fbpx

Gezocht: professionele astrologen

Ben jij erkend astroloog? Dan zijn we op zoek naar jou!

astrologie boeken

Professioneel astroloog? Wij zijn op zoek naar jou!

Ben jij professioneel astroloog en deel jij je kennis nu op je eigen website of op social media, maar wordt deze kennis misschien wel door te weinig mensen gelezen? Bied jij consulten aan, maar heb je nog te weinig klanten? Vind jij het leuk om te schrijven over astrologie? Dan ben ik op zoek naar jou!

Waarom schrijven voor AstrologyRocks?

AstrologyRocks is sinds 2018 dé specialist in het delen van eeuwenoude astrologische kennis op een moderne en toegankelijke manier. Al meer dan vijf jaar is AstrologyRocks een gids voor iedereen die op zoek is naar meer kennis over astrologie.

Jaarlijks lezen meer dan honderdduizend mensen onze artikelen via de website, onze nieuwsbrief of social media. Iedereen die meer wil lezen of leren over astrologie, die zich wil verbinden met de energie van de maan en die het astrologisch weerbericht wil volgen, kan dagelijks terecht op astrologyrocks.nl én op de social kanalen van AstrologyRocks voor inspirerende online content over astrologie in combinatie met persoonlijke groei.

Ook heeft AstrologyRocks een webshop waarin onder andere onze populaire maankalender (gezien in Margriet) wordt verkocht. Sinds 2020 ontwikkelt AstrologyRocks ook online astrologiecursussen. Meer dan honderden AstrologyRocks fans hebben al een cursus gevolgd.

 

 

schrijven voor astrologyrocks (1)

Het verhaal achter…

astrologie boeken

Een nieuwe droom voor AstrologyRocks

Na vijf jaar is het tijd voor een nieuwe droom. AstrologyRocks in 2023 uitbouwen tot een platform waar meerdere professionele astrologen hun vakkennis delen en hun consulten aanbieden. Een online plek waar men kan lezen over échte astrologie. Bouw jij mee?

 

Wat biedt AstrologyRocks jou?

 • De ruimte om jouw kennis gratis te delen met meer dan 10.000 unieke bezoekers per maand op een platform dat nog steeds maandelijks aan het groeien is.
 • De ruimte om jouw kennis te delen met meer dan 7300 Instagram volgers
 • De ruimte om jouw kennis te delen met meer dan 5100 nieuwsbrieflezers
 • De ruimte om jouw consults aan te bieden
astrologen gezocht

Hoe werkt dit?

 1. Meld je aan om te schrijven voor AstrologyRocks. Let op: Alleen professionele astrologen worden toegelaten. Dat wil zeggen dat je een 5-jarige opleiding tot Astrologe hebt gevolgd (of nu volgt) en geslaagd bent voor het examen Erkend Praktiserend Astroloog óf dat je op een andere manier kunt aantonen dat je vakkennis hebt. 
 2. Kies of je eenmalig iets wil schrijven voor AstrologyRocks of ieder kwartaal (of misschien wel iedere maand).
 3. Kies in overleg met Leida een onderwerp en schrijf hier een artikel over.
 4. Het artikel wordt gepubliceerd op AstrologyRocks.nl en eventueel gedeeld in de nieuwsbrief en/of social media.
 5. Je komt als astroloog met een kleine biografie onder de door jouw geschreven artikelen te staan.
 6. Heb jij een eigen site of een eigen social media kanaal, dan word je uiteraard benoemd of gelinkt. Zo kunnen de bezoekers van AstrologyRocks.nl meteen doorstromen naar jouw website.
 7. Je kunt je consulten aanbieden op de pagina ‘consult’.

Over welk onderwerp wil je schrijven?

 • Een grote transit
 • Review van een astrologisch boek
 • Interview met een astroloog
 • Volle- en Nieuwe Maan
 • Belangrijke astrologische gebeurtenissen
 • Astrologische kalender voor de maand ….
 • Een onderwerp naar keuze bijvoorbeeld zwarte lichten, evolutionaire astrologie, spirtuele astrologie.
astrologie boeken vloer

Het verhaal achter…

poster planeetbewegingen

Meld je aan!

Vind jij het leuk om mee te bouwen aan deze astrologische bibliotheek en jouw astrologische kennis te delen met een groot publiek? Of wil jij meer klanten op je consult krijgen? Meld je dan aan! Mail naar leida@astrologyrocks.nl