fbpx

Online cursus: Leven met de energie van de Maan

Een praktische online cursus waarin je stap voor stap alles leert over de Maan, de invloed op jou en hoe je deze energie kunt gebruiken! 

Online cursus: verbinden met de energie van de Maan

Een praktische online cursus waarin je stap voor stap alles leert over de Maan, de invloed op jou en hoe je deze energie kunt gebruiken!

Waarom meer leren over de Maan?

De invloed van de aantrekkingskracht van de Maan op het leven op Aarde is ontzettend groot. Zo veroorzaakt de Maan bijvoorbeeld eb- en vloed, zijn bergen een paar millimeter hoger als de Maan boven hun toppen staat, beïnvloedt de Maan de sapstromen in planten, duurt een zwangerschap ‘tien-manen’ en sommige dieren, vooral zeedieren, laten zich in hun trek en paringsgedrag beïnvloeden door de Maanstand.

Aangezien de Maan de waterhuishouding (eb- en vloed) op Aarde beïnvloedt is het niet verwonderlijk dat ze ook invloed heeft op ons leven. Ons lichaam bestaat tenslotte voor ongeveer 70 procent uit water. 

De Maan is verbonden met ons onderbewuste en ons verleden. De Maan werkt in op ons gevoel. Door het ritme van de Maan te volgen leer je van binnen naar buiten te leven. Om eerst te connecten met je vrouwelijke energie, met je gevoel, je intuïtie. En om vanuit daar in actie te komen. Doelgericht en met daadkracht! 

“Full Moon, time to define my purpose.”

 

 – Doutzen Kroes

Wat ga je leren?

Het doel van deze cursus is om jou meer te leren over de magische energie van de Maan. Je leert niet alleen meer over het ontstaan en de betekenis van alle verschillende maanfasen, maar ook hoe je de Maan iedere maand kunt gebruiken als zelfreflectie-instrument, waardoor je bewuster wordt en inzicht krijgt in jezelf. 

Je leert:

• Hoe de verschillende Maanfasen ontstaan en wat de betekenis hiervan is.
• Wat de werking is van de dierenriemtekens waar de Maan door reist. 
• Je agenda aan te passen aan de Maancycli
•  Rituelen en ceremonies om met de Maan te werken
•  Hoe je de Maan kunt gebruiken als reflectie-instrument
•  Wat de betekenis is van jouw persoonlijke maanteken

Dit is een cursus voor jou als je veel bezig bent met persoonlijke ontwikkeling en je ernaar verlangt om je leven bewust te creëren aan de hand van de energie van de Maan. 

 

Wat krijg je allemaal?

✓  Toegang tot een online cursus met 6 modules

✓ Ruim 27 korte video’s met uitleg

✓ 3 Werkbladen waarmee je je kennis kunt testen

✓ 4 werkboeken met een stappenplan voor het opzetten van een Maanritueel of Maancirkel

✓ Een digitale Maankalender voor 2024

✓ Toegang tot het besloten FB account waarin je contact kunt maken met andere Moonsisters

 

“Ik heb de cursus helemaal doorlopen en heb er enorm veel van opgestoken. Het heeft er bij mij voor gezorgd dat ik mij bewuster ben geworden van de invloeden van de maan en welke intenties ik op welke momenten het krachtigst kan inzetten.

Afgelopen maand ook de hele maancyclus mee gelopen en ik voel mij veel krachtiger en weet ook wanneer ik meer naar binnen mag keren.

Super waardevolle cursus echt een aanrader, daarnaast ook mooi dat alles online is en dat ik nog eens wat kan terug lezen!”

Lisette Goldman

“Ik heb Astrology Rocks leren kennen door middel van de Leven met de Maan cursus en ben meteen fan geworden!

Dankzij haar West-Friese nuchterheid is Leida voor mij de perfecte inspirator om meer te leren over astrologie. Ze leert je heel down to earth, begrijpelijk en toch diepgaand meer over de werking van de planeten.

Dankzij deze cursus weet ik nu hoe je kunt leven met de maan en de energie van de verschillende tekens kunt gebruiken!”

Elmay Claassen

Waar bestaat de cursus uit?

Module 1 : Inleiding

In deze module word je welkom geheten, wordt het doel van de cursus duidelijk gemaakt en leg ik je uit hoe deze cursus werkt.

20min.

Module 2 : De Maan

In deze module wordt uitgelegd hoe de Maan invloed uitoefent op het leven op Aarde, worden enkele theoretische feiten genoemd en krijg je uitleg over de verschillende Maanfasen.

39min.

Module 3 : De Maan in de astrologie

In deze module wordt uitgelegd hoe een geboortehoroscoop in elkaar zit en de twaalf astrologische tekens worden behandeld. Ook leer je wat voor energie er op aarde heerst wanneer de Maan in een bepaald teken staat.    

48min.

Module 4 : Opzetten van een Maancirkel

In deze module leer je hoe alles over het opzetten van een Nieuwe- en een Volle Maancirkel. Je leert hoe je zelf thuis een Maanritueel kunt opzetten, maar ook hoe je dit doet voor een groep. 

47min.

Module 5 : Maanwerkboeken

In deze module vind je 4 werkboeken met een stappenplan voor het opzetten van een maancirkel of maanritueel tijdens Volle- of Nieuwe Maan. 

30 min.

Module 6 : Tools

In deze module wordt uitgelegd welke tools handig zijn om te gebruiken als je wilt leven met de energie van de Maan.

2 min.

Module 7 : Jouw Maanteken + Toekomst voorspellen

In deze module wordt uitgelegd hoe jij jouw persoonlijke Maanteken kunt achterhalen en hoe je aan de hand van jouw persoonlijke geboortehoroscoop jouw toekomst kunt voorspellen met Volle en/of Nieuwe Maan. 

32 min.

Wie ben ik?

Ik ben Leida, 36 jaar en moeder van drie zonen. Ik ben afgestuurd in Organisatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, maar tijdens mijn studie al begonnen met ondernemen. 8,5 jaar heb ik mijn eigen succesvolle onderneming Hipinderegen.nl (gezien in Libelle, Cosmopolitan etc.) gerund.

Sinds mijn 28e ben ik, na zelf een astrologisch consult cadeau gekregen te hebben, gefascineerd door astrologie. Sinds die tijd heb ik tientallen astrologische boeken verslonden, volgde ik meerdere cursussen, had ik twee jaar privéles van astrologe Femke Groenhof en volg ik de 5-jarige opleiding tot astrologe bij Ishtar.

Astrologie is mijn passie en het is mijn missie om deze eeuwenoude prachtige kennis te delen om jou zo te helpen jezelf beter te leren begrijpen en je te leren hoe je door je te verbinden met de Maan jouw droomleven kunt creëeren.

Waarom wil ik jou alles leren over de Maan?

Toen ik op mijn 22e mijn eerste bedrijf startte werd mij al heel snel duidelijk dat als ik dit bedrijf wilde laten groeien, dat ik zelf moest groeien. Dat ik moest blijven leren en mezelf moest blijven ontwikkelen. Dat ik alleen ‘succesvol’ zou zijn als ik zou investeren in mezelf. En dat deed ik dus ook. En met succes. Mijn bedrijf had jaarlijks honderdduizenden bezoekers en stond in bladen als Cosmopolitan en Margriet. 

Ik vond (en vind het nog steeds) heerlijk om mezelf onder de loep te nemen, te reflecteren en te kijken hoe ik dingen anders of beter zou kunnen doen. Om nieuwe dingen te leren. Wat ik alleen wel merkte is dat deze ‘reflectie momentjes’ er vaak bij inschieten. In ons drukke bestaan racen we vaak maar door en voor we het weten is er weer een jaar voorbij.

Tot ik een aantal jaren terug de Maan en haar ritmen ontdekte. Ik leerde dat de Volle Maan ons perfecte energie geeft om los te laten en de Nieuwe Maan heel goed geschikt is om nieuwe intenties te plaatsen. Doordat iedere Volle- en Nieuwe Maan ook nog eens in een ander astrologisch teken staan brengt dit iedere keer een ander thema met zich mee om aan te werken. 

Ik ontdekte dat ik de Maan perfect kon inzetten als ‘persoonlijke ontwikkelingstool’ en dat wanneer ik werkte met haar energie alles in een stroomversnelling leek te gaan. In deze online cursus geef ik heel graag mijn kennis door en leer ik hoe ook jij deze magische energie Maan kunt gebruiken om jouw droomleven te manifesteren.

Ik leer je hoe je gewoon in je huiskamer een moderne Maancirkel kunt opzetten en een maanritueel  kunt uitvoeren. Ik hoop oprecht dat deze cursus je gaat helpen om even in te tunen bij jezelf, stil te staan bij jouw behoefte en dromen en dat het je helpt om het leven te creëren wat jij wilt.

Deze cursus is geschikt voor jou als je….

•  meer wil weten over de magische werking van de Maan en hier nog helemaal niets van afweet. Je bent dus echt een beginner op dit gebied.

• als je veel bezig bent met persoonlijke ontwikkeling en je je leven graag bewust creëert.  

• als je gelooft en vertrouwt dat een investering in jouw persoonlijke ontwikkeling de beste manier is om je geld uit te geven, omdat het altijd weer naar je terugkomt.

 

“Ik wil meer leren over de Maan en haar energie inzetten in mijn eigen leven. 

Veelgestelde vragen

Kan ik de cursus op mijn eigen tempo doen?

Ja, dat kan! Je kunt de cursus thuis helemaal op je eigen tempo volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Na betaling ontvang je direct per e-mail een gebruikersnaam en wachtwoord waarmee je kunt inloggen op de online leeromgeving. Je kunt beginnen op een dag en tijdstip wanneer het jou goed uitkomt. En je kunt verder gaan wanneer het jou goed uitkomt.

 

Hoe lang heb ik toegang tot al het materiaal?

Je hebt een jaar lang toegang tot al het materiaal. 

Ik werk al met de energie van de Maan, is deze cursus ook interessant voor mij?

Nee, dan is deze cursus waarschijnlijk niets voor jou. Dit is echt een beginnerscursus. Dus voor mensen die nog niet met de energie van de Maan werken. Je zou eventueel hierboven even kunnen checken uit welke modules deze cursus bestaat. Dan weet je of jij deze kennis al hebt.

Mocht je nu zelf al heel veel hebben gelezen over het leven met de energie van de Maan, maar graag bewust aan de gang gaan met haar energie aan de hand van werkboeken en meditaties, dan raad ik je mijn MoonMembership aan. 

Als je meedoet aan het Membership ontvang je iedere Volle Maan en iedere Nieuwe Maan een werkboek + meditatie waarmee je thuis aan de slag kunt.

Klik op deze link voor meer informatie over het MoonMembership. 

Hoeveel tijd ben je hiermee bezig?

Als je alle video’s kijkt dan ben je ongeveer 3 uur bezig. De werkbladen nemen ongeveer een half uurtje in beslag.

Hoe werkt deze online cursus?

Nadat je op de bestelknop hebt geklikt, kun je je gegevens invullen en de cursus betalen. Vervolgens krijg je direct per e-mail een gebruikersnaam en wachtwoord toegestuurd. Hiermee kun je inloggen en onmiddelijk de cursus volgen.

Je kunt de cursus op je eigen tempo volgen.

Is deze cursus zweverig?

Nee, absoluut niet. De cursus is speciaal gemaakt om het toegankelijk te maken voor iedereen. De cursus is gemaakt door een vrouw die met beide benen op de grond staat, die getrouwd is met een West-Friese nuchtere man en die dit typt vanaf haar Mac Book. 

Als je de cursus hebt gevolgd, dan…

✓ Weet je welke invloed de Maanfasen op jouw emoties kunnen hebben

✓ Heb je geleerd hoe je de Maan in kunt zetten om jouw leven te veranderen

✓ Weet je hoe je een maancirkel en/of maanritueel opzet

✓ Heb je ontdekt wat de betekenis is van jouw persoonlijke maanteken

✓ Weet je hoe je jouw ‘toekomst kunt voorspellen’ aan de hand van de Maan

 

Wat zijn de reacties en ervaringen van anderen?

Inmiddels hebben meer dan 400 vrouwen de cursus gevolgd.  Ik heb deze vrouwen gemaild en gevraagd of ze een review over de cursus wilden schrijven en of ze eventueel verbeterpunten hadden. Hieronder kan je deze reviews lezen:

“Hi Leida

Ik geniet enorm van jouw cursus. Geen zweverig gedoe maar een begrijpelijke uitleg in de video’s hoe de energie van de maan in ons voordeel kan werken. De manuals die ik uitgeprint heb vormen een mooi naslag werk en ik ben ermee aan de slag gegaan om zelf een maan ritueel te houden.

De cursus heeft mij stap voor stap meegenomen om te leren mee te bewegen en te voelen op de energie van de maan. En dat voelt erg goed.”

Jolanda

“Hoi Leida,

Ik vind je cursus heel fijn! Het is super duidelijk en luistert lekker weg! Ook je werkboeken vind ik erg fijn! In het begin dacht ik; hey dit is t zelfde?! Maar nu vind ik het fijn; ik weet al goed wat ik erbij moet pakken en waar in de cirkel dingen moeten staan…

Ik vind het echt n rust moment! Ik vind de vragen heel mooi; het laat je nadenken over vragen die we eigenlijk veel vaker aan onszelf zouden moeten stellen! Even dat momentje voor jezelf… heerlijk!”

Hanneke

”Ik kan de cursus aan iedereen aanraden die zich recentelijk is gaan interesseren in astrologie en de krachten van de maan en die daarvoor ‘from scratch’ wil leren hoe dit allemaal in zijn werk gaat. Leida legt op een simpele en heldere manier uit hoe alles werkt en waar het voor staat. De cursus is op logische wijze opgebouwd uit verschillende hoofdstukken. 

Zelf ben ik de cursus begonnen om maandelijks een reflectiemomentje voor mezelf in mijn leven te bouwen, en daar leent de cursus zich ook perfect voor. Elke volle maan krijg je een fijne uitleg waar die volle maan voor staat en wat dat met je kan doen op laagdrempelige, heldere en professionele wijze.’

Carmen

“Ik heb veel aan de cursus ‘Verbinden met de energie van de Maan’. Helder, duidelijk en praktisch. Een goede combinatie van theorie en video.

Ik ben nu veel bewuster met de maanstanden bezig, nu ik ook echt weet waar ze voor staan. Ik kom nu meer in de flow van het leven ipv van er tegen in te gaan. Ook heel leuk vind ik de uitleg van de astrologische tekens en de energie die ze met zich meebrengen.

Voor mij is het meer dan ik er van verwacht had, heel positief dus. Deze cursus geeft de tools om ook echt aan de slag te gaan met de maan energie.”

Deborah

Hi Leida,

Ik had vandaag eindelijk weer eens even tijd voor mezelf en ben verder gegaan met de cursus. Dit was al echt weer een aantal maanden geleden.

Het is zo fijn dat je zoveel informatie deelt mbt de standen van de maan en de dierenriem tekens vind ik ook een waardevolle toevoeging. Er vallen zoveel puzzel stukjes op z’n plaats en het werkt zo verhelderend voor mij. Ik vond mezelf vaak wispelturig, maar ik ben er nu achter dat ik gewoon mega gevoelig ben voor de energie van de maan en de reis door de dierenriem. Echt fantastisch en geruststellend! De ene dag is de andere niet en wat vandaag niet lukt, komt later wel!

Dit wilde ik even met je delen. Mijn enthousiasme over de cursus en dat het iets toevoegt aan mijn leven en persoonlijke ontwikkeling. Dank je wel hiervoor! Ga vooral door, zodat je mij en anderen kan blijven inspireren.

Cynthia

Onlangs volgde ik met plezier de online cursus Leven met de Maan van Astrology Rocks. Leida heeft de opmaak van het programma overzichtelijk uitgewerkt en de werkboeken zo mooi vormgegeven! Ze legt alles heel makkelijk uit en deelt ook haar eigen ervaring (& maancirkel).

Ik wist al best wel wat van de invloed van de maan en rituelen, maar ik heb veel meer geleerd dankzij deze cursus. Het is allemaal zo duidelijk en compleet dat ik zelfs geen vragen meer had aan het einde, echt een aanrader dus!

Marielle

Thegreenguide.nl

Als je nu bestelt, dan krijg je direct de volgende bonussen:

Gratis Bonus #1: Het e-book Ontdek de betekenis van je Maanteken! (waarde € 17,-)

Jij weet wat je sterrenbeeld (zonneteken) is, maar de positie van de Zon tijdens je geboorte is niet de enige planeet die invloed uitoefent op jouw karakter. Benieuwd wat jouw Maanteken is en waar deze voor staat? In het e-book wat ik geschreven heb, help ik je om jouw Maanteken te achterhalen en geef ik de betekenis hiervan. 

Gratis Bonus #2: Digitale Maankalender 2024 (waarde € 9,-)

Je ontvangt gratis de digitale Maankalender 2024 in je e-mailbox. Deze kun je zelf printen. Op deze maankalender vind je alle maanfasen van 2024, het astrologisch teken waar de dagelijkse Maan in staat, de data en tijden van alle Volle Manen en de data en tijden van alle Nieuwe Manen.

Niet goed, geld terug.

Ik heb een heel simpel principe: niet blij met de cursus? Dan hoef je alleen maar een mailtje te sturen om je geld weer terug te krijgen. Doe dat binnen 14 dagen nadat je de cursus hebt gekocht. Zo maakt het de aankoop van de cursus helemaal risk-free. 

 

 

Ja, ik wil meer leren over de magische energie van de Maan en bewust bezig zijn om mezelf te ontwikkelen en schrijf me vandaag daarom graag in voor de cursus ‘ Leven met de energie van de Maan’.

Ik maak gebruik van de gratis bonussen en krijg DIRECT toegang tot de online cursus.

     € 37,-97,-

 

5 sterren

 

     € 97,-