Abonnement: Dochters van de Maan

Word lid en krijg iedere Volle Maan toegang tot een online besloten Volle Maan Cirkel.

Hierdoor sta je een jaar lang iedere Volle Maan even bewust stil, ga je reflecteren en werk je aan jezelf waardoor je groeit en transformeert uit liefde voor jezelf.

Abonnement: Dochters van de Maan 

Word lid en krijg iedere Volle Maan toegang tot een online besloten Volle Maan Cirkel.

Hierdoor sta je een jaar lang iedere Volle Maan even bewust stil, ga je reflecteren en werk je aan jezelf waardoor je groeit en transformeert uit liefde voor jezelf.

maancirkel abonnement

Persoonlijke groei gaat niet vanzelf…

Je weet dat af en toe even bewust stil staan en reflecteren op je leven belangrijk is, want je hebt al vaker gelezen en gehoord dat gelukkige en succesvolle mensen veel tijd besteden aan persoonlijke groei.

Dus je leest eens een boek over mindfulness en download eens een meditatie app, maar echt gestructureerd aan bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling dat lukt nog niet echt.

Heel herkenbaar, want dat had ik ook.

Om mijn bedrijven te laten groeien en om zelf gewoon meer in balans te zijn, wist ik dat persoonlijke groei onmisbaar was, maar verder dan eens een boek half lezen die vervolgens in mijn kast belandde kwam ik niet.

“When women come together, magic happens’’

 

Totdat ik de Maan en haar ritmen ontdekte…

Ik ontdek dat een Volle Maan energieën in je onderbewustzijn versterkt en daarom heel goed geschikt is om schadelijke gedachten, gewoonten of gedragingen die je dan voelt los te laten en een Nieuwe Maan een perfect moment was om aan de slag te gaan met doelen en intenties.

En dan nog het allertofste. Iedere Volle Maan en iedere Nieuwe Maan staat in een ander astrologisch teken wat een andere energie en een ander thema met zich meebrengt om mee te werken.

Hierdoor kan je de Maan uitstekend inzetten als ‘tool’ om jezelf persoonlijk te ontwikkelen.

Wauw! Dacht ik. De Maan inzetten als persoonlijke ontwikkelingstool. Hoe cool is dat!

magie volle maan cirkel

Maar hoe doe je dit dan?

Dat vroeg ik me ook af. Ik ging op zoek naar meditaties en reflectievragen, maar kon deze in 2018 niet vinden, dus besloot ik ze zelf te maken en deze uiteindelijk ook te delen via AstrologyRocks.nl.

Meer dan 600 vrouwen zijn in de afgelopen jaren aan de slag gegaan met mijn werkboeken en meditaties.

In 2024 besloot ik dat de meditaties nog krachtiger en magischer zouden kunnen zijn, als we ons als vrouwen niet alleen zouden verbinden met de energie van de Maan, maar ook met elkaar in een online Volle Maan Cirkel.

Zo ontstond ‘Dochters van de Maan’.

Een abonnement voor vrouwen die iedere Volle Maan even een uurtje bewust stil willen staan en reflecteren om zo een jaar lang te groeien en transformeren.

maancirkel online vrouwen

Elke Volle Maan een ander thema

Maar wat mag je dan gaan loslaten? Dit is iedere Volle Maan anders.

Iedere Volle Maan richt zich op een bepaald deel van ons energetische of emotionele lichaam. Dit deel is afhankelijk van de astrologische tekens waar de Maan en de Zon op dat moment in staan.

Staat de Volle Maan bijvoorbeeld in Weegschaal (het teken van relaties)? Dan gaan de meditaties en de reflectievragen over het thema relaties. Staat de Volle Maan in Leeuw (het teken van o.a. zelfexpressie, plezier maken en creativiteit)? Dan word je aan het denken gezet over onderwerpen als zelfvertrouwen en eigenwaarde.

Doordat iedere Volle Maan een andere energie met zich meebrengt, werk je iedere Volle Maan aan een ander thema en dus een ander stukje van jezelf. Na een jaar heb je dus aan 12 verschillende thema’s gewerkt. 

Zo wordt iedere Volle Maan Cirkel een spirituele reis van reflectie, transformatie en zelfontwikkeling.

Hoe werkt het? 

Iedere Volle Maan komen we om 20.00 uur samen via Zoom.

Iedere Volle Maan staat brengt een andere energie met zich mee en dus daarom ook een ander thema waar we aan gaan werken.

Iedere Volle Maan Cirkel duurt maximaal een uur en bestaat uit o.a. een korte aanvang/ontspanningsmeditatie, uitleg over de energie die dan speelt, een langere meditatie die gericht is op het thema van die Volle Maan en reflectievragen die je zelf thuis mag gaan beantwoorden. We maken er iedere keer een liefdevolle, warme avond van waar groei en ontwikkeling centraal staat.

(Je komt niet in beeld tijdens de cirkel. Je mag je camera en geluid dus gewoon uitzetten. Je kunt eventueel wel delen wat je voelt of welke inzichten die je hebt doorgekregen in de chat of in de besloten FB community).

basiscursus astrologie

Wat zijn de reacties en ervaringen van anderen?

Ik ben in januari 2024 begonnen met het geven van online Maancirkels. Er zijn toen 67 vrouwen gestart. Hieronder lees je enkele reactries. 

review online volle maancirkel
reveiw online maancirkel twee
volle maan cirkel review
review-maancirkel-2
review online volle maan cirkel vrouw
maancirkel online review
maancirkel online review
review-maancirkel-3
review volle maancirkel
maancirkel online review
review volle maancirkel
volle maan cirkel review van jaqueline
astrologie geboortehoroscoop

Join the club & ontvang

✓  Toegang tot iedere online Volle Maancirkel (Kan je een keer niet? Dan ontvang je de replay)
✓ Een digitaal Volle Maan journal waarin je voor iedere Volle Maan een beschrijving van de energie vindt + 4 reflectievragen die passen bij het thema van de desbetreffende Volle Maan (47 pagina’s)
✓ Toegang tot de besloten ‘Dochters van de Maan’ community op Facebook.
✓ Een video waarin ik je uitleg hoe je thuis een Volle Maan ritueel kunt houden.

Wie ben ik?

Ik ben Leida (1986), moeder van drie zonen en afgestudeerd in Organisatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, maar tijdens mijn studie al begonnen met ondernemen. 8,5 jaar heb ik mijn eigen succesvolle onderneming Hipinderegen.nl (gezien in Libelle, Cosmopolitan etc.) gerund.

Sinds 2015 ben ik, na zelf een astrologisch consult cadeau gekregen te hebben, gefascineerd door astrologie en het leven met de energie van de Maan. Sindsdien heb ik tientallen astrologische boeken verslonden, volgde ik meerdere cursussen, had ik twee jaar privéles van astrologe Femke Groenhof en volg ik de 5-jarige opleiding (nu 4e jaars) tot astrologe bij Ishtar. 

Astrologie is mijn passie en het is mijn missie om deze eeuwenoude prachtige kennis te delen om jou zo te helpen jezelf beter te leren begrijpen. 

Daarnaast voel ik van jongs af aan een vuur in mij als het gaat om vrouwen in hun kracht zetten. Met deze community hoop ik een veilige omgeving te creëren waar vrouwen verbinding met elkaar kunnen maken en zo kunnen ontwikkelen en groeien.

Samen helen we een stukje in het energieveld van VrouwenKracht

In een Maancirkel verrichten we samen helingswerk en dat heeft niet alleen invloed op onszelf en de vrouwen die meedoen, maar dat heeft ook zijn weerslag op de wereld buiten de cirkel. We helen ook een collectief deel in het energieveld van VrouwenKracht.

Hoe meer vrouwen zich in MaanCirkels met elkaar verbinden, elkaar ondersteunen en versterken, hoe krachtiger dit oeroude energieveld wordt.

 

Veelgestelde vragen

Wanneer zijn de Volle Maan Cirkels?

Iedere Volle Maan om 20.00 uur.

Hieronder vind je de data van alle Volle Manen in 2024

25 januari – 18.54 uur in Leeuw

24 februari – 13.31 uur in Maagd

25 maart – 08.01 uur in Weegschaal   (Maansverduistering/MaanEclips)

24 april – 01.51 uur in Schorpioen

23 mei – 15.55 uur in Boogschutter

22 juni – 03.10 uur in Steenbok

21 juli – 12.19 uur in Steenbok

19 augustus – 20.28 uur in Waterman

18 september – 04.36 uur in Vissen     (Maansverduistering)

17 oktober – 13.27 uur in Ram (SuperMaan)

15 november – 22.29 uur in Stier

15 december – 23.27 uur in Tweelingen

Is het de bedoeling dat ik mijn camera en geluid aan zet?

Iedere Volle Maan om 20.00 uur.

Nee, hoor! Je mag je camera en je geluid gewoon uitzetten tijdens de online Volle Maan Cirkel. Ik (Leida) ben alleen aan het woord en je kunt dus thuis vanuit je eigen ruimte luisteren naar wat ik vertel over de energie die dan speelt en meedoen met de 2 meditaties en voor jezelf antwoord geven op de reflectievragen. Dit hoef je niet te delen. Je mag eventueel wel delen wat je voelt of wat er door je heen gaat in de chat.  

Als ik niet kan deelnemen op het moment zelf, is er een terugkijklink voor op een later tijdstip?

Ja, zeker! Je ontvangt na iedere Volle Maan Cirkel een linkje naar de replay in je inbox. 

Kan ik mijn abonnement maandelijks opzeggen?

Ja! Wanneer je een maandelijks lid wordt betaal je 12 euro per maand en is het abonnement maandelijks opzegbaar. Ik hou zelf ook van abonnementen die je ten allen tijde weer kunt opzeggen. 

Je kunt er ook voor kiezen om voor een jaar lid te worden. Dan betaal je slechts 8 euro per Volle Maan Cirkel. 

Ik heb nog nooit eerder een Maancirkel bijgewoond. Is dat erg?

Geen probleem! Je krijgt van mij een video waarin ik je uitleg hoe je een Volle Maan ritueel kunt doen en tijdens de online Volle Maan Cirkel vertel ik je wat je kunt doen.

Je mag je camera en geluid gewoon uit laten tijdens de Volle Maan Cirkel. 

Waar zie ik de live online Volle Maancirkel?

Je krijgt 2 dagen voor iedere Volle Maan een linkje naar Zoom waar de online Volle Maan Cirkel plaats gaat vinden. 

“Ik ben nu al een jaar lid van het MoonMembership en heb het lidmaatschap onlangs weer verlengd. De meditaties en reflecties op mezelf hebben mijn leven verrijkt. Er is zoveel veranderd in mijn leven. Heel fijn die verbinding met het universum. Ik vind het daarom fijn om aangesloten blijven.

Jolanda

Be a health warrior

“Ik vind je werkboeken erg fijn! In het begin dacht ik; hey dit is t zelfde?! Maar nu vind ik het fijn; ik weet al goed wat ik erbij moet pakken en waar in de cirkel dingen moeten staan.

Ik vind het echt een rust moment! Ik vind de vragen heel mooi; het laat je nadenken over vragen die we eigenlijk veel vaker aan onszelf zouden moeten stellen! Even dat momentje voor jezelf… heerlijk!”

Deborah

  Ja, ik wil me graag aansluiten bij de ‘Dochters van de Maan’ en iedere Volle Maan meedoen met een live online Maancirkel. 

 Een abonnement is af te sluiten voor de periode van een maand, een kwartaal of een jaar. Het abonnement wordt automatisch verlengd. Je kunt het abonnement ten allen tijde zelf stopzetten vóór de eerstvolgende incasso.

1 maand – € 12,- (maandelijks opzegbaar)
1 jaar – € 97 (8 euro per maand)