Nieuwe Maan in Boogschutter – 23 november 2022 

Op 23 november om 23.57 uur hebben we een Nieuwe Maan in het teken Boogschutter. We laten de diepe, intense energie van Schorpioen achter ons en verwelkomen de positieve, optimistische energie van Boogschutter.

Boogschutter is het achtste teken van de dierenriem. Ze is een vuurteken en wordt geregeerd door de planeet Jupiter. De planeet van verbreding. Ze is de filosoof, de student en de hippie in één. Ze gelooft in een betere wereld, ze gelooft in zichzelf en ze gelooft absoluut dat sprookjes kunnen bestaan. Ze is vlug van geest, intelligent en vindt het fijn om alles wat ze leert weer aan een ander te leren.

Boogschutter is één van de meest positieve tekens van de hele dierenriem. Ze gelooft dat alles mogelijk is. Ze gelooft erin dat alles wat haar overkomt, haar alleen maar sterker maakt. Boogschutter weet dat alles altijd beter kan worden. Soms hebben we alleen een nieuw perspectief nodig om te zien hoe gezegend ons leven is of om nieuwe inzichten te krijgen die ons kunnen helpen.

nieuwe maan in boogschutter

Deze nieuwe inzichten verkrijgt Boogschutter door op avontuur te gaan. Ze houdt ervan om te reizen, zowel door stof als door geest en nieuwe inzichten te verkrijgen. Een Nieuwe Maan in Boogschutter is een uitstekende tijd om je je grenzen te verleggen en jezelf te openen voor nieuwe ervaringen. Waar deze Nieuwe Maan in Boogschutter in onze horoscoop valt, hebben we de behoefte om onze horizon te verbreden. Om het avontuur aan te gaan en groots te dromen. Op dit gebied hebben we de behoefte om onze inzichten die we hebben verkregen, toe te gaan passen of door te geven.

Daag jezelf tijdens deze Nieuwe Maan in Boogschutter uit om routines of patronen te doorbreken. Als is het maar voor één dag. Vraag jezelf af hoe je je horizon zou kunnen verbreden en focus op de ervaring die je gaat beleven en de informatie die het je gaat brengen.

Durf te dromen. Groot te dromen. En weet dat jij ieder obstakel op jouw reis kunt overwinnen.

Let op: Aankomende vrijdag heb ik een Black Friday Deal en ontvang je alle Maankalenders met 20 procent korting! Shoppen kan via deze link. 

Meer lezen over de Maan of astrologie?

.

Deze blogpost delen:

Leida Groot

Leida Groot

Astrologe

Bestudeert Astrologie sinds 2015. Heeft twee jaar privéles gehad in de psychologische astrologie en volgt momenteel een 5-jarige opleiding astrologie bij Ishtar. Afgestudeerd in Organisatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ex-eigenaresse Hipinderegen.nl (gezien in Margriet, Libelle, RTL Boulevard etc.) Moeder van Teun, Sieb en Juul. Houdt van de geur van vers gemaaid gras. Loopt graag op blote voeten. Woont in West-Friesland in haar Villa Kakelbont en is dol op bessen uit haar eigen moestuin.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *