fbpx

Over AstrologyRocks

Eeuwenoude astrologische kennis in een modern jasje. Simpel en praktisch, zonder zweverigheid en gedoe.

astrologe leida groot

Jouw gids in échte astrologie

AstrologyRocks is sinds 2018 dé specialist in het delen van eeuwenoude astrologische kennis op een moderne en toegankelijke manier. Al meer dan vijf jaar is AstrologyRocks een gids voor iedereen die op zoek is naar meer kennis over astrologie.

Jaarlijks lezen meer dan honderdduizend mensen onze artikelen via de website, onze nieuwsbrief of social media. Iedereen die meer wil lezen of leren over astrologie, die zich wil verbinden met de energie van de maan en die het astrologisch weerbericht wil volgen, kan dagelijks terecht op astrologyrocks.nl én op de social kanalen van AstrologyRocks voor inspirerende online content over astrologie in combinatie met persoonlijke groei.

Ook heeft AstrologyRocks een webshop waarin onder andere onze populaire maankalender (gezien in Margriet) wordt verkocht. Sinds 2020 ontwikkelt AstrologyRocks ook online astrologiecursussen. Meer dan 800 AstrologyRocks fans hebben al een cursus gevolgd.

Wat maakt AstrologyRocks zo bijzonder?

Het frustreerde onze oprichter Leida Groot dat er anno 2015 geen moderne astrologie boeken, artikelen en/of cursussen te vinden waren. Het enige wat zij kon vinden waren vreselijke oude boeken (nog geschreven op typmachine), Amerikaanse blogs of cursussen die te volgen waren aan de andere kant van Nederland.

Uit deze frustratie is in 2018 AstrologyRocks ontstaan. Via AstrologyRocks lees en leer je daarom over de oeroude astrologische vakkennis, maar dan wel op een moderne en toegankelijke manier. We helpen je om astrologie op een praktische manier te leren gebruiken zodat je je eigen karakter en beslissingen beter leert begrijpen en keuzes kunt maken die echt bij je passen.

Daarnaast houden we je op de hoogte van alle astrologische weerberichten. Of het nu Volle- of Nieuwe Maan is, Mercurius Retrograde gaat lopen of Jupiter naar een ander astrologisch teken verschuift. Je leest het op onze website, in onze nieuwsbrief of op onze socials. Dit alles op toegankelijke wijze, zonder zweverigheid en gedoe.

Vanaf 2023 schrijft Leida de artikelen niet meer in haar eentje, maar schrijven er ook andere professionele astrologen mee. Hiermee is AstrologyRocks het enige platform in Nederland dat wekelijks meerdere astrologische artikelen publiceert die geschreven zijn door échte astrologen.

 

 

astrologie geboortehoroscoop

Het verhaal achter…

astrologie boeken

Gegarandeerd échte astrologie

Bij de grote bladen worden de astrologische artikelen vaak geschreven door stagiaires of journalisten die totaal geen verstand hebben van astrologie. Vaak staan er daarom ook fouten in die artikelen of is het echt flauwekul wat ze schrijven.

Als je iets over astrologie wil lezen of leren wil je natuurlijk niet dat wat je leest onzin is. Daarom zijn we behoorlijk streng bij het selecteren van astrologen.

Onze astrologen hebben een 5-jarige opleiding tot astrologe gevolgd (of volgen deze nu) en examen gedaan bij de Astrologische Vakvereniging Nederland of zijn autodidacten met jarenlange ervaring. Zo weet je zeker dat wat je leest daadwerkelijk is gebaseerd op de principes van de Westerse Astrologie en geen flauwekul.

 

+800 enthousiaste cursisten

Als je een astrologiecursus wil volgen, wil je er natuurlijk wel zeker van zijn dat de kennis die je leert ook de juiste is. In de afgelopen jaren hebben honderden mensen onze cursussen gevolgd. 

Maar liefst 97% beveelt onze cursussen ook aan bij anderen. Lees hier de ervaringen van anderen met onze cursussen. Of check al onze beoordelingen op Google. Geweldig vinden wij het dat we beoordeeld worden met maar liefst 5 sterren!

astrologie boeken

Ons vakkundige team van astrologen

Vanaf 2018 tot 2023 werd AstrologyRocks nog alleen gerund door Leida Groot, maar inmiddels schrijven en creëeren er meerdere vakkundige astrologen voor AstrologyRocks.

De auteurs zijn allemaal professionele astrologen. Ze hebben een 5-jarige opleiding tot astrologe gevolgd (of volgen deze nu) en hebben het examen tot astrologe afgelegd bij de Astrologische Vakverening Nederland of zijn autodidacten met jarenlange ervaring. Nieuwsgierig naar deze enthousiastelingen? Bekijk dan nu onze bijdragers.

“If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration.” 

– Nikola Tesla