fbpx

Bianca Timmerman

bianca timmerman

Ik ben Bianca Timmerman, Spiritueel Astrologe en heb de Spiritual Astrology School bij Maxine Luzia gevolgd.

Zo’n 11 jaar geleden leerde ik mijn geboortehoroscoop kennen en sindsdien is mijn liefde voor astrologie gegroeid. Toen kwam ik erachter wat een geweldig hulpmiddel astrologie voor iedereen kan zijn. Je krijgt inzicht in je mooiste talenten, sterke karaktereigenschappen en waar de uitdagingen liggen. Ik houd dagelijks bij hoe de planeten staan en vergelijk dit met de geboortehoroscopen van mezelf, m’n familie en vrienden.

Ik geloof dat als je je bewust bent van hoe deze energieën werken, je de kansen die het leven je aanreikt veel beter kunt benutten. De bewustwording van de werking van astrologie op jouw dagelijks leven is het grootste cadeau wat je jezelf kunt geven.

 Mijn website is www.moonrisingastrology.com en ik ben actief op Instagram.com/moonrisingastrology