fbpx

Dit zijn de eigenschappen die horen bij het ‘sterrenbeeld’ Boogschutter

Is jouw ‘sterrenbeeld’ Boogschutter, dan zal je je vast herkennen in de eigenschappen in onderstaande tekst, maar uiteraard niet in alles. Hoe dat komt? Je ‘sterrenbeeld’ is het dierenriemteken waar de Zon in stond ten tijde van je geboorte, maar de positie van de Zon tijdens je geboorte is niet de enige ‘planeet’ die invloed uitoefent op jouw karakter. De Maan stond bijvoorbeeld ook in een bepaald dierenriemteken en ook de 8 planeten namen een bepaalde positie in. Om meer te weten te komen over jouw karakter zou je dus niet alleen je ‘sterrenbeeld’ moeten bestuderen.

In dit artikel leg ik je meer uit over de werking van een geboortehoroscooptekening

De eigenschappen van het teken Boogschutter

Element: Vuur

Kruis: Bewegelijk 

Dag heerser: Jupiter

Periode: Ongeveer 22 november – 23 december

Boogschutter is het achtste teken van de dierenriem, ze is een vuurteken en wordt geregeerd door de planeet Jupiter. Ze is de filosoof, de student en de hippie in één. Ze is vlug van geest, intelligent en vindt het fijn om diepe gesprekken te houden. Ze zoekt mensen en onderwerpen tot op de bodem uit en kijkt verder dan de horizon.

Boogschutter is één van de meest positieve tekens van de hele dierenriem. Ze kijkt vooruit en is gericht op de toekomst. Ze is gesteld op haar vrijheid en altijd klaar om op avontuur te gaan. Ze heeft een groot aangeboren enthousiasme.

Een Boogschutter reist graag. Zowel door stof als door geest. Ze vindt het heerlijk om te reizen, vreemde culturen te leren kennen, te leren van mensen die niet ze niet kent en wellicht heeft ze ook vrienden in het buitenland wonen. Door het reizen leert ze meer over een ander en daardoor ook meer over zichzelf.

Sommige Boogschutters reizen liever binnen in hun geest. Ze zijn filosofisch ingesteld en duiken graag in boeken om zich zo te verdiepen in spiritualiteit en religie. Ze gaan graag zelf op onderzoek uit en staan open voor andere invalshoeken. Een Boogschutter is vaak op zoek naar de betekenis en patronen in het leven. Alles wat ze leert, leert ze ook graag weer aan een ander. Ze is daarom ook een uitstekend leraar in het hoger onderwijs.

Eigenschappen sterrenbeeld Boogschutter

Positieve eigenschappen Boogschutter

Positief, enthousiast, avontuurlijk, leergierig, idealistisch, gelovig, religieus, filosofisch, een reiziger, student, overtuigend, visionair, en een geboren leraar.

Negatieve eigenschappen Boogschutter

Betweterig, impulsief, niet willen luisteren, naïef, rusteloos, altijd meer en beter willen en overoptimistisch.

Deze blogpost delen:

Leida Groot

Leida Groot

Astrologe

Bestudeert Astrologie sinds 2015. Heeft sinds die tijd honderden boeken over astrologie gelezen, cursussen gevolgd en privéles in de astrologie gehad. Volgt nu de 5-jarige opleiding tot Astrologe om zo erkend Astrologe te worden (zie AVN). Afgestudeerd in Organisatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ex-eigenaresse Hipinderegen.nl (gezien in Margriet, Libelle, RTL Boulevard etc.) Moeder van 3 zonen. Woont in West-Friesland in haar Villa Kakelbont en is dol op werken in haar moestuin, lezen en kickboksen. 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *