fbpx

NIEUWE MAAN IN WEEGSCHAAL

 Morgen nieuwe maan in Libra (Weegschaal). Een nieuwe maan is geschikt om plannen te maken, een nieuw project te zegenen, goede voornemens te beginnen, wensen uit te spreken, te vasten of een sapdag te doen (omdat het ontgiftende vermogen van het lichaam nu het grootst is) en zieke bomen te snoeien.

 Op 8 oktober hebben we een nieuwe maan in het teken Libra (Weegschaal). Libra is het teken van partnerschap. Bij Libra gaat het om balans te vinden in ieder aspect van haar leven. Dit begint met harmonie in haarzelf en dit trekt ze daarna door naar haar omgeving. Ze is een vechter, ze staat klaar om te vechten voor waar ze in gelooft. Niets verstoort haar innerlijke harmonie.

 Gebruik deze nieuwe maan in Libra om na te gaan hoe goed jij omgaat met de belangrijke mensen in je leven en of wat meer harmonie niet wenselijk zou zijn. De kracht van Libra betreft het geven en nemen, met de nadruk op geven. Het is eerder jij dan ik. Hoe ga je om met een vriend of vriend of vriendin, een partner of collega?

 Nieuwe maan in Libra is een uitstekende tijd voor onderhandeling of opnieuw onderhandelen over dingen waar je niet tevreden over bent. Zoek naar punten van overeenstemming. tijdens je discussies.