fbpx

Nieuwe Maan in Waterman – 21 januari 2023 

Zaterdag 21 januari om 21.55 uur hebben we een Nieuwe Maan in het teken Waterman. Waterman behoort tot het element lucht en is sociaal ingesteld. Ze is uniek, origineel en lekker tegendraads. Ze heeft de behoefte om zichzelf te zijn en moedigt dit ook aan bij anderen.

Waterman wordt ook wel de rebel van de dierenriem genoemd. Het is niet dat ze bewust aan het rebelleren slaat, maar wel heeft ze enorm de behoefte aan verandering en innovatie en hierbij schopt ze wel eens tegen de gevestigde orde.

Met haar razendsnelle geest houdt ze ervan om dingen net iets anders te doen, vooral als dit de samenleving of de groep ten goede komt. Gelijkheid is enorm belangrijk voor haar en ze plaatst de groep of de community altijd boven zichzelf.

Wanneer de Nieuwe Maan in het teken Waterman staat worden we eraan herinnerd dat iedere persoon op deze aardbol uniek is en dat dat ook onze kracht is. Niemand is zoals jij, niemand heeft jouw leven geleid en niemand neemt de wereld waar op dezelfde manier als jij dat doet. Een Nieuwe Maan in Waterman geeft je moed om authentiek te zijn. Bedenk je daarom tijdens deze Nieuwe Maan wat jouw unieke eigenschappen zijn en hoe je deze in kunt zetten om de wereld een beetje mooier te maken.

Lees ook: Wat zijn de maanstanden in 2023? Ontdek het hier

 

nieuwe maan in waterman

wDeze Nieuwe Maan in Waterman helpt ons ook om te vernieuwen. Waterman haar energie duwt ons voorwaarts. Ze daagt ons uit om ‘out of the box’ te denken en inspireert om oplossingen te zoeken waar we nooit eerder aan hebben gedacht. Omdat Waterman een luchtteken is en hierdoor vrij mentaal gericht is, is deze Nieuwe Maan ook een perfecte tijd om de krachten van je geest aan te boren en het genie in jou naar boven te halen.

De conjunctie met Pluto zorgt ervoor dat deze Nieuwe Maan extra krachtig en intens uitwerkt. Het sextiel met Jupiter geeft een vleugje positviteit en enthousiasme mee.

Laat deze eerste Nieuwe Maan van dit jaar je helpen om een visie te creëren voor het komende jaar. Omdat deze Nieuwe Maan in het teken Waterman staat wordt je verbeeldingskracht extra geprikkeld. Kijk niet naar wat realistisch is, maar geef jezelf tijdens deze Nieuwe Maan de ruimte om groots te dromen.

—-

Heb jij zin om aan de slag te gaan met deze energie, maar geen idee hoe je dit kunt doen?  Iedere maand maak ik een meditatie die past bij de energie en reflectievragen. Deze ontvang je wanneer je lid wordt van mijn MoonMembership. Als lid van het MoonMembership (59 euro per jaar) ontvang je iedere Volle Maan + Nieuwe Maan een meditatie en een werkboek waarmee je thuis zelf aan de slag kunt. Meer informatie over het MoonMembership lees je hier. 

Meer lezen over de Maan of astrologie?

.

Deze blogpost delen:

Leida Groot

Leida Groot

Astrologe

Bestudeert Astrologie sinds 2015. Heeft twee jaar privéles gehad in de psychologische astrologie en volgt momenteel een 5-jarige opleiding astrologie bij Ishtar. Afgestudeerd in Organisatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ex-eigenaresse Hipinderegen.nl (gezien in Margriet, Libelle, RTL Boulevard etc.) Moeder van Teun, Sieb en Juul. Houdt van de geur van vers gemaaid gras. Loopt graag op blote voeten. Woont in West-Friesland in haar Villa Kakelbont en is dol op bessen uit haar eigen moestuin.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *