied van werk, je levensdoel en je persoonlijke ontwikkeling kun je allemaal helder krijgen. Het helpt je begrijpen waarom je op een bepaalde manier in elkaar zit en hoe je keuzes maakt die echt bij jou passen.

Het is daarom een geweldig hulpmiddel om jezelf en anderen in kaart te brengen en het wordt al duizenden jaren gebruikt door mensen die op zoek zijn naar antwoorden in zichzelf.

Het is een prachtig instrument om jezelf te begrijpen, zodat je je meer bewust wordt van storende patronen en deze blokkades om kunt zetten naar groei en ontwikkeling.

Wat leer je in deze cursus?

In deze 6 weekse cursus leer je stap-voor-stap je eigen geboortehoroscoop interpreteren.

Hiervoor is het allereerst nodig om de betekenis van de symbolen in je geboortehoroscoop te kennen en daarom leer ik je alles over de astrologische tekens, de astrologische huizen, planeten en aspecten.

Iedere week ontvang je video’s met uitleg + opdrachten waar je zelf thuis mee aan de slag gaat. Aan het einde van de cursus leg ik je uit hoe je alle puzzelstukjes kunt combineren en daarmee je eigen geboortehoroscoop kunt ‘duiden’.

Dit alles zonder zweverig gedoe en op een moderne, toegankelijke manier met praktische tips waar je echt iets aan gaat hebben in je dagelijks leven.

 

Na het volgen van de cursus kan jij o.a. dit uit je geboortehoroscoop halen:

 • Hoe jij omgaat met gevoel en veiligheid
 • Wat je verwacht van relaties
 • Hoe je overkomt op anderen tijdens een eerste contact
 • Wat je talenten en sterke punten zijn
 • Wat je zwakke punten zijn en waar je tegenaan loopt

Maar ook onduidelijkheden op het gebied van werk, je levensdoel en je persoonlijke ontwikkeling kan jij aan het einde van deze cursus uit je geboortehoroscoop halen. Je begrijpt beter hoe jij in elkaar zit en hoe je keuzes maakt die echt bij jou passen.

Wat krijg je bij deze 6 weekse basiscursus astrologie?

✓ Toegang tot een online cursus met 9 modules

✓ Ruim 53 video’s met astrologische basis kennis

✓ 1 astrologisch basishandboek met uitleg over de planeten, tekens, huizen en aspecten (97 pagina’s)

✓ 1 werkboek met werkbladen waarmee je je kennis kunt testen (68 pagina’s)

✓ 1 receptenboek waarin de uitwerking van alle planeten in tekens helemaal is uitgeschreven

✓ Een geboortehoroscooptekening uit astrologisch programma Solar Fire

✓ Toegang tot het besloten FB account waarin je contact kunt maken met andere cursisten

✓ Begeleiding van een ervaren astrologe

 

 

“Leida heeft me gevraagd haar cursus te testen en ik vond haar cursus leuk, praktisch en leerzaam. Het is uitgebreid omdat er nogal wat komt kijken bij astrologie, maar ze maakt het simpel en duidelijk!

Ik had er al best wat over gelezen, maar ik kan zeggen dat er nu pas echt kwartjes zijn gevallen over hoe het in elkaar steekt. Het fijne is dat je niet alleen theorie krijgt, maar ook opdrachten zodat je je eigen horoscoop kunt uitwerken (met voorbeelden en handvatten).

Je kunt de cursus op eigen tempo volgen, de lessen zijn daar fijn en overzichtelijk voor opgedeeld in kleine stukken. Ik heb veel over astrologie en weer meer over mezelf geleerd dankzij deze waardevolle cursus, zeker een aanrader!”

Marielle, thegreenguide.nl

“Leida heeft mij gevraagd om haar cursus te testen en dat heb ik met veel plezier gedaan. Ik heb meerdere cursussen astrologie gevolgd in mijn 71-jarige leven, maar ik vond haar basiscursus astrologie vernieuwend, omdat zij aan de vele videolessen ook nog eens drie e-boeken toevoegt waar je alles rustig in kunt nalezen.

Daarbij ook nog een super handige ‘cheatsheet’ met korte omschrijvingen van alle astrologische begrippen. In de video’s legt zij vol passie en enthousiasme, op een duidelijke wijze, de basis van de astrologie uit. Zij laat zien dat online studeren niet onder hoeft te doen voor welke andere studie dan ook!”

Irene van Hemert-Hogendoorn

Waar bestaat deze 6 weekse cursus uit?

Module 1 : Inleiding

In deze module word je welkom geheten, wordt het doel van de cursus duidelijk gemaakt en leg ik je uit hoe deze cursus werkt.

20min.

Module 2 : Achtergrond astrologie

In deze module wordt uitgelegd wat astrologie is, vertel ik je meer over de geschiedenis van de astrologie en hoe astrologie werkt.

12min.

Module 3 : De Geboortehoroscoop

In deze module leer je wat een geboortehoroscooptekening is, hoe je aan je geboortehoroscooptekening komt en waar deze uit bestaat.    

14min.

Module 4 : Elementen en kruizen

In deze module leer je alles over de 4 elementen vuur, water, aarde en lucht. Daarnaast ga je meer leren over de kruizen en polariteiten. 

17min.

Module 5 : De tekens

Deze module gaat over de 12 verschillende astrologische tekens. Van Ram tot en met Vissen. De basiseigenschappen van ieder teken worden besproken alsmede de plus- en minpunten. 

39min.

Module 6 : De huizen

Deze module gaat over de 12 verschillende astrologische huizen. De basiseigenschappen van ieder huis worden doorgenomen en aan het einde volgt een opdracht waarbij jezelf de huizen in jouw geboortehoroscoop gaat duiden.

44 min.

Module 7 : De planeten

In deze module worden alle tien planeten behandeld. Van de Zon tot en met Pluto. De positieve en de negatieve eigenschappen van iedere planeet worden besproken en aan het einde van de module ga je zelf de planeten in jouw eigen geboortehoroscoop duiden.

50 min.

Module 8 : De aspecten

In deze module wordt uitleg gegeven over de aspecten in een geboortehoroscoop. Daarnaast worden alle 6 de majeure aspecten behandeld en wordt uitleg gegeven over hoe je een aspect duidt.

50 min.

Module 9 : Duiden

In deze laatste module wordt uitgelegd hoe je alle puzzelstukjes combineert en er één compleet verhaal van maakt.

33 min.

Wie ben ik?

Ik ben Leida, 35 jaar en moeder van drie zonen. Ik ben afgestuurd in Organisatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, maar tijdens mijn studie al begonnen met ondernemen. Ruim acht en een half jaar heb ik mijn eigen succesvolle onderneming Hipinderegen.nl (gezien in Libelle, Cosmopolitan etc.) gerund.

In 2015 kreeg ik van mijn peettante een astrologisch consult cadeau. Ik was werkelijk waar verbijsterd door wat deze astrologe mij kon vertellen over mijn karakter en verleden.

Eenmaal thuisgekomen wilde ik direct meer weten over astrologie en ging op zoek naar cursussen, blogs en boeken om meer te leren over dit fascinerende vakgebied.

Maar de boeken die ik vond waren oppervlakkig of juist oud (geschreven op typemachine) en heel diepzinnig en de cursussen en opleidingen waren op incourante dagen of aan de andere kant van Nederland.

Waarom waren er geen moderne, praktische boeken of (online) cursussen over deze fantastische pseudowetenschap?

Na de verkoop van mijn bedrijf Hipinderegen.nl besloot ik hier zelf mee aan de slag te gaan en me volop op de astrologie te storten. Ik kreeg privéles in de psychologische astrologie, volgde daarnaast workshops en cursussen via de AstrologyUniversity en verslond tientallen astrologische boeken.

Dit alles met het doel om uiteindelijk deze eeuwenoude astrologische kennis op een moderne en praktische manier te delen met vrouwen zoals jij en vrouwen te helpen om zichzelf beter te begrijpen en keuzes te leren maken die echt bij hen passen.

Deze cursus is geschikt voor jou als je….

•  meer wil leren over astrologie en je nog echt een beginner bent op dit gebied.

• als je veel bezig bent met persoonlijke ontwikkeling en je je leven graag bewust creëert. Je vindt het leuk om je in jezelf te verdiepen en om nieuwe dingen te ontdekken over jezelf.  

• als je gelooft en vertrouwt dat een investering in jouw persoonlijke ontwikkeling de beste manier is om je geld uit te geven, omdat het altijd weer naar je terugkomt.

 

“Ik wil leren hoe ik mijn eigen geboortehoroscoop interpreteer en mezelf beter leren kennen en begrijpen.

 

 

Veelgestelde vragen

Hoeveel tijd kost deze basiscursus astrologie?

Dat verschilt, maar gemiddeld kost het tussen de 1 tot 2 uur per week. Het bekijken van de lessen neemt ongeveer een uur in beslag en het maken van de verdiepende opdrachten ook nog zo’n half uur tot een uur.

Wat als ik een les mis?

Op zaterdag komen de nieuwe lessen vrij, maar je bepaalt zelf in die week wanneer je deze volgt en de bijbehorende opdrachten maakt. Het kost je 1 a 2 uur per week.

Je kunt dus ook besluiten om alles op je eigen tempo te doen.

Je krijgt 6 maanden lang toegang tot de lessen. Je kijkt dus, wanneer je wil, een les terug als je iets gemist hebt.

Hoe lang heb ik toegang tot al het materiaal?

Je hebt zes maanden onbeperkt toegang tot al het materiaal.

Word ik met deze cursus astroloog?
Je wordt met deze cursus geen astroloog, maar je bent aan het einde van de cursus wel in staat om je eigen geboortehoroscoop te interpreteren en die van je moeder, vader, broer, zus, zoon, dochter of vriendin.
Is deze cursus zweverig?

Nee, absoluut niet. De cursus is speciaal gemaakt om het toegankelijk te maken voor iedereen. De cursus is gemaakt door een vrouw die met beide benen op de grond staat, die getrouwd is met een West-Friese nuchtere man en die dit typt vanaf haar Mac Book. 

Wat zijn de reacties en ervaringen van anderen?

Ik heb de cursus door verschillende mensen laten testen en vervolgens gevraagd of ze een review wilde schrijven. Hieronder lees je hun reacties.

“De basiscursus astrologie was voor mij een schot in de roos. Er is eindelijk structuur in mijn astro chaos gekomen. En dat komt door de heldere video’s, het werkboek en de invuloefeningen. Leida zorgt ervoor dat een goed inzicht in je geboortehoroscoop een makkie wordt. Zo fijn!

Door het interpreteren van mijn geboortehoroscoop heb ik heel veel bevstiging gekregen op persoonlijk vlak. Het heeft me doen inzien (waar ik de laatste jaren al mee bezig was) dat ik beter mag luisteren naar wat ik zelf wil. Ook vond ik het frappant dat het communiceren en ontdekken er in mijn geboortehoroscoop op allerlei vlakken uitspringt.

Jouw cursus en werkboeken hebben me echt enorm geholpen om meer inzicht te krijgen in mezelf!”

Emy Lakerveld

“Wat ik het fijnst vind aan de Basiscursus Astrologie is dat Leida alles op een nuchtere en praktische manier uitlegt. Geen zweverig gedoe, maar duidelijke en vooral diepgaande informatie over astrologie.

De inhoud gaat veel dieper in op de materie dan de standaard horoscoop- en astrologie websites. Heel fijn om na het kijken van de video’s ook de tekst nog even te kunnen teruglezen in het basisboek. Zo blijft het bij mij altijd een stuk beter ‘hangen’. Ik had geen idee dat ik zoveel kon leren over mezelf aan de hand van mijn geboortehoroscoop!”

Sandra Boon, ikbenjanmodaal.nl

Niet goed, geld terug garantie

Is deze basiscursus astrologie niet wat je had verwacht? En stop je aan het einde van week 2? Dan krijg je direct je geld terug, zonder gedoe.

 

Waarom deze cursus uniek is?

 • In de cursus combineer ik mijn West-Friese nuchterheid met de eeuwenoude astrologische kennis. Je leert hierdoor op een moderne, toegankelijke manier stap-voor-stap jouw eigen geboortehoroscoop interpreteren. Dus zonder zweverig gedoe, maar juist praktisch en to-the-point.

 • Je krijgt begeleiding van een ervaren astrologe en kunt ten allen tijde je vragen mailen. Ik maak zelf je geboortekening voor jou en sta voor je klaar mocht je hulp nodig hebben.

 • In tegenstelling tot vele andere astrologische cursussen stimuleer ik je om zelfstandig en creatief te denken. Je leert om niet klakkeloos iets over te nemen uit een astrologisch receptenboek, maar om zelf de symbolen te combineren en te interpreteren.

Omdat ik start met een pilot groep ontvang je eenmalig maar liefst 100 euro korting! Van 249,- voor slechts 149,-!

We starten op zaterdag 22 januari en je krijgt 6 maanden toegang tot al het materiaal.

Maankalender 2022 - zandkleur - a3 poster

Klaar om astrologie te leren?

1. Klik op de gele knop om naar de aanmeldknop te gaan.

2. Vul jouw gegevens in.

3. Betaal gemakkelijk met Ideal of Creditcard.

4. Per e-mail ontvang je inloggegevens voor de e-learning omgeving.

5. Op zaterdag 22 januari starten we met de 6 weekse online cursus.

6. Je krijgt 6 maanden lang onbeperkt toegang tot alle inhoud.

Omdat ik start met een pilotgroep ontvang je eenmalig 100 euro korting.

249,- nu voor slechts 149,-

Heb je nog vragen?

Wil je weten of deze basiscursus astrologie iets voor je is?
Stuur even een e-mailtje naar leida@astrologyrocks.nl

© AstrologyRocks.nl