fbpx

Online cursus: Verbinden met de energie van de Maan

Een praktische online cursus waarin je stap voor stap alles leert over de Maan, de invloed op jou en hoe je deze energie kunt gebruiken! 

Online cursus: verbinden met de energie van de Maan

Een praktische online cursus waarin je stap voor stap alles leert over de Maan, de invloed op jou en hoe je deze energie kunt gebruiken! 

Waarom meer leren over de Maan?

De invloed van de aantrekkingskracht van de Maan op het leven op Aarde is  ontzettend groot. Zo veroorzaakt de Maan bijvoorbeeld eb- en vloed,  zijn bergen een paar millimeter hoger als de Maan boven hun toppen staat, beïnvloedt de Maan de sapstromen in planten, duurt een zwangerschap ‘tien-manen’ en sommige dieren, vooral zeedieren, laten zich in hun trek en paringsgedrag beïnvloeden door de Maanstand.

Aangezien de Maan de waterhuishouding (eb- en vloed) op Aarde beïnvloedt is het niet verwonderlijk dat ze ook invloed heeft op ons leven. Ons lichaam bestaat tenslotte voor ongeveer 70 procent uit water. 

De Maan is verbonden met ons onderbewuste en ons verleden. De Maan werkt in op ons gevoel. Door het ritme van de Maan te volgen leer je van binnen naar buiten te leven. Om eerst te connecten met je vrouwelijke energie, met je gevoel, je intuïtie. En om vanuit daar in actie te komen. Doelgericht en met daadkracht! 

“Full Moon, time to define my purpose.

 

 – Doutzen Kroes

Wat ga je leren?

Het doel van deze cursus is om jou te leren hoe je gebruik kunt maken van de magische energie van de Maan. Je leert hoe je de Maan iedere maand kunt gebruiken als zelfreflectie-instrument, waardoor je bewuster wordt, inzicht krijgt in jezelf en hoe je de energie kunt gebruiken om doelen te bereiken en dromen te manifesteren.

 Je leert:

•  Hoe de energie van de Maan werkt
•  Je agenda aan te passen aan de Maancycli
•  Rituelen en ceremonies om met de Maan te werken
•  Hoe je de Maan kunt gebruiken als reflectie-instrument
•  Angsten en schadelijke gedachten loslaten met Volle Maan
•  Dromen te manifesteren met behulp van de Nieuwe Maan

 Dit is een cursus voor jou als je veel bezig bent met persoonlijke ontwikkeling en je ernaar verlangt om je leven bewust te creeeren. Je leert hoe je aan de hand van meditaties, affirmaties en oefeningen jezelf bewust kunt verbinden met de Maan.

 

Wat krijg je allemaal?

✓ Toegang tot een online cursus met 6 modules

✓ Ruim 27 korte video’s met uitleg

✓ 3 Werkbladen waarmee je je kennis kunt testen

✓ 4 werkboeken over het opzetten van een Maancirkel

✓ Een digitale Maankalender voor 2020

✓ Toegang tot het besloten FB account waarin je contact kunt maken met andere Moonsisters

En waar misschien wel de meeste waarde in zit is dat je iedere Volle Maan en iedere Nieuwe Maan een Maanwerkboek (24 werkboeken in totaal!) krijgt met een uitleg over de energie die dan speelt, meditaties en oefeningen. 

 

“Ik heb de cursus helemaal doorlopen en heb er enorm veel van opgestoken. Het heeft er bij mij voor gezorgd dat ik mij bewuster ben geworden van de invloeden van de maan en welke intenties ik op welke momenten het krachtigst kan inzetten.

Afgelopen maand ook de hele maancyclus mee gelopen en ik voel mij veel krachtiger en weet ook wanneer ik meer naar binnen mag keren.

Super waardevolle cursus echt een aanrader, daarnaast ook mooi dat alles online is en dat ik nog eens wat kan terug lezen!”

Lisette Goldman

“Ik heb Astrology Rocks leren kennen door middel van de Leven met de Maan cursus en ben meteen fan geworden!

Dankzij haar West-Friese nuchterheid is Leida voor mij de perfecte inspirator om meer te leren over astrologie. Ze leert je heel down to earth, begrijpelijk en toch diepgaand meer over de werking van de planeten.

Dankzij deze cursus weet ik nu hoe je kunt leven met de maan en de energie van de verschillende tekens kunt gebruiken!”

Elmay Claassen

Waar bestaat de cursus uit?

Module 1 : Inleiding

In deze module word je welkom geheten, wordt het doel van de cursus duidelijk gemaakt en leg ik je uit hoe deze cursus werkt.

20min.

Module 2 : De Maan

In deze module wordt uitgelegd hoe de Maan invloed uitoefent op het leven op Aarde, worden enkele theoretische feiten genoemd en krijg je uitleg over de verschillende Maanfasen.

39min.

Module 3 : De Maan in de astrologie

In deze module wordt uitgelegd hoe een geboortehoroscoop in elkaar zit en de twaalf astrologische tekens worden behandeld. Ook leer je wat voor energie er op aarde heerst wanneer de Maan in een bepaald teken staat.    

48min.

Module 4 : Opzetten van een Maancirkel

In deze module leer je hoe alles over het opzetten van een Nieuwe- en een Volle Maancirkel. Je leert hoe je zelf thuis een Maanritueel kunt opzetten, maar ook hoe je dit doet voor een groep. 

47min.

Module 5 : Maanwerkboeken

In deze module vind je 24 verschillende Maanwerkboeken. 12 werkboeken voor de Nieuwe Maan en 12 werkboeken voor de Volle Maan. In ieder werkboek vind je een uitleg van de energie die dan speelt, een meditatie en oefeningen. 

24hr.

Module 6 : Tools

In deze module wordt uitgelegd welke tools handig zijn om te gebruiken als je wilt leven met de energie van de Maan.

2 min.

Wie ben ik?

Ik ben Leida, 32 jaar en moeder van drie zonen. Ik ben afgestuurd in Organisatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, maar tijdens mijn studie al begonnen met ondernemen. 8,5 jaar heb ik mijn eigen succesvolle onderneming Hipinderegen.nl (gezien in Libelle, Cosmopolitan etc.) gerund.

Sinds mijn 28e ben ik, na zelf een astrologisch consult cadeau gekregen te hebben, gefascineerd door astrologie. Na jaren zelf de astrologie bestudeerd te hebben, krijg ik sinds een jaar ook privéles van de fantastische astrologe Femke Groenhof.

Astrologie is mijn passie en het is mijn missie om deze eeuwenoude prachtige kennis te delen om jou zo te helpen jezelf beter te leren begrijpen en je te leren hoe je door je te verbinden met de Maan jouw droomleven kunt creëeren. 

Waarom wil ik jou alles leren over de Maan?

Toen ik op mijn 22e mijn eerste bedrijf startte werd mij al heel snel duidelijk dat als ik dit bedrijf wilde laten groeien, dat ik zelf moest groeien. Dat ik moest blijven leren en mezelf moest blijven ontwikkelen. Dat ik alleen ‘succesvol’ zou zijn als ik zou investeren in mezelf. En dat deed ik dus ook. En met succes. Mijn bedrijf had jaarlijks honderdduizenden bezoekers en stond in bladen als Cosmopolitan en Margriet. 

Ik vond (en vind het nog steeds) heerlijk om mezelf onder de loep te nemen, te reflecteren en te kijken hoe ik dingen anders of beter zou kunnen doen. Om nieuwe dingen te leren. Wat ik alleen wel merkte is dat deze ‘reflectie momentjes’ er vaak bij inschieten. In ons drukke bestaan racen we vaak maar door en voor we het weten is er weer een jaar voorbij.


Tot ik een aantal jaren terug de Maan en haar ritmen ontdekte. Ik leerde dat de Volle Maan ons perfecte energie geeft om los te laten en de Nieuwe Maan heel goed geschikt is om nieuwe intenties te plaatsen. Doordat iedere Volle- en Nieuwe Maan ook nog eens in een ander astrologisch teken staan brengt dit iedere keer een ander thema met zich mee om aan te werken. 

Ik ontdekte dat ik de Maan perfect kon inzetten als ‘persoonlijke ontwikkelingstool’ en dat wanneer ik werkte met haar energie alles in een stroomversnelling leek te gaan. In deze online cursus geef ik heel graag mijn kennis door en leer ik hoe ook jij deze magische energie van de Nieuwe Maan kunt gebruiken om jouw droomleven te manifesteren.

Ik leer je hoe je gewoon in je huiskamer een moderne Maancirkel kunt opzetten en een maanritueel  kunt uitvoeren. Ik hoop oprecht dat deze cursus je gaat helpen om even in te tunen bij jezelf, stil te staan bij jouw behoefte en dromen en dat het je helpt om het leven te creëren wat jij wilt.

Deze cursus is geschikt voor jou als je….

•  meer wil weten over de magische werking van de Maan en hier nog helemaal niets van afweet. Je bent dus echt een beginner op dit gebied.

• als je veel bezig bent met persoonlijke ontwikkeling en je je leven graag bewust creëert. Het leukste van het leven met de energie van de Maan is dat je de Maan als zelfreflectie-instrument kunt gebruiken, doordat je 2x per maand een uur lang (iedere Volle en iedere Nieuwe Maan) even stilstaat en aan de slag gaat met jezelf. Hierdoor ontstaan bepaalde inzichten en ga je bewust je leven en dromen creëren. 

• als je gelooft en vertrouwt dat een investering in jouw persoonlijke ontwikkeling de beste manier is om je geld uit te geven, omdat het altijd weer naar je terugkomt.

“Ik wil meer leren over de Maan en bewust 2x per maand bezig zijn om mezelf persoonlijk te ontwikkelen.

 

 

Veel gestelde vragen

Hoeveel tijd ben je hiermee bezig?

Als je alle video’s kijkt dan ben je ongeveer 3 uur bezig. De werkbladen nemen ongeveer een half uurtje in beslag en als je iedere Nieuwe Maan en iedere Volle Maan aan de slag gaat met de energie die dan heerst, dan ben je daar 2x per maand ook ongeveer een uur mee bezig. 

Kan ik de cursus op mijn eigen tempo doen?

Ja, je kunt de cursus thuis helemaal op je eigen tempo volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. 

Maar als je werkelijk gebruik wilt maken van de Volle- en de Nieuwe Maan energie, dan is het belangrijk om hier echt even tijd voor in te plannen. Hou in je agenda een uurtje vrij met de Volle Maan en een uurtje met een Nieuwe Maan en maak gebruik van de Maanwerkboeken om met de energie aan de slag te gaan.

Voor een Volle Maan geldt dat de maankracht het sterkst is twee dagen voor en twee dagen na de exacte Volle Maan. Voor een Nieuwe Maan geldt dat de Maankracht het sterkst is 2 dagen na de exacte Nieuwe Maan. 

Maar uiteraard moet niets als ‘moeten’ gaan voelen. Voel je absoluut niet verplicht om iedere Volle of Nieuwe Maan aan de slag te gaan met een Maanwerkboek. Doe wat voor jou goed voelt.

Hoe werkt deze online cursus?

Nadat je op de bestelknop hebt geklikt, kun je je gegevens invullen en de cursus betalen. Vervolgens krijg je direct per e-mail een gebruikersnaam en wachtwoord toegestuurd. Hiermee kun je inloggen en onmiddelijk de cursus volgen.

Je kunt de cursus op je eigen tempo volgen. 

Is deze cursus zweverig?

Nee, absoluut niet. De cursus is speciaal gemaakt om het toegankelijk te maken voor iedereen. De cursus is gemaakt door een vrouw die met beide benen op de grond staat, die getrouwd is met een West-Friese nuchtere man en die dit typt vanaf haar Mac Book. 

Ik werk al met de energie van de Maan, is deze cursus ook interessant voor miJ?

Nee, dan is deze cursus waarschijnlijk niets voor jou. Dit is echt een beginnerscursus. Dus voor mensen die nog niet met de energie van de Maan werken. Je zou eventueel hierboven even kunnen checken uit welke modules deze cursus bestaat. Dan weet je of jij deze kennis al hebt. 

Mocht je nu zelf al heel veel hebben gelezen over het leven met de energie van de Maan en al enige tijd met haar energie werken, en om deze reden alleen de 24 Maanwerkboeken willen ontvangen, dan kun je beter mee doen aan het ‘Membership’. Klik op de homepage onder ‘Academy’ op ‘Membership’ voor meer informatie. 

Wat zijn de reacties en ervaringen van anderen?

Onlangs volgde ik met plezier de online cursus Leven met de Maan van Astrology Rocks. Leida heeft de opmaak van het programma overzichtelijk uitgewerkt en de werkboeken zo mooi vormgegeven! Ze legt alles heel makkelijk uit en deelt ook haar eigen ervaring (& maancirkel).

Ik wist al best wel wat van de invloed van de maan en rituelen, maar ik heb veel meer geleerd dankzij deze cursus. Het is allemaal zo duidelijk en compleet dat ik zelfs geen vragen meer had aan het einde, echt een aanrader dus!

Marielle Markgraaf

TheGreenGuide.nl

De online cursus ‘Leven met de Maan’ bij Astrology Rocks trok mijn nieuwsgierigheid. Ik ben zelf niet met spiritualiteit bezig, maar was nieuwsgierig naar de werking van de maan.

Het programma heeft heldere instructies en zet aan tot nadenken. Het is niet te lang en gemakkelijk te volgen. Het fijne vond ik dat er een duidelijke structuur in de uitleg zit met ondersteuning van plaatjes.

De werkboeken zijn werkelijk prachtig weergegeven. Een programma die je doet inspireren en aanzetten tot het openstaan voor de astrologie en de Maan

Nienke Selbeck

Als je nu bestelt, dan krijg je direct de volgende bonussen:

Gratis Bonus #1: Het e-book Ontdek de betekenis van je Maanteken! (waarde € 17,-)

Jij weet wat je sterrenbeeld (zonneteken) is, maar de positie van de Zon tijdens je geboorte is niet de enige planeet die invloed uitoefent op jouw karakter. Benieuwd wat jouw Maanteken is en waar deze voor staat? In het e-book wat ik geschreven heb, help ik je om jouw Maanteken te achterhalen en geef ik de betekenis hiervan. 

Gratis Bonus #2: Eén e-mail coachingsessie (waarde € 25,-)

Mocht je naar aanleiding van de cursus Verbinden met de energie Maan nog een persoonlijke vraag hebben, dan kun je contact opnemen voor een coachingsessie per e-mail. Ik beantwoord dan zo snel mogelijk je vraag en help je verder door het geven van een inzicht, suggestie, conclusie of verdiepende tegenvraag.

Gratis Bonus #3: Digitale Maankalender 2020 (waarde € 9,-)

Je ontvangt gratis de digitale Maankalender 2020 in je e-mailbox. Deze kun je zelf printen. Op deze maankalender vind je alle maanfasen van 2020, het astrologisch teken waar de dagelijkse Maan in staat, de data en tijden van alle Volle Manen en de data en tijden van alle Nieuwe Manen.

Niet goed, geld terug.  

Aangezien ik er vrij zeker van ben dat je door deze 6 modules, plus de bonussen, alle basisprincipes van het ‘Verbinden met energie van de Maan’ op een eenvoudige manier kunt aanleren en daarmee meer uit jezelf kunt halen, bied ik jou een 15 dagen niet-goed-geld-terug-garantie! 

Heb je alle lessen gevolgd en de oefeningen gedaan en helpt de cursus je niet? Dan hoef je alleen maar een e-mail te sturen (zonder reden) en ontvang je je geld terug. Ik wil alleen maar tevreden klanten. Je loopt dus geen enkel risico.

 

 

Let op: tijdelijke aanbieding!

Onderstaande prijs is een tijdelijke aanbieding en kan elk moment worden verhoogd. Ook het extra e-boek ‘Ontdek de betekenis van je Maanteken’ is slechts tijdelijk beschikbaar. Bestel vandaag en je maakt gebruik van de korting en de bonus!

 

De totale waarde van dit pakket is € 129, Bestel nu de cursus ‘Verbinden met de energie van de Maan’ en je ontvangt het gehele pakket met maar liefst 30% KORTING dus voor slechts € 88,-. 

Ja, ik wil meer leren over de magische energie van de Maan en bewust bezig zijn om mezelf te ontwikkelen en schrijf me vandaag daarom graag in voor de cursus ‘ Verbinden met de energie van de Maan’.

Ik maak gebruik van de gratis bonussen en krijg DIRECT toegang
tot de online cursus!

€ 129,- nu voor slechts  € 88,-
Claim deze tijdelijke korting!

Betalen in een veilige omgeving

PS 1

Je ontvangt de cursus ‘Verbinden met de Maan’ en de drie extra bonussen voor slechts € 88,- terwijl de normale prijs € 129,- is! 

PS 2

Je krijgt een 15-dagen 100% geld terug garantie voor deze aanbieding. Op deze manier loop je geen enkel risico. Test alle ideeën, inzichten en technieken. Als je denkt dat het voor jou niet werkt, laat het me dan weten. Ik betaal je jouw investering direct terug!

PS 3

Je kunt altijd contact opnemen als je vragen hebt over de cursus, zowel voor als na bestelling.