Eigenschappen van het schorpioen sterrenbeeld: dit zijn ze allemaal 

Is jouw ‘sterrenbeeld’ Schorpioen, dan zal je je vast herkennen in de eigenschappen in onderstaande tekst, maar uiteraard niet in alles. Hoe dat komt? Je ‘sterrenbeeld’ is het dierenriemteken waar de Zon in stond ten tijde van je geboorte, maar de positie van de Zon tijdens je geboorte is niet de enige ‘planeet’ die invloed uitoefent op jouw karakter. De Maan stond bijvoorbeeld ook in een bepaald dierenriemteken en ook de 8 planeten namen een bepaalde positie in. Om meer te weten te komen over jouw karakter zou je dus niet alleen je ‘sterrenbeeld’ moeten bestuderen.

In dit artikel leg ik je meer uit over de werking van een geboortehoroscooptekening

De eigenschappen van het teken Schorpioen

Element: Water

Kruis: Vast 

Dag heerser: Pluto

Periode: Ongeveer 23 oktober – 22 november

Schorpioen is een waterteken en is intens gevoelig. Ze is instinctief en intuïtief en gebruikt haar gevoelens als haar kompas. Het leven ervaart ze heel intens, maar deze gevoelens toont ze niet. Ze probeert controle te houden over haarzelf en haar emoties en toont deze alleen wanneer ze zich veilig voelt. Ze is het type ‘stille wateren, diepe gronden’.

Schorpioen is de alchemist, de sjamaan en de psycholoog in één. Ze heeft de behoefte om diep door te dringen tot de geheimen van het bestaan. Ze moet niets hebben van oppervlakkigheid en zoekt dingen graag tot de bodem uit. Ze is nieuwsgierig hoe iemand in elkaar steekt en oprecht geïnteresseerd. Ze ‘graaft’ in andere mensen en is intens bezig met het verborgene in andere personen.

De Schorpioen is ook een heel krachtig teken. Ze staat stevig in haar schoenen en is niet snel omver te blazen.

Eigenschappen sterrenbeeld Schorpioen

Positieve eigenschappen Schorpioen

Krachtig, intuïtief, instinctief, empathisch, mysterieus, diepzinnig, interesse in het occulte, transformerend, kan een geheim bewaren en een crisis doorstaan.

Negatieve eigenschappen Schorpioen

Jaloers, bezitterig, wraakzuchtig, kwetsbaar, machtsmisbruik, over emotioneel, zwart-wit denken en kan dwangmatig zijn.

Deze blogpost delen:

Leida Groot

Leida Groot

Astrologe

Bestudeert Astrologie sinds 2015. Heeft sinds die tijd honderden boeken over astrologie gelezen, cursussen gevolgd en privéles in de astrologie gehad. Volgt nu de 5-jarige opleiding tot Astrologe om zo erkend Astrologe te worden (zie AVN). Afgestudeerd in Organisatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ex-eigenaresse Hipinderegen.nl (gezien in Margriet, Libelle, RTL Boulevard etc.) Moeder van 3 zonen. Woont in West-Friesland in haar Villa Kakelbont en is dol op werken in haar moestuin, lezen en kickboksen. 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *