fbpx

Nieuwe Maan in Stier – 8 mei 2024 – De stilte opzoeken

Woensdag om 05.24 uur hebben we een Nieuwe Maan op 18° Stier. Deze Nieuwe Maan brengt ons stabiliteit, gronding en veiligheid. De afgelopen weken zaten vol met tumult door de twee Eclipsen, Mercurius die retrograde liep en Jupiter en Uranus die conjunct kwamen te staan. Deze Nieuwe Maan heeft de kracht om je energie te herstellen.

Stier herinnert ons tijdens deze Nieuwe Maan aan de helende kracht van stilte. Stilte wordt vaak onderschat, maar is belangrijk om je stressniveau te verlagen en je hersenen de kans te geven om te herstellen. Stilte in je omgeving blijkt relatief, beperkt of tijdelijk te zijn. De enige plek waar je langdurige of zelfs permanente stilte en rust vindt is in jouw diepste kern, jouw ware Zelf. Dit is een bron van kracht, die jou in staat stelt om je stevig te verankeren met en in jezelf. Het is jouw eigen accu, je eigen bron waaraan je op kunt laden, wanneer je maar wilt. Deze bron heb je altijd tot je beschikking en je hebt er permanent en moeiteloos toegang toe.

Gun jezelf tijdens deze Nieuwe Maan bewust momenten van stilte, zodat je je energie kunt herstellen, je innerlijke waarde en je kracht. Vanuit die innerlijke rust en het gevoel van veiligheid kan je vervolgens beginnen te creëren. Stier helpt ons om onze vibratie te verhogen en vanuit daar te creëren. Hoge vibraties komen vanuit innerlijke rust. Dit is ook de plek waaruit we kunnen creëren, de plek waaruit we onze creativiteit naar boven kunnen halen. Maan in Stier wordt niet voor niets het kunstenaarsteken genoemd.

Deze blogpost delen:

Leida Groot

Leida Groot

Astrologe

Bestudeert Astrologie sinds 2015. Heeft sinds die tijd honderden boeken over astrologie gelezen, cursussen gevolgd en privéles in de astrologie gehad. Volgt nu de 5-jarige opleiding tot Astrologe om zo erkend Astrologe te worden (zie AVN). Afgestudeerd in Organisatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ex-eigenaresse Hipinderegen.nl (gezien in Margriet, Libelle, RTL Boulevard etc.) Moeder van 3 zonen. Woont in West-Friesland in haar Villa Kakelbont en is dol op werken in haar moestuin, lezen en kickboksen. 

2 Reacties

 1. Randy Steegmans

  Hoi Leida , als die informatie… het is overweldigend en onwijs interessant. Goed te begrijpen hoe je alles in kaart hebt gebracht, alvast dank daarvoor en nu had ik nog een vraag; kan ik ook ergens reflectie vragen vinden zoals je dat bij de volle maan zo mooi per maand hebt gemaakt ? Of gelden die ook voor nieuwe maan ? Groetes Randy

  Antwoord
  • Leida Groot

   Hi Randy,

   Wat leuk om te horen dat je het interessant vindt! Ik heb ook vragen voor de Nieuwe Maan gemaakt. Deze vind je in de werkboeken die ik maak voor het MoonMembership. Ik mail je hier even over.

   Groeten,
   Leida

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *