fbpx

Hi!

Leuk dat je je toegang tot de basiscursus astrologie hebt verlengd en mee wil doen met de livelessen via Zoom. 

Je hebt nu binnen 24 uur weer toegang tot de online leeromgeving. Ik voeg je handmatig toe. 

Daarnaast krijg je een week voordat de livelessen plaatsvinden een e-mail van mij met een Zoom link. Ik zal in deze e-mail ook laten weten wat ik ga behandelen in deze liveles zodat je kunt zorgen dat je de bijbehorende video’s in de online leeromgeving van te voren al hebt bekeken en de lesstof goed kunt volgen. 

De livelessen vinden plaats op:
– Donderdag 25 april om 19.00 uur
– Vrijdag 10 mei om 19.00 uur
– Vrijdag 24 mei om 19.00 uur.

Kan je een keer niet? Geen probleem, dan ontvang je de replay. 

Mocht je nog vragen hebben, dan kan je me altijd mailen!

Liefs, Leida
leida@astrologyrocks.nl