Online masterclasses astrologie

Leer meer over astrologie in een korte masterclass. Alle masterclasses zijn gemaakt door onze oprichter Leida Groot. Op deze pagina lees je meer over Leida

masterclass - astrologie - toekomst voorspellen nieuwe maan (1)

MASTERCLASS: JOUW TOEKOMST VOORSPELLEN MET NIEUWE- EN/OF VOLLE MAAN 

In deze korte masterclass (30 minuten) leer je hoe je jouw ‘toekomst’ kunt voorspellen met Nieuwe- en/of Volle Maan. Je ontdekt hoe je aan de hand van je eigen horoscooptekening kunt achterhalen welk levensgebied wordt beinvloed door een bepaalde Nieuwe- of Volle Maan. 

11,- 

Masterclass de Ascendant

MASTERCLASS: DE ASCENDANT – ONTDEK HOE JE OVERKOMT OP ANDEREN

In deze Masterclass (55 minuten), of eigenlijk is het meer een workshop, leer ik je alles over de Ascendant in de astrologie. Je leert stap-voor-stap je eigen Ascendant duiden waardoor je aan het einde van de Masterclass weet hoe jij overkomt op anderen. 

€ 47,€ 27,-

“De basiscursus astrologie was voor mij een schot in de roos. Er is eindelijk structuur in mijn astro chaos gekomen. En dat komt door de heldere video’s, het werkboek en de invuloefeningen. Leida zorgt ervoor dat een goed inzicht in je geboortehoroscoop een makkie wordt. Zo fijn!

Door het interpreteren van mijn geboortehoroscoop heb ik heel veel bevstiging gekregen op persoonlijk vlak. Het heeft me doen inzien (waar ik de laatste jaren al mee bezig was) dat ik beter mag luisteren naar wat ik zelf wil. Ook vond ik het frappant dat het communiceren en ontdekken er in mijn geboortehoroscoop op allerlei vlakken uitspringt.

Jouw cursus en werkboeken hebben me echt enorm geholpen om meer inzicht te krijgen in mezelf!”

Emy Lakerveld

Ik volg de basiscursus Astrologie bij Leida en ben erg enthousiast over de opzet, het aangeboden materiaal en de inhoud van de cursus. Leida heeft heel veel kennis en is laagdrempelig te bereiken bij vragen. De cursus heeft ook een besloten facebookgroep waar je met vragen terecht kunt.

Vooral de opzet is heel helder, het beeldmateriaal is rustig en duidelijk, de video’s zijn prettig om naar te kijken en niet te lang, zodat je voor jezelf de cursus in eigen tempo kunt volgen. Ook het aanvullende leesmateriaal is goed te volgen in heldere begrijpbare taal.

De communicatie is fijn, wekelijks krijg je een mail met wat er die week behandeld wordt (maar je kunt dit dus in eigen tempo doen). In de mail worden verwachtingen qua tijd goed weergegeven evenals de te behandelen onderwerpen. Nu weet ik de basis van de tekens, de huizen, de elementen en de planeten. Kortom: Ik hoop dat er een vervolg komt!

Eugenie van Vendeloo

”Ik vond de cursus erg leerzaam. De video’s gaven duidelijke uitleg en waren goed te volgen. Ook de e-boeken vond ik erg fijn! Ik heb ze uitgeprint, zodat ik direct mee kon schrijven met de video’s.

Deze basiscursus astrologie heeft ervoor gezorgd dat ik meer inzicht in mijzelf heb gekregen. Ik begrijp nu waarom ik in sommige situaties op een bepaalde manier reageer en waarom ik uit bepaalde dingen juist veel voldoening haal.

Ik kijk uit naar een verdiepingscursus na deze mooie basis!’’

Annemie Kees  

“Wat ik het fijnst vind aan de Basiscursus Astrologie is dat Leida alles op een nuchtere en praktische manier uitlegt. Geen zweverig gedoe, maar duidelijke en vooral diepgaande informatie over astrologie.

De inhoud gaat veel dieper in op de materie dan de standaard horoscoop- en astrologie websites. Heel fijn om na het kijken van de video’s ook de tekst nog even te kunnen teruglezen in het basisboek. Zo blijft het bij mij altijd een stuk beter ‘hangen’. Ik had geen idee dat ik zoveel kon leren over mezelf aan de hand van mijn geboortehoroscoop!”

Sandra Boon, ikbenjanmodaal.nl

”Ik kan de cursus aan iedereen aanraden die zich recentelijk is gaan interesseren in astrologie en de krachten van de maan en die daarvoor ‘from scratch’ wil leren hoe dit allemaal in zijn werk gaat. Leida legt op een simpele en heldere manier uit hoe alles werkt en waar het voor staat. De cursus is op logische wijze opgebouwd uit verschillende hoofdstukken. 

Zelf ben ik de cursus begonnen om maandelijks een reflectiemomentje voor mezelf in mijn leven te bouwen, en daar leent de cursus zich ook perfect voor. Elke volle maan krijg je een fijne uitleg waar die volle maan voor staat en wat dat met je kan doen op laagdrempelige, heldere en professionele wijze.’

Carmen

Hele leuke, leerzame en interessante cursus. Leida legt alles perfect en super duidelijk uit. De vormgeving is fantastisch. Heel overzichtelijk.

Veel inzicht gekregen in mijn eigen geboortehoroscoop en hoe je bepaalde planeten, emoties, huizen, eigenschappen etc aan elkaar kan koppelen. Ik beveel iedereen deze cursus aan!!”

Priscilla Duijvenvoorde

”Onlangs volgde ik met plezier de online cursus Leven met de Maan van Astrology Rocks. Leida heeft de opmaak van het programma overzichtelijk uitgewerkt en de werkboeken zo mooi vormgegeven! Ze legt alles heel makkelijk uit en deelt ook haar eigen ervaring (& maancirkel).

Ik wist al best wel wat van de invloed van de maan en rituelen, maar ik heb veel meer geleerd dankzij deze cursus. Het is allemaal zo duidelijk en compleet dat ik zelfs geen vragen meer had aan het einde, echt een aanrader dus!”

Mariëlle
Thegreenguide.nl