fbpx

Abonnement: Dochters van de Maan

Een community van vrouwen die iedere Volle Maan samenkomen in een online Volle Maan Cirkel.

Die iedere Volle Maan even stil staan, reflecteren en bewust werken aan zichzelf. 

Abonnement: Dochters van de Maan 

Een community van vrouwen die iedere Volle Maan samenkomen in een online Volle Maan Cirkel. Die zich verbinden met elkaar, elkaar in hun kracht zetten en inspireren tot transformatie en groei.
online maancirkel

Wat houdt lid worden van ‘Dochters van de Maan’ in?

Dochters van de Maan start in 2024 en zal bestaan uit een groep vrouwen waarmee je iedere maand 1x online samenkomt om 20.00 uur ‘s avonds tijdens een Volle Maan in een Volle Maan Cirkel.

In deze Maancirkel maak je verbinding met de energie van die specifieke Volle Maan, met je diepere zelf en creëren we een energieveld van VrouwenKracht.

Het wordt een plek waar we als vrouwen elkaar steunen, elkaar bekrachtigen en elkaar dingen gunnen. Elkaar inspireren en samen transformeren en groeien.

Vanuit onvoorwaardelijke liefde en respect voor jezelf en voor een ander.

“When women come together, magic happens’’

 

Waarom tijdens Volle Maan?

Een Volle Maan versterkt energieën. Als de Maan vol is, schijnt zij namelijk het meest helder en kan zij een lichtje zijn op onze duisternis- op de diepste delen van onszelf die we gewoonlijk niet kunnen zien. Sommige van deze energieën kunnen begraven liggen onder vele lagen van ons onderbewustzijn of zelfs in delen van ons lichaam.

Gezamenlijk gaan we de lage energieën, zoals schadelijke gedachten, gewoonten of gedragingen, die je dan voelt loslaten en de hoge energie die dan heerst omarmen. Zodat we met een schone lei weer verder kunnen gaan.

maancirkel online vrouwen

Elke Volle Maan een ander thema

Maar wat mag je dan gaan loslaten? Dit is iedere Volle Maan anders.

Iedere Volle Maan richt zich op een bepaald deel van ons energetische of emotionele lichaam. Dit deel is afhankelijk van de astrologische tekens waar de Maan en de Zon op dat moment in staan.

Staat de Volle Maan bijvoorbeeld in Weegschaal (het teken van relaties)? Dan ga je tijdens de Maancirkel reflecteren op het thema relaties. Staat de Volle Maan in Leeuw (het teken van o.a. zelfexpressie, plezier maken en creativiteit)? Dan ga je nadenken over onderwerpen als zelfvertrouwen en eigenwaarde.

Doordat iedere Volle Maan een andere energie met zich meebrengt, werk je iedere Volle Maan aan een ander thema en dus een ander stukje van jezelf. Na een jaar heb je dus aan 12 verschillende thema’s gewerkt. 

Zo wordt iedere Volle Maan Cirkel een spirituele reis van reflectie, transformatie en zelfontwikkeling.

Wat gaan we doen tijdens een Volle Maan Cirkel?

Iedere Volle Maan staat brengt een andere energie met zich mee en dus daarom ook een ander thema waar we aan gaan werken.

De Volle Maan Cirkel zal ongeveer een uur duren en bestaat uit o.a. een meditatie, reflectieopdrachten en oefeningen om met elkaar te verbinden. We maken er iedere keer een liefdevolle, warme avond van waar groei en ontwikkeling centraal staat.

online maancirkel boek

Wat zijn de reacties en ervaringen van anderen?

Ik ben in januari 2024 begonnen met het geven van online Maancirkels. Er zijn toen 67 vrouwen gestart. Hieronder lees je enkele reactries. 

maancirkel - review -1
review online volle maancirkel
reveiw online maancirkel twee
review-maancirkel-2
review online volle maan cirkel vrouw
maancirkel online review
maancirkel online review
review-maancirkel-3
review volle maancirkel
maancirkel online review
astrologie geboortehoroscoop

Join the club & ontvang

✓  Toegang tot iedere online Volle Maancirkel (Kan je een keer niet? Dan ontvang je de replay)
✓ Een digitaal Volle Maan journal waarin je voor iedere Volle Maan een beschrijving van de energie vindt + 4 reflectievragen die passen bij het thema van de desbetreffende Volle Maan (47 pagina’s)
✓ Toegang tot de besloten ‘Dochters van de Maan’ community op Facebook.
✓ Een video waarin ik je uitleg hoe je thuis een Volle Maan ritueel kunt houden.

Wie ben ik?

Ik ben Leida (1986), moeder van drie zonen en afgestudeerd in Organisatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam, maar tijdens mijn studie al begonnen met ondernemen. 8,5 jaar heb ik mijn eigen succesvolle onderneming Hipinderegen.nl (gezien in Libelle, Cosmopolitan etc.) gerund.

Sinds 2015 ben ik, na zelf een astrologisch consult cadeau gekregen te hebben, gefascineerd door astrologie en het leven met de energie van de Maan. Sindsdien heb ik tientallen astrologische boeken verslonden, volgde ik meerdere cursussen, had ik twee jaar privéles van astrologe Femke Groenhof en volg ik de 5-jarige opleiding (nu 4e jaars) tot astrologe bij Ishtar. 

Astrologie is mijn passie en het is mijn missie om deze eeuwenoude prachtige kennis te delen om jou zo te helpen jezelf beter te leren begrijpen. 

Daarnaast voel ik van jongs af aan een vuur in mij als het gaat om vrouwen in hun kracht zetten. Door deze community te starten hoop ik een veilige omgeving te creëren waar vrouwen verbinding met elkaar kunnen maken en zo kunnen ontwikkelen en groeien.

Samen helen we een stukje in het energieveld van VrouwenKracht

In een Maancirkel verrichten we samen helingswerk en dat heeft niet alleen invloed op onszelf en de vrouwen die meedoen, maar dat heeft ook zijn weerslag op de wereld buiten de cirkel. We helen ook een collectief deel in het energieveld van VrouwenKracht.

Hoe meer vrouwen zich in MaanCirkels met elkaar verbinden, elkaar ondersteunen en versterken, hoe krachtiger dit oeroude energieveld wordt.

 

Veelgestelde vragen

Wanneer zijn de Volle Maan Cirkels?

Iedere Volle Maan om 20.00 uur.

Hieronder vind je de data van alle Volle Manen in 2024

25 januari – 18.54 uur in Leeuw

24 februari – 13.31 uur in Maagd

25 maart – 08.01 uur in Weegschaal   (Maansverduistering/MaanEclips)

24 april – 01.51 uur in Schorpioen

23 mei – 15.55 uur in Boogschutter

22 juni – 03.10 uur in Steenbok

21 juli – 12.19 uur in Steenbok

19 augustus – 20.28 uur in Waterman

18 september – 04.36 uur in Vissen     (Maansverduistering)

17 oktober – 13.27 uur in Ram (SuperMaan)

15 november – 22.29 uur in Stier

15 december – 23.27 uur in Tweelingen

Als ik niet kan deelnemen op het moment zelf, is er een terugkijklink voor op een later tijdstip?

Ja, zeker! Je ontvangt na iedere Volle Maan Cirkel een linkje naar de replay in je inbox. 

Kan ik mijn abonnement maandelijks opzeggen?

Ja, dat kan. Je kunt het abonnement te allen tijde zelf stopzetten vóór de eerstvolgende incasso.

Ik heb nog nooit eerder een Maancirkel bijgewoond. Is dat erg?

Geen probleem! Je krijgt van mij een video waarin ik je uitleg hoe je een Volle Maan ritueel kunt doen en tijdens de online Volle Maan Cirkel vertel ik je wat je kunt doen.

Waar zie ik de live online Volle Maancirkel?

Je krijgt 2 dagen voor iedere Volle Maan een linkje naar Webinargeek waar de online omgeving waar de Volle Maan cirkel plaats vindt. Het enige wat je hoeft te doen is om op dit linkje te klikken tijdens een Volle Maan. 

Kan ik me altijd aanmelden?

Nee, er is 1 instapmoment per kwartaal Daarna houden we de groep gesloten. Wel kan je er voor kiezen om je direct voor het volledige jaarprogramma aan te melden.

Je kunt je nu aanmelden tot en met 7 januari 2024. Daarna slutien de poorten. Het volgende instapmoment is pas weer in  april 2024.

“Ik ben nu al een jaar lid van het MoonMembership en heb het lidmaatschap onlangs weer verlengd. De meditaties en reflecties op mezelf hebben mijn leven verrijkt. Er is zoveel veranderd in mijn leven. Heel fijn die verbinding met het universum. Ik vind het daarom fijn om aangesloten blijven.

Jolanda

Be a health warrior

“Ik vind je werkboeken erg fijn! In het begin dacht ik; hey dit is t zelfde?! Maar nu vind ik het fijn; ik weet al goed wat ik erbij moet pakken en waar in de cirkel dingen moeten staan.

Ik vind het echt een rust moment! Ik vind de vragen heel mooi; het laat je nadenken over vragen die we eigenlijk veel vaker aan onszelf zouden moeten stellen! Even dat momentje voor jezelf… heerlijk!”

Deborah

Ja, ik wil me graag aansluiten bij de ‘Dochters van de Maan’ en in 2024 iedere Volle Maan meedoen met een live online Maancirkel. 

 Een abonnement is af te sluiten voor de periode van een maand, een kwartaal of een jaar. Het abonnement wordt automatisch verlengd. Je kunt het abonnement ten allen tijde zelf stopzetten vóór de eerstvolgende incasso.

Aanmelden kan tot zondag 7 januari 2024. Het volgende instapmoment is pas weer in april 2024. 

1 maand – € 12,-
1 kwartaal – € 32,-
1 jaar – € 97