fbpx

Kreeft: Deze eigenschappen horen bij jouw ‘sterrenbeeld’ 

Is jouw ‘sterrenbeeld’ Kreeft, dan herken je je vast in de eigenschappen in onderstaande tekst, maar uiteraard niet in alles. Hoe dat komt? Je ‘sterrenbeeld’ is het dierenriemteken waar de Zon in stond ten tijde van je geboorte, maar de positie van de Zon tijdens je geboorte is niet de enige ‘planeet’ die invloed uitoefent op jouw karakter. De Maan stond bijvoorbeeld ook in een bepaald dierenriemteken en ook de 8 planeten namen een bepaalde positie in. Om meer te weten te komen over jouw karakter zou je dus niet alleen je ‘sterrenbeeld’ moeten bestuderen.

In dit artikel leg ik je meer uit over de werking van een geboortehoroscooptekening

De eigenschappen van het teken Kreeft

Element: Water

Kruis: Hoofd 

Dag heerser: Maan

Periode: Ongeveer 21 juni – 21 juli

Het vierde teken is Kreeft. De Kreeft wordt ook wel de moeder van de dierenriem genoemd. Ze vindt het heerlijk om voor anderen te zorgen en kan zich helemaal wegcijferen om mensen die dicht bij haar staan te helpen. Haar kroost zal ze als een echte moederkloek beschermen en iedereen die haar naasten aanvalt, kan van de ogenschijnlijke rustige Kreeft een behoorlijke knauw krijgen. Huis en haard zijn heel belangrijk voor haar. Ze hecht waarde aan tradities en gebruiken.

Kreeft is een waterteken en dat maakt haar erg gevoelig. Ze reageert snel op prikkels van buitenaf en voelt zich aangesproken als ze kritiek krijgt. Huilen om een sentimentele film is haar niet vreemd. Kreeften zijn kwetsbaar, maar vanwege haar dikke schild kan ze dit goed verbergen. Ze praat niet makkelijk over haar emoties en gevoelens, pas als het water stijgt tot grote hoogte, zal er mogelijk iets zichtbaar worden van wat er binnen in haar schulp afspeelt.

Eigenschappen sterrenbeeld kreeft

Positieve eigenschappen Kreeft

Empathisch, vriendelijk, verzorgend, koesterend, gevoelig, huiselijk, goed met kinderen, traditioneel, verzamelaar, meelevend, vrijgevig, beschermend, familiemens en moeder.

Negatieve eigenschappen Kreeft

Aanhankelijk, overbezorgd, hard, bemoeizuchtig, kwetsbaar, te veel op het verleden gericht, bezitterig en gevoelens verborgen houden.

Deze blogpost delen:

Leida Groot

Leida Groot

Astrologe

Bestudeert Astrologie sinds 2015. Heeft sinds die tijd honderden boeken over astrologie gelezen, cursussen gevolgd en privéles in de astrologie gehad. Volgt nu de 5-jarige opleiding tot Astrologe om zo erkend Astrologe te worden (zie AVN). Afgestudeerd in Organisatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ex-eigenaresse Hipinderegen.nl (gezien in Margriet, Libelle, RTL Boulevard etc.) Moeder van 3 zonen. Woont in West-Friesland in haar Villa Kakelbont en is dol op werken in haar moestuin, lezen en kickboksen. 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *