fbpx

Over AstrologyRocks

Ben je benieuwd hoe AstrologyRocks is ontstaan? En wie de persoon achter dit concept is? Hieronder vertel ik je alles. 

Het verhaal achter…

Voor mijn 29e verjaardag kreeg ik van mijn peettante een astrologisch consult cadeau. Vol verbazing luisterde ik naar alles wat de astrologe over mijn leven en mijn persoonlijkheid kon vertellen.

Het fascineerde me zo erg, dat ik vanaf dat moment alles over astrologie wilde weten. Ik ging op zoek naar boeken, cursussen en opleidingen, maar de boeken die ik vond waren vaak zeer verouderd, de cursussen aan de andere kant van Nederland en de goede opleidingen hadden vaak als doel om zelf astrologe te worden (wat in eerste instantie niet mijn doel was).

Ik wilde zelf leren hoe ik de eeuwenoude wijsheid van astrologie zou kunnen gebruiken zonder een
astrologe te raadplegen. Ik wilde astrologie op een praktische manier leren gebruiken om mijn eigen
karakter en beslissingen beter te begrijpen en mezelf te verbeteren.

Waarom was hier nog geen moderne, online cursus voor beschikbaar?

Nadat ik mijn bedrijf verkocht had besloot ik zelf het initiatief te nemen en zo ontstond AstrologyRocks.

 

Over mij

Nu weet je het verhaal achter het ontstaan van AstrologyRocks, maar weet je nog niets over de persoon daarachter. Dat ben ik, Leida Groot, afgestudeerd in Organisatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit, maar tijdens mijn studie al begonnen met ondernemen. Bijna 8,5 jaar heb ik mijn eigen succesvolle bedrijf Hipinderegen.nl gehad waar ik hippe regenjassen verkocht. 

Ik ben opgegroeid in West-Friesland tussen de nuchtere West-Friezen en daar woon ik nu nog steeds in een klein stolpboerderijtje in het dorp Hem aan het IJsselmeer, met mijn man en drie zonen Teun (2014) en Sieb (2016) en Juul (2019), kat Frederik en kippen Klara en Bella. 

Ondanks dat ik ben opgegroeid tussen de nuchtere West-Friezen, ben ik al van jongs af aan bezig met spiritualiteit. Ik geloof (of eigenlijk weet) dat alles energie is. Daar is niets zweverigs aan, maar gewoon natuurkunde en hoe mooi is het als je door middel van bijvoorbeeld reiki of meditatie, energiestromen kunt beïnvloeden en iemand (of jezelf) daar beter door kunt laten voelen.

Vanwege die interesse in spiritualiteit volgde ik op mijn 16e al een Reikicursus in het Reikicentrum van mijn peetoom en tante. Kreeg ik voor mijn 17e verjaardag een numerologieboek waarmee ik vervolgens voor iedereen een karakteranalyse maakte. Voor mijn 18e verjaardag kreeg ik mijn eerste tarotkaarten en op mijn 22e volgde ik een meditatiecursus.

In 2018 heb ik een jaar lang een Kruidengeneeskunde opleiding gevolgd en ook krijg ik sinds dat jaar privéles in de psychologische astrologie van de fantastische astrologe Femke Groenhof. Daarnaast volg ik cursussen via de Astrology University. 

 

Voor mij is het vanzelfsprekend dat mijn kinderen een rozenkwarts naast hun bed hebben liggen en om even te aarden als ik me uit balans voel.

Betekent dit nu dat ik zo’n zweverig typje ben die alleen maar kan praten over zielcontact maken en met Volle Maan in haar nakie rond een kampvuur huppelt? Nee hoor, wees gerust 😉 Ik ben getrouwd met de meest nuchtere West-Fries die er rondloopt en die zorgt dat ik met beide benen op de grond blijf staan. Ik hou van een feestje in combi met een koud biertje, leef me graag uit op een bokszak en typ dit verhaal vanaf mijn Mac Book. Ik geloof dat spiritualiteit en deze moderne tijd heel goed naast elkaar kunnen bestaan. 

Mijn missie is daarom om de eeuwenoude astrologie kennis te delen in een modern jasje en vrouwen te helpen waarom ze op een bepaalde manier in elkaar zitten en keuzes helpen te maken die echt bij hun passen. 

 

“If you want to find the secrets of the universe,

think in terms of energy, frequency and vibration 

 

 – Nikola Tesla