Nieuwe Maan in Tweelingen op zondag 18 juni 2023: Dit merk je van deze Nieuywe Maan

Zondag 18 juni om 06.39 uur hebben we een Nieuwe Maan in het teken Tweelingen. Tweelingen is een Koningin in communiceren. Ze communiceert om informatie te verzamelen. Haar missie is om de wereld te begrijpen en ze is continue op zoek naar het volgende stukje van de puzzel. Tweelingen is het liefst altijd in beweging en wisselt graag van bezigheid, omgeving en gezelschap.

Een Nieuwe Maan in Tweelingen is een perfecte tijd om te reflecteren op jouw manier van communiceren. Niet alleen de communicatie met anderen, maar ook de communicatie met onszelf staat tijdens de Nieuwe Maan in Tweelingen centraal. Haar Nieuwe Maan is een fantastische tijd om onze geest te verruimen en om onze eigen gedachten te onderzoeken. Laat ouderwetse gedachten die je groei blokkeren los. Onderzoek de verhalen die je jezelf vertelt en erken hoe deze jou beperken. Deze verhalen zijn vaak gebaseerd op onze perceptie over dingen die gebeurd zijn in het verleden. Hoewel de gebeurtenissen altijd zullen blijven, kun je je perceptie hierover veranderen.


Lees ook: Wat zijn de maanstanden in 2023? Ontdek het hier

 

nieuwe maan in tweelingen zondag 18 juni 2023

De Nieuwe Maan in Tweelingen geeft je de kans om de dingen die je jezelf vertelt te ‘reframen’ om zo te kunnen groeien en je energietrilling te verhogen. Bedenk welke verhalen jij dagelijks tegen jezelf vertelt en herhaalt. Bedenk dan hoe je hier een verschuiving in zou kunnen aanbrengen door je perspectief aan te passen. Bijvoorbeeld ‘Waarom gebeurt mij dit?” in ‘Wat leert dit mij?’. Of ‘Wanneer zal dit over zijn?’ naar ‘Wat kan ik hiervan leren?’.

Deze Nieuwe Maan maken de Zon en de Maan een vierkant met Neptunus. Deze verbinding zorgt voor een diepe emotionele gevoeligheid en een rijke verbeeldingswereld. Het maakt je vatbaar voor dromen, fantasieën en intuïtieve inzichten. Het kan lastig zijn tijdens deze Nieuwe Maan om je eigen behoeften te identificeren en grenzen te stellen.

Daag jezelf tijdens deze Nieuwe Maan in Tweelingen uit om een nieuw script te schrijven. Gebruik hierbij de energie van Neptunus om je verbeeldingskracht in te schakelen en groots te dromen. Schrijf een nieuwe versie van jezelf en wees klaar om deze te ontmoeten. ❤️

—-

Heb jij zin om aan de slag te gaan met deze energie, maar geen idee hoe je dit kunt doen?  Iedere maand maak ik een meditatie die past bij de energie en reflectievragen. Deze ontvang je wanneer je lid wordt van mijn MoonMembership. Als lid van het MoonMembership (10 euro per maand) ontvang je iedere Volle Maan + Nieuwe Maan een meditatie en een werkboek waarmee je thuis zelf aan de slag kunt. Meer informatie over het MoonMembership lees je hier. 

Meer lezen over de Maan of astrologie?

.

Deze blogpost delen:

Leida Groot

Leida Groot

Astrologe

Bestudeert Astrologie sinds 2015. Heeft twee jaar privéles gehad in de psychologische astrologie en volgt momenteel een 5-jarige opleiding tot astrologe bij Ishtar. Afgestudeerd in Organisatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ex-eigenaresse Hipinderegen.nl (gezien in Margriet, Libelle, RTL Boulevard etc.) Moeder van Teun, Sieb en Juul. Houdt van de geur van vers gemaaid gras. Loopt graag op blote voeten. Woont in West-Friesland in haar Villa Kakelbont en is dol op bessen uit haar eigen moestuin.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *