fbpx

Ram: deze eigenschappen horen bij jouw ‘sterrenbeeld’ 

Is jouw ‘Sterrenbeeld’ Ram, dan herken je je vast in de eigenschappen in onderstaande tekst, maar uiteraard niet in allemaal. Hoe dat komt? Je ‘Sterrenbeeld’ is het dierenriemteken waar de Zon in stond ten tijde van je geboorte, maar de positie van de Zon tijdens je geboorte is niet de enige ‘planeet’ die invloed uitoefent op jouw karakter. De Maan stond bijvoorbeeld ook in een bepaald dierenriemteken en ook de 8 planeten namen een bepaalde positie in. Om meer te weten te komen over jouw karakter zou je dus niet alleen je ‘sterrenbeeld’ moeten bestuderen.

In dit artikel leg ik je meer uit over de werking van een geboortehoroscooptekening

De eigenschappen van het teken Ram

Element: Vuur

Kruis: Hoofd

Dag heerser: Mars

Periode: Ongeveer 21 maart – 21 april

Ram is het eerste teken van de dierenriem. De Ram heeft een enorme voorraad energie. Hierdoor zoekt ze het liefst actieve situaties op waar zij zo snel mogelijk mee aan de slag kan gaan. En is ze soms een beetje te impulsief. De meeste mensen hebben een ram dan ook direct gezien. De Ram is zo recht voor zijn raap, eerlijk en energiek, dat ze meteen opvalt.

Een discussie voeren met een Ram gaat er hard aan toe. Ze is zeker van haar manier van denken en kan opvliegend uit de hoek komen, omdat ze de discussie graag wint. Ze heeft een enorme vechtlust en wil graag in alles de beste zijn. Hierdoor is ze soms wat onzeker, maar dit toont ze niet.

Een Ram denkt niet na, maar doet spontaan wat in haar opkomt. Heeft ze eenmaal iets in haar hoofd, dan gaat ze recht op de man af, ook als haar plan niet helemaal realistisch is. Ze kan bergen verzetten, maar als het haar niet lukt, dan is ze niet lang teleurgesteld. Ze vindt wel weer wat nieuws om zich op te richten.

Eigen initiatief vindt ze belangrijk en ze neemt zelf ook het voortouw. Hierdoor kan ze ook egoïstisch overkomen. Ze is een pionier, zoekt uitdaging, weerstand en spanning. Soms is ze een tikkeltje naïef. Ram heeft ontzettend veel energie en daarom spreekt het bijna voor zich dat Ram het teken is dat bij sportieve activiteiten hoort. Ze kan haar energie kwijt door te bewegen.

Ram eigenschappen sterrenbeeld

Positieve eigenschappen Ram

Dapper, innovatief, energiek, impulsief, een doener, ondernemend, enthousiast, actief, eerlijk, zelfstandig, heeft lef, nieuwsgierig, een strijder, moedig, temperamentvol, handig, een initiator, competitief, trots en heeft veel wilskracht.

Negatieve eigenschappen Ram

Agressief, egoïstisch, onoplettend, drammerig, fel, roekeloos, onbezonnen, haastig, onhuiselijk, grof, ruw, heeft nieuwe uitdaging nodig, minder goed in zaken praktisch neerzetten, soms snel kwaad en opvliegend.

Deze blogpost delen:

Leida Groot

Leida Groot

Astrologe

Bestudeert Astrologie sinds 2015. Heeft sinds die tijd honderden boeken over astrologie gelezen, cursussen gevolgd en privéles in de astrologie gehad. Volgt nu de 5-jarige opleiding tot Astrologe om zo erkend Astrologe te worden (zie AVN). Afgestudeerd in Organisatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ex-eigenaresse Hipinderegen.nl (gezien in Margriet, Libelle, RTL Boulevard etc.) Moeder van 3 zonen. Woont in West-Friesland in haar Villa Kakelbont en is dol op werken in haar moestuin, lezen en kickboksen. 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *