fbpx

Benieuwd waar jouw gevoelens  vandaan komen?

Bijna iedereen weet wel wat zijn sterrenbeeld (eigenlijk Zonneteken) is. Maar het is natuurlijk onmogelijk én onlogisch dat de mensheid verdeelt zou kunnen worden in twaalf sterrenbeelden.

Naast je Zonneteken beinvloeden nog 9 andere planeten jouw karakter en deze maken onderling ook allemaal weer aspecten met elkaar.

Eén van deze ‘planeten’ is de Maan. Jouw Maanteken staat voor jouw emoties, je instincten, al het onbewuste wat zich onder de oppervlakte afspeelt. Je diepste behoeften en wat je helpt om je emotioneel zeker te voelen.

Dus om jouw gevoelens daadwerkelijk te begrijpen en te ontdekken waar zij vandaan komen, is het belangrijk om te weten in welk astrologisch teken de Maan stond toen jij geboren werd.

In het e-book wat ik geschreven heb, help ik je om jouw Maanteken te achterhalen en leg ik uit waar deze voor staat.

Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief, ontvang je het e-book t.w.v. € 14,- GRATIS in je mailbox. Ook word je gratis lid van mijn nieuwsbrief en ontvang je iedere Volle- en Nieuwe Maan een astrologisch weerbericht in je mailbox (2x per maand).

Ik hoop dat je veel aan het e-book gaat hebben en dat je hierdoor meer inzicht gaat krijgen in je eigen persoonlijkheid. Mocht je nog vragen hebben, dan kun je me altijd mailen.

Liefs Leida

 

“Spirituality for me is recognizing that I am

connected to the energy of all creation,

that I am a part of it and it is always a part of me

 

 – Oprah