fbpx

Dit zijn de eigenschappen die horen bij het ‘sterrenbeeld’ Maagd

Is jouw ‘sterrenbeeld’ Maagd, dan zal je je vast herkennen in de eigenschappen in onderstaande tekst, maar uiteraard niet in alles. Hoe dat komt? Je ‘sterrenbeeld’ is het dierenriemteken waar de Zon in stond ten tijde van je geboorte, maar de positie van de Zon tijdens je geboorte is niet de enige ‘planeet’ die invloed uitoefent op jouw karakter. De Maan stond bijvoorbeeld ook in een bepaald dierenriemteken en ook de 8 planeten namen een bepaalde positie in. Om meer te weten te komen over jouw karakter zou je dus niet alleen je ‘sterrenbeeld’ moeten bestuderen.

In dit artikel leg ik je meer uit over de werking van een geboortehoroscooptekening

De eigenschappen van het teken Maagd

Element: Aarde

Kruis: Beweegelijk 

Dag heerser: Mercurius

Periode: Ongeveer 23 augustus – 22 september

Maagd is een aardeteken. Ze is zeer analytisch, precies en ordelijk wanneer ze te werk gaat. Haar aarde achtergrond helpt haar dit op een nuchtere en objectieve manier te doen. Ze werkt vanuit een opgeruimde werkomgeving. Ze kan uitstekend plannen en organiseren. Maagd heeft oog voor details en gevoel voor stijl, vorm en verhoudingen (het zijn geweldige ontwerpers).

Een Maagd is ontzettend dienstbaar. Ze werkt graag voor een ander en helpt met klusjes of huishoudelijke, praktische taken. Ze vindt het fijn wanneer ze nuttig is en is niet bezig met prestige. Ze doet graag werk dat voorhanden is.

Wanneer er veel op Maagd afkomt, kan ze de neiging hebben om zaken overmatig te analyseren. Hierdoor komt ze soms niet snel tot handelen. Ze heeft dan tijd nodig om alle informatie te verwerken.

Goed en gezond eten en nette kleding horen ook bij een Maagd.

 

Eigenschappen sterrenbeeld Maagd

Positieve eigenschappen Maagd

Analytisch, nauwkeurig, nuchter, hardwerkend, betrouwbaar, oog voor details, scherpzinnig, georganiseerd, handig, schoon, routineus, praktisch, nuttig, zorgvuldig en attent.

Negatieve eigenschappen Maagd

Perfectionist, overanalytisch, kritisch, nerveus, onrustig, op fouten gericht, te veel doen en soms niet flexibel.

Deze blogpost delen:

Leida Groot

Leida Groot

Astrologe

Bestudeert Astrologie sinds 2015. Heeft sinds die tijd honderden boeken over astrologie gelezen, cursussen gevolgd en privéles in de astrologie gehad. Volgt nu de 5-jarige opleiding tot Astrologe om zo erkend Astrologe te worden (zie AVN). Afgestudeerd in Organisatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ex-eigenaresse Hipinderegen.nl (gezien in Margriet, Libelle, RTL Boulevard etc.) Moeder van 3 zonen. Woont in West-Friesland in haar Villa Kakelbont en is dol op werken in haar moestuin, lezen en kickboksen. 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *