fbpx

Nieuwe Maan in Tweelingen – 6 juni 2024 – Bewegelijke, snelle energie

Donderdag 6 juni om 14.40 uur hebben we een Nieuwe Maan op 16° Tweelingen. Tweelingen is een Koningin in communiceren. Ze communiceert om informatie te verzamelen en haar missie is om de wereld om haar heen te begrijpen waarbij ze continue opzoek is naar het volgende stukje van de puzzel.  Tweelingen is het liefst in beweging en wisselt graag van bezigheid, omgeving en gezelschap.

Met de Nieuwe Maan in Tweelingen kunnen er nieuwe ideeën, perspectieven of manieren van communicatie geboren worden. Probeer tijdens deze Nieuwe Maan eens stil te staan bij de manier waarop jij communiceert met een ander? Sta jij open en luister je echt? Of reageer je onbewust op een manier die de ander wellicht wel pijn doet?

Niet alleen de communicatie met anderen, maar ook de communicatie met jezelf staat tijdens deze Nieuwe Maan in Tweelingen centraal. Je mag tijdens deze Nieuwe Maan eens gaan nadenken hoe jij tegen jezelf praat. Gebruik jij woorden vol liefde zoals je dat doet tegenover familie en/of vrienden? Of gebruik je woorden die vol angst en negativiteit zitten? 

 

nieuwe maan in tweelingen

De Zon en de Maan maken een exacte conjunctie met Venus. Dit maakt dat je in contact met de ander op de ander gericht bent, de harmonie wil bewaren, maar je ook charmant en flirterig gedraagt. Het vierkant met Saturnus zorgt voor wat structuur tijdens de snelle, beweeglijke energie van Tweelingen die je voelt. Saturnus helpt je ook om duidelijke afspraken te maken met jezelf.

Zorg dat je goed geaard blijft tijdens deze Nieuwe Maan, want de vele planeten in Tweelingen zorgen ervoor dat de energie hoog, druk, sociaal en snel is. Daarbij is Tweelingen een luchtteken en dit kan voor een overmaat aan mentale activiteit zorgen.

 

 

Deze blogpost delen:

Leida Groot

Leida Groot

Astrologe

Bestudeert Astrologie sinds 2015. Heeft sinds die tijd honderden boeken over astrologie gelezen, cursussen gevolgd en privéles in de astrologie gehad. Volgt nu de 5-jarige opleiding tot Astrologe om zo erkend Astrologe te worden (zie AVN). Afgestudeerd in Organisatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ex-eigenaresse Hipinderegen.nl (gezien in Margriet, Libelle, RTL Boulevard etc.) Moeder van 3 zonen. Woont in West-Friesland in haar Villa Kakelbont en is dol op werken in haar moestuin, lezen en kickboksen. 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *