Nieuwe Maan in Vissen – zondag 10 maart – tijd om te dromen 

Zondag 10 maart 2024 hebben we een Nieuwe Maan in Vissen (20 graden).

Vissen is het laatste teken van de dierenrien en het meest dromerige, spirituele en religieuze teken van de dierenriem. Ze is gevoelig, intuïtief en emotioneel. Ze heeft een groot inlevingsvermogen en stemt zich vaak onbewust af op stemmingen, sferen en beelden die door anderen worden uitgezonden. Vissen wil liever geen verantwoordelijkheid, roem of eer. Ze trekt zich het liefste terug in haar eigen wereld. Materie doet haar niets.

Deze Nieuwe Maan vraagt je om even rustig aan te doen, te voelen en vanaf een bewuste plaats je volgende stappen te bepalen. Schuif dus tijdens de dagen rondom deze Nieuwe Maan je taken en je to-do-list even aan de kant, laat de controle los en probeer gewoon even te zijn. Door bewust even in het moment te zijn krijgt jouw innerlijke gids ruimte. Verkrijg informatie door geduld te hebben en stil te zijn. Als je innerlijke kompas wijst richting actie, onderneem dan actie, maar maakt eerst tijd om stil te zijn en te luisteren.

nieuwe maan in vissen

Deze Nieuwe Maan maakt een (wijde) conjunctie met Neptunus en is daarom ook een fantastische periode om te dromen. Dromen zonder grenzen en beperkingen. Dromen die in eerste instantie onwerkelijk lijken, maar die iets zeggen over wat we diep van binnen zouden willen. Deze Nieuwe Maan kan ons naar prachtige plaatsen in onze geest brengen. Naar dromen waar we nauwelijks in durven te geloven.

Neem tijdens deze Nieuwe Maan eens de tijd om je dromen te onderzoeken en bepaal voor jezelf of het leven, al is het maar voor een deel, of je dromen toch niet maakbaar zijn.

Deze blogpost delen:

 

Meer lezen over Astrologie?

.

Leida Groot

Leida Groot

Astrologe

Bestudeert Astrologie sinds 2015. Heeft sinds die tijd honderden boeken over astrologie gelezen, cursussen gevolgd en privéles in de astrologie gehad. Volgt nu de 5-jarige opleiding tot Astrologe om zo erkend Astrologe te worden (zie AVN). Afgestudeerd in Organisatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ex-eigenaresse Hipinderegen.nl (gezien in Margriet, Libelle, RTL Boulevard etc.) Moeder van 3 zonen. Woont in West-Friesland in haar Villa Kakelbont en is dol op werken in haar moestuin, lezen en kickboksen. 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *