fbpx

Deze eigenschappen horen bij het ‘sterrenbeeld’ Leeuw

Is jouw ‘sterrenbeeld’ Leeuw, dan zal je je vast herkennen in de eigenschappen in onderstaande tekst, maar uiteraard niet in alles. Hoe dat komt? Je ‘sterrenbeeld’ is het dierenriemteken waar de Zon in stond ten tijde van je geboorte, maar de positie van de Zon tijdens je geboorte is niet de enige ‘planeet’ die invloed uitoefent op jouw karakter. De Maan stond bijvoorbeeld ook in een bepaald dierenriemteken en ook de 8 planeten namen een bepaalde positie in. Om meer te weten te komen over jouw karakter zou je dus niet alleen je ‘sterrenbeeld’ moeten bestuderen.

In dit artikel leg ik je meer uit over de werking van een geboortehoroscooptekening

De eigenschappen van het teken Leeuw

Element: Vuur

Kruis: Vast 

Dag heerser: Zon

Periode: Ongeveer 21 juli – 21 augustus

Leeuw is een vuurteken. Ze wil gezien worden, het middelpunt zijn en erkenning krijgen. Krijgt ze dit niet, dan kan ze van zich laten horen. Ze neemt alleen initiatieven naar de buitenwereld als het belangrijk voor haar is. Hoewel ze erg op zichzelf is gericht, is ze ook heel gul naar de mensen die haar dierbaar zijn. Ze is warm in de liefde, vol hartstocht, oprechtheid en aanhankelijkheid en zal dit ook groots laten zien.

De Leeuw houdt van plezier maken. Ze houdt van sport en spel en gaat graag naar een feestje. Zelf is ze ook een uitstekende gastvrouw. Als ze het breed heeft, is ze niet vies van geld uitgeven. Ze houdt van mooie spullen en toont haar bezit graag aan anderen. De Leeuw is ook een uitstekend leider. Ze houdt graag zelf de touwtjes in handen en heeft als leider geen moeite om risico’s te nemen en taken te delegeren. De Leeuw holt zichzelf niet zo snel voorbij en maakt een stabiele indruk.

Eigenschappen sterrenbeeld Leeuw

Positieve eigenschappen Leeuw

Heeft zelfexpressie, wilskracht, is een leider, trots, vol zelfvertrouwen (vaak als masker) en trouw aan eigen ideeën en idealen.

Negatieve eigenschappen Leeuw

Eigengereid, bazig, arrogant, een luxedier, heeft aandacht nodig, dramatisch, zoekt erkenning en goedkeuring, is driftig en hoogmoedig.

Deze blogpost delen:

 

Meer lezen over Astrologie?

.

Leida Groot

Leida Groot

Astrologe

Bestudeert Astrologie sinds 2015. Heeft sinds die tijd honderden boeken over astrologie gelezen, cursussen gevolgd en privéles in de astrologie gehad. Volgt nu de 5-jarige opleiding tot Astrologe om zo erkend Astrologe te worden (zie AVN). Afgestudeerd in Organisatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ex-eigenaresse Hipinderegen.nl (gezien in Margriet, Libelle, RTL Boulevard etc.) Moeder van 3 zonen. Woont in West-Friesland in haar Villa Kakelbont en is dol op werken in haar moestuin, lezen en kickboksen. 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *