fbpx

MoonMembership

Een abonnement waarbij je voor iedere Volle Maan en iedere Nieuwe Maan een Maanwerkboek ontvangt waarmee je zelf thuis aan de slag kunt. 

MoonMembership

Een abonnement waarbij je een jaar lang voor iedere Volle Maan en iedere Nieuwe Maan een Maanwerkboek ontvangt waarmee je zelf thuis aan de slag kunt. 

Mis jij het om gestructureerd met persoonlijke ontwikkeling bezig te zijn?

Je vindt persoonlijke ontwikkeling belangrijk, want je hebt al vaak gelezen en gehoord dat de meest gelukkige en succesvolle mensen op deze aardbol veel tijd besteden aan persoonlijke groei.

Dus je leest eens een boek over mindfulness en download eens een meditatie app, maar echt gestructureerd bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling dat lukt nog niet echt.

Je denkt eens aan een coach, maar ja, dat is ook zo duur en dan moet je daar iedere keer weer naar toe.

Heel herkenbaar, want dat had ik ook. Om mijn bedrijf Hipinderegen.nl te laten groeien en om zelf gewoon meer in balans te zijn, wist ik dat persoonlijke groei onmisbaar was, maar verder dan eens een boek half lezen die vervolgens in mijn kast belandde kwam ik niet.

“Full Moon, time to define my purpose.

 

 – Doutzen Kroes

Totdat ik de Maan en haar ritmen ontdekte…

Totdat ik tijdens mijn studie Astrologie de Maan en haar ritmen ontdekte en al snel kwam ik tot de volgende conclusies:

  • Tijdens een Volle Maan en tijdens een Nieuwe Maan heerst een krachtige energie. Wanneer je je verbindt met deze energie werk je mét deze energie in plaats van dat je er onbewust tegen in gaat.
  • Een Volle Maan en een Nieuwe Maan zijn perfect om te connecten met je vrouwelijke energie, met je gevoel, je intuitie. En om vanuit daar in actie te komen. Doelgericht en met daadkracht.
  • Een Volle Maan is een perfecte tijd om angsten, schadelijke gedachten of beperkende overtuigingen los te laten. Een Nieuwe Maan is fantastisch om intenties te plaatsen.
  • En dan nog het allertofste. Iedere Volle Maan en iedere Nieuwe Maan staan in een ander astrologisch teken wat een andere energie en een ander thema met zich mee brengt om mee te werken. Hierdoor kan je de Maan uitstekend inzetten als ‘tool’ om jezelf persoonlijk te ontwikkelen.

Wauw! Dacht ik. De Maan inzetten als persoonlijke ontwikkelingstool. Hoe cool is dat! 

Maar hoe doe je dat dan?

Ja, dat vroeg ik me ook af. Maar hoe doe je dat dan? Hoe haal je het maximale uit een Volle Maan en het maximale uit een Nieuwe Maan? 

Er kwamen direct nog meer vragen in mij op:

  • Hoe houd ik een Maanritueel?
  • Welke meditaties kan ik beluisteren?
  • Welke vragen kan ik aan mezelf stellen?
  • Waar vind ik meer over de energie die dan speelt?
  • Hoe doe ik alles op een praktische manier?

Ik kon hier geen online cursus over vinden, dus besloot ik met de kennis uit mijn astrologielessen, informatie uit boeken over de Maan en de kennis uit het bijwonen van Maancirkels zelf een praktische online cursus te maken die antwoord gaf op deze vragen.

Maar wat ik het meest miste was een praktisch handboek wat ik tijdens iedere Volle Maan en iedere Nieuwe Maan zou kunnen gebruiken. Dus creëerde ik met alle kennis die ik inmiddels had verzameld ook 12 Volle Maanwerkboeken en 12 Nieuwe Maanwerkboeken.

Deze werkboeken gaf ik standaard aan mijn cursisten van de online cursus ‘Verbinden met de energie van de Maan’. Maar omdat ik de vraag kreeg of ik deze Maanwerkboeken ook niet los wilde verkopen, heb ik besloten om de werkboeken ook in abonnementsvorm aan te bieden. 

“Ik volg het MoonMembership nu al ruim een jaar en heb het lidmaatschap laatst verlengd. Een jaar lang aan de slag met de Maanwerkboeken heeft me veel inzichten gegeven en ik zou hier graag mee door willen gaan.”

Lonneke

De laatste tijd ben ik steeds meer geïnteresseerd in astrologie en de kracht van de volle maan. Het boek van Leida heeft me ontzettend geholpen. De heldere uitleg is goed te volgen (ook als je nog niet veel van dit onderwerp weet) en het inspireerde me aan de slag te gaan met de maan.

Ik vind het heel goed geschreven. Eigenlijk ook vrij nuchter – ondanks dat het een spiritueel onderwerp is. Ik ben heel benieuwd wat ik er voor mezelf kan uithalen. Grote dank dus voor de inspiratie en motivatie.

Merel van Berkel

Lotus Writings

Wat houdt het abonnement in?

Je ontvangt iedere Nieuwe maan en iedere Volle Maan een digitaal werkboek waar je zelf thuis mee aan de slag kunt. Als je kiest voor een halfjaar abonnement, dan zijn dit dus in totaal 12 werkboeken en als je kiest voor een jaarabonnement zijn dit 24 werkboeken.

Ieder digitaal Maanwerkboek bevat:

✓  Een stappenplan over het opzetten van een Volle- of Nieuwe Maanritueel (gewoon vanuit je huiskamer)
✓ Een uitleg van de astrologische energie die speelt
✓ Een tip voor een geleide meditatie die past bij de energie
✓ 4 reflectievragen die passen bij de energie die speelt

Zo gebruik je iedere Volle- en Nieuwe Maan om te reflecteren en ga je bewust aan de slag met jouw droomleven.

Wie ben ik?

Ik ben Leida, 34 jaar en moeder van drie zonen. Ik ben afgestuurd in Organisatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, maar tijdens mijn studie al begonnen met ondernemen. 8,5 jaar heb ik mijn eigen succesvolle onderneming Hipinderegen.nl (gezien in Libelle, Cosmopolitan etc.) gerund.

Sinds mijn 28e ben ik, na zelf een astrologisch consult cadeau gekregen te hebben, gefascineerd door astrologie. Na jaren zelf de astrologie bestudeerd te hebben, krijg ik sinds een jaar ook privéles van de fantastische astrologe Femke Groenhof.

Astrologie is mijn passie en het is mijn missie om deze eeuwenoude prachtige kennis te delen om jou zo te helpen jezelf beter te leren begrijpen en je te leren hoe je door je te verbinden met de Maan jouw droomleven kunt creëeren.

Dit abonnement is geschikt voor jou als je….

•  al weet hoe de energie van de Maan werkt. Weet je dit niet? Dan raad ik je mijn online cursus ‘Leven met de energie van de Maan’ aan.

• als je veel bezig bent met persoonlijke ontwikkeling en je je leven graag bewust creëert. Het leukste van het leven met de energie van de Maan is dat je de Maan als zelfreflectie-instrument kunt gebruiken, doordat je 2x per maand een uur lang (iedere Volle en iedere Nieuwe Maan) even stilstaat en aan de slag gaat met jezelf. Hierdoor ontstaan bepaalde inzichten en ga je bewust je leven en dromen creëren.

• als je gelooft en vertrouwt dat een investering in jouw persoonlijke ontwikkeling de beste manier is om je geld uit te geven, omdat het altijd weer naar je terugkomt.

 

“Ik wil bewust 2x per maand stil staan tijdens Volle Maan en Nieuwe Maan en bezig zijn om mezelf persoonlijk te ontwikkelen.

 

 

Veel gestelde vragen

Moet ik verplicht iedere Volle Maan en iedere Nieuwe Maan aan de slag?

Nee, uiteraard moet niets. Maar als je het maximale uit een Volle Maan en het maximale uit een Nieuwe Maan wil halen, dan is het fijn om tijdens een Volle Maan en tijdens een Nieuwe Maan even een uurtje in te plannen voor jezelf en hiermee aan de slag te gaan.

Maar uiteraard moet niets als ‘moeten’ gaan voelen. Voel je absoluut niet verplicht om iedere Volle of Nieuwe Maan aan de slag te gaan met een Maanwerkboek. Doe wat voor jou goed voelt.

Ik weet nog niets over de Maan, is dit abonnement geschikt voor mij?

Nee, dan is dit abonnement waarschijnlijk niets voor jou. Ik zou je aanraden om mijn cursus ‘Verbinden met de energie van de Maan’ te volgen. Hierbij krijg je deze 24 Maanwerkboeken gratis erbij.

Hoeveel tijd ben je hiermee bezig?

Als je alle video’s kijkt dan ben je ongeveer 3 uur bezig. De werkbladen nemen ongeveer een half uurtje in beslag en als je iedere Nieuwe Maan en iedere Volle Maan aan de slag gaat met de energie die dan heerst, dan ben je daar 2x per maand ook ongeveer een uur mee bezig. 

Hoe werkt dit abonnement?

Nadat je op de bestelknop hebt geklikt, kun je je gegevens invullen en het abonnement betalen. Vervolgens krijg je direct per e-mail een gebruikersnaam en wachtwoord toegestuurd. Hiermee kun je inloggen in een online omgeving waar je alle Maanwerkboeken vindt. Daarnaast word je iedere Volle Maan en iedere Nieuwe Maan gemaild. Die mail bevat een link naar een pagina waar je het Maanwerkboek voor die specifieke Maan kunt downloaden.

Zijn de werkboeken digitaal?

Ja,de werkboeken zijn digitaal. Alles wordt aangeleverd in .pdf, dus je zou ze eventueel wel zelf kunnen printen mocht je dit willen. Ik heb ook nagedacht om ze te laten drukken, maar dit vind ik zelf vooral papierverspilling.

Wat zijn de reacties en ervaringen van anderen?

“Ik ben nu al een jaar lid van het MoonMembership en heb het lidmaatschap onlangs weer verlengd. De meditaties en reflecties op mezelf hebben mijn leven verrijkt. Er is zoveel veranderd in mijn leven. Heel fijn die verbinding met het universum. Ik vind het daarom fijn om aangesloten blijven.

Jolanda

Be a health warrior

“….Ook je werkboeken vind ik erg fijn! In het begin dacht ik; hey dit is t zelfde?! Maar nu vind ik het fijn; ik weet al goed wat ik erbij moet pakken en waar in de cirkel dingen moeten staan…

Ik vind het echt n rust moment! Ik vind de vragen heel mooi; het laat je nadenken over vragen die we eigenlijk veel vaker aan onszelf zouden moeten stellen! Even dat momentje voor jezelf… heerlijk!”

Deborah

Als je nu lid wordt, dan krijg je direct de volgende GRATIS bonussen:

Gratis Bonus #1: Het e-book Ontdek de betekenis van je Maanteken! (waarde € 17,-)

Jij weet wat je sterrenbeeld (zonneteken) is, maar de positie van de Zon tijdens je geboorte is niet de enige planeet die invloed uitoefent op jouw karakter. Benieuwd wat jouw Maanteken is en waar deze voor staat? In het e-book wat ik geschreven heb, help ik je om jouw Maanteken te achterhalen en geef ik de betekenis hiervan. 

Gratis Bonus #2: Eén e-mail coachingsessie (waarde € 25,-)

Mocht je naar aanleiding van het volgen van het abonnement nog een persoonlijke vraag hebben, dan kun je contact opnemen voor een coachingsessie per e-mail. Ik beantwoord dan zo snel mogelijk je vraag en help je verder door het geven van een inzicht, suggestie, conclusie of verdiepende tegenvraag.

Gratis Bonus #3: Digitale Maankalender 2021 (waarde € 9,-)

Je ontvangt gratis de digitale Maankalender 2021 in je e-mailbox. Deze kun je zelf printen. Op deze maankalender vind je alle maanfasen van 2021, het astrologisch teken waar de dagelijkse Maan in staat, de data en tijden van alle Volle Manen en de data en tijden van alle Nieuwe Manen.

Niet goed, geld terug. 

Aangezien ik er vrij zeker van ben dat je door deze werkboeken je bewust kunt verbinden met de Maan en daarmee meer uit jezelf kunt halen, bied ik jou een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie! 

Ben je aan de slag gegaan met de werkboeken en helpen ze je niet? Dan hoef je alleen maar een e-mail te sturen (zonder reden) en ontvang je je geld terug. Ik wil alleen maar tevreden klanten. Je loopt dus geen enkel risico.

 

 

Ja, ik wil me graag verbinden met de energie van de Maan en bewust bezig zijn om mezelf te ontwikkelen. Daarom word ik vandaag lid van het MoonMembership.

Ik maak gebruik van de gratis bonussen en ontvang iedere Volle Maan en iedere Nieuwe Maan een digitaal Maanwerkboek in mijn inbox.

Half jaar abonnement

Ik ontvang een half jaar lang tijdens iedere Nieuwe Maan en iedere Volle maan een digitaal Maanwerkboek in mijn inbox.

In totaal ontvang ik 12 Maanwerkboeken.

Nu voor slechts € 29,-

Omgerekend 2,40 per werkboek

Betalen in een veilige omgeving

Een jaar abonnement

Ik ontvang één jaar lang tijdens iedere Nieuwe Maan en iedere Volle maan een digitaal Maanwerkboek in mijn inbox.

In totaal ontvang ik 24 Maanwerkboeken.

Nu voor slechts € 49,-

Omgerekend 2,05 per werkboek

Betalen in een veilige omgeving