Nieuwe Maan in Maagd 15 september 2023: Dit merk je ervan

Vrijdag 15 september om 03.40 uur hebben we een Nieuwe Maan in het teken Maagd. Nieuwe Manen zijn een perfecte tijd om plannen te maken, doelen te stellen of intenties te plaatsen.

Maagd is de organisator van de dierenriem. Ze vindt het heerlijk om te organiseren, structuren en plannen te maken. Ze staat met beiden benen op de grond, is praktisch en vindt het heerlijk om nuttig bezig te zijn. Ze denkt na voor ze handelt, werkt uiterst nauwkeurig én is dol op orde. Ook is Maagd een krachtige genezers. Ze helpt anderen te genezen en ze te laten groeien en bloeien tot de beste versie van zichzelf.

Maagd helpt ons tijdens deze Nieuwe Maan om grenzen aan te brengen in ons leven in de vorm van schema’s en plannen. Deze Nieuwe Maan is een perfecte tijd om te voelen wat je nodig hebt en hier een plan voor te maken. Maagd leert ons dat wanneer je een bepaald doel wil bereiken, je je mouwen moet oprollen, je erop moet storten en bereid moet zijn om het zware werk te gaan doen. Doelen geven houvast en motivatie. Maagd weet dat wat je niet benoemt, je ook niet kunt bereiken. Bedenk je tijdens deze Nieuwe Maan welke doelen je wilt bereiken? Deel deze doelen vervolgens op in kleinere doelen, want juist deze zorgen voor magie. Je hebt kleine doelen nodig om je leven stap voor stap in de richting van je grote doel te ontwikkelen.

volle supermaan in vissen

Deze blogpost delen:

Leida Groot

Leida Groot

Astrologe in opleiding

Bestudeert Astrologie sinds 2015. Volgt de 5-jarige opleiding tot Astrologe. Afgestudeerd in Organisatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ex-eigenaresse Hipinderegen.nl (gezien in Margriet, Libelle, RTL Boulevard etc.) Moeder van Teun, Sieb en Juul. Houdt van de geur van vers gemaaid gras. Loopt graag op blote voeten. Woont in West-Friesland in haar Villa Kakelbont en is dol op bessen uit haar eigen moestuin. 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *