Nieuwe Maan in Ram

Op 24 maart 2020 om 10,29 uur hebben we een Nieuwe Maan in het teken Ram. ⁣De Ram is het eerste teken van de dierenriem, ze is een vuurteken en brengt ons de energie van een nieuw begin. Ze heeft een onstuimige, impulsieve energie. Ze is onvermoeibaar, daadkrachtig en zeer enthousiast. Ze durft alles en doet graag dat waarvan men zegt dat het niet kan. ⁣

⁣Ram leert ons dat ons leven pas verandert wanneer wij veranderen. Ze leert ons dat we alleen vanuit acties onze dromen waar kunnen maken. Het belangrijkste is dat we gewoon beginnen. De eerste stap zetten.

Ze herinnert ons eraan dat het niet moeilijk is om ons gedrag te veranderen, het is een kwestie van doen en niet te veel nadenken. ⁣

Vraag jezelf deze Nieuwe Maan in Ram af of jij op dit moment iets doet om je grootste droom werkelijkheid te laten worden. Bedenk welke eerste stappen je zou kunnen zetten om jouw dromen te bereiken. Maak hier vervolgens een stappenplan voor en zet een stap. Onthoud dat een reis van duizend stappen begint met het zetten van de eerste stap. ⁣ 

Leida Groot

Leida Groot

Astrologe in opleiding

Hi! Ik ben Leida, 33 jr. moeder van 3 zonen, afgestudeerd in organisatiewetenschappen en Astrologe in opleiding. Ik ben de voormalige eigenaresse van Hipinderegen.nl. Misschien heb je me wel eens gezien in de bladen of een hippe regenjas bij me gekocht?

Via AstrologyRocks leer ik je alles over astrologie en het leven met de maan. Het doel: Jezelf beter leren begrijpen en leren werken met de energie van de planeten en de maan om zo het maximale uit het leven te halen. 

Dit alles zonder zweverig gedoe en op een moderne, toegankelijke manier met praktische tips waar je echt iets aan gaat hebben in je dagelijks leven. 

Als jij iemand bent die geïnteresseerd is in spiritualiteit/astrologie en altijd bezig is om zich verder te ontwikkelen en te groeien, dan ben je hier op de juiste plek! Tof dat je er bent!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *