fbpx

Eigenschappen van het Tweelingen sterrenbeeld: Dit zijn ze allemaal

Is jouw ‘sterrenbeeld’ Tweelingen, dan herken je je vast in de eigenschappen in onderstaande tekst, maar uiteraard niet in alles. Hoe dat komt? Je ‘sterrenbeeld’ is het dierenriemteken waar de Zon in stond ten tijde van je geboorte, maar de positie van de Zon tijdens je geboorte is niet de enige ‘planeet’ die invloed uitoefent op jouw karakter. De Maan stond bijvoorbeeld ook in een bepaald dierenriemteken en ook de 8 planeten namen een bepaalde positie in. Om meer te weten te komen over jouw karakter zou je dus niet alleen je ‘sterrenbeeld’ moeten bestuderen.

In dit artikel leg ik je meer uit over de werking van een geboortehoroscooptekening

De eigenschappen van het teken Tweelingen

Element: Lucht

Kruis: Bewegelijk 

Dag heerser: Mercurius

Periode: Ongeveer 21 mei – 21 juni

Het derde teken is Tweelingen. Tweelingen is het teken van communicatie, talen en informatie. Ze is nieuwsgierig en vindt het heerlijk om informatie te verzamelen, maar ook om haar kennis door te geven. Ze is dol op het nieuws, leest kranten en tijdschriften en gaat graag een gesprek aan.

Ze vindt zoveel verschillende dingen interessant en leuk, dat ze eigenlijk geen tijd overhoudt om dingen ook dieper te onderzoeken (diepgaand onderzoek laat ze aan de Schorpioen over). De positieve, beweegelijke energie geeft haar levendigheid en veelzijdigheid.

Ze heeft veel contacten, welke vaak wat oppervlakkig zijn. Haar nieuwsgierige aard maakt haar geest soms wat rusteloos. Ze houdt niet van stilzitten en gaat graag op reis. Daarbij vindt ze korte trips interessanter dan lange, verre reizen. Ze vindt het fijn als haar leven in beweging is. Ze heeft een groot gevoel voor humor.

Eigenschappen Tweelingen sterrenbeeld

Positieve eigenschappen Tweelingen

Welbespraakt, levendig, veelzijdig, intelligent, onderzoekend, speels, grappig, communicatief, kan goed schrijven en praten, wisselt graag informatie uit, gevat en heeft een prettige manier van communiceren.

Negatieve eigenschappen Tweelingen

Weinig diepgang, wispelturig, oppervlakkig, weinig contact met het gevoel, vergeetachtig, besluiteloos, weinig aanhankelijk, onrustig, snel verveeld en heeft een slecht concentratievermogen.

Deze blogpost delen:

Leida Groot

Leida Groot

Astrologe

Bestudeert Astrologie sinds 2015. Heeft sinds die tijd honderden boeken over astrologie gelezen, cursussen gevolgd en privéles in de astrologie gehad. Volgt nu de 5-jarige opleiding tot Astrologe om zo erkend Astrologe te worden (zie AVN). Afgestudeerd in Organisatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ex-eigenaresse Hipinderegen.nl (gezien in Margriet, Libelle, RTL Boulevard etc.) Moeder van 3 zonen. Woont in West-Friesland in haar Villa Kakelbont en is dol op werken in haar moestuin, lezen en kickboksen. 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *