fbpx

E-boeken over astrologie

De e-boeken kan je gebruiken om meer te leren over astrologie. Van basisboeken tot werkboeken tot journals.

astrologie cursussen afbeeldin

BASISBOEK ASTROLOGIE

Het enige astrologieboek wat je nodig hebt. 99 pagina’s met uitleg over de betekenis van de planeten, tekens, huizen en aspecten. Je leert de basis van de astrologie. 

€ 27,- 

Werkboek Astrologie

WERKBOEK ASTROLOGIE

Dit werkboek van maar liefst 68 pagina’s hoort bij het basisboek astrologie. De opdrachten helpen je om stap-voor-stap je eigen horoscoop te duiden. Aan het einde van het werkboek schrijf je een eindduiding. 

€ 21,- 

opzoekboek astrologie

OPZOEKBOEK ASTROLOGIE

In dit e-boek heb ik alle planeten in tekens en huizen helemaal voor je uitgeschreven. Zo kun je de betekenis van alle combinaties heel makkelijk opzoeken.

€ 21,- 

Maansknopen basisboek

BASISBOEK MAANSKNOPEN

In dit e-boek lees je alles over de Maansknopen. Je leest meer over de astronomie, de mythes en de betekenis van de Maansknopen.

€ 21,- 

Maansknopen werkboek

WERKBOEK MAANSKNOPEN

Dit werkboek helpt je om stap-voor-stap je eigen Maansknopen (levensweg van de ziel) te duiden. 

€ 17,- 

pzoekboek maansknopen

OPZOEKBOEK MAANSKNOPEN

In dit e-boek kan je de betekenis van jouw Maansknopen (levensweg van de ziel) heel makkelijk opzoeken. 

€ 17,- 

volle maan journal

VOLLE MAAN JOURNAL

Uitleg over alle 12 Volle Manen + reflectievragen voor iedere Volle Maan. Zo reflecteer je een jaar lang aan de hand van de Maan.

€ 22,- 

De laatste tijd ben ik steeds meer geïnteresseerd in astrologie en de kracht van de volle maan. Het boek van Leida heeft me ontzettend geholpen. De heldere uitleg is goed te volgen (ook als je nog niet veel van dit onderwerp weet) en het inspireerde me aan de slag te gaan met de bloedmaan. Ik vind het heel goed geschreven. Eigenlijk ook vrij nuchter – ondanks dat het een spiritueel onderwerp is. Ik ben heel benieuwd wat ik er voor mezelf kan uithalen. Grote dank dus voor de inspiratie en motivatie. 

Merel van Berkel
Lotuswritings.nl

‘De maan heeft mij altijd al enorm gefascineerd. Ik ben Leida van AstrologyRocks dan ook super dankbaar voor het mooie werkboek. Het is niet alleen prachtig vormgegeven, maar de informatie is super rijk en heel erg interessant. Absoluut een aanrader voor iedereen die net zo verliefd op de maan is als ik.’

Claire Richardson – van Vrijberghe de Coningh
Clairesmission.com