fbpx

Reviews..

Wat anderen vertellen over AstrologyRocks. Hieronder vind je enkele reviews.    

“Het Maanwerkboek geeft je niet alleen inzicht in de energie van de maan, maar ook praktische stappen voor een Volle Maan ritueel en doortastende vragen om dichter bij jezelf te komen. Erg mooi vormgegeven en makkelijk te lezen!”

Marielle Markgraaff

TheGreenGuide.nl

De laatste tijd ben ik steeds meer geïnteresseerd in astrologie en de kracht van de volle maan. Het boek van Leida heeft me ontzettend geholpen. De heldere uitleg is goed te volgen (ook als je nog niet veel van dit onderwerp weet) en het inspireerde me aan de slag te gaan met de bloedmaan. Ik vind het heel goed geschreven. Eigenlijk ook vrij nuchter – ondanks dat het een spiritueel onderwerp is. Ik ben heel benieuwd wat ik er voor mezelf kan uithalen. Grote dank dus voor de inspiratie en motivatie. 

Merel van Berkel

Mama- en lifestyleblog Lotus Writings

‘De maan heeft mij altijd al enorm gefascineerd. Ik ben Leida van AstrologyRocks dan ook super dankbaar voor het mooie werkboek. Het is niet alleen prachtig vormgegeven, maar de informatie is super rijk en heel erg interessant. Absoluut een aanrader voor iedereen die net zo verliefd op de maan is als ik.’

Claire Richardson - van Vrijberghe de Coningh

Clairesmission.com

Wat een fijn werkboek om mee te werken. Het stimuleert mij om echt even stil te staan bij de volle maan. Voor mensen die nog niet bekend zijn met de kracht van de volle maan is het ook fijn om te lezen. Er wordt goed en duidelijk uitgelegd wat de energie van de maan inhoudt. Wat ik het fijnste vind van heel het werkboek zijn de vragen die erin staan. Ze triggeren wat bij mij, waardoor ik weer verder kan groeien. Dus heel erg bedankt dat ik dit werkboek uit mocht testen!

Lisa Lagerweij

Love-Creation.nl

Wat vond ik het fijn om in de aanloop naar de eclips van afgelopen nacht/ochtend met het maanwerkboek bezig te zijn. Je hebt het heel helder en inzichtelijk beschreven. Doordat je er zo uitgebreid over verteld kon ik echt in ‘de stof’ duiken. Daar hou ik van. Het zorgde ervoor dat ik uitkeek naar de eclips en nog meer zin had om te ervaren hoe de volle maansenergie zijn uitwerking op mij zou hebben.
En wat ik je al eerder schreef, jouw werkboek kwam op het juiste moment. Ik ben al een tijdje bezig om uit te zoeken hoe de energie van de maan op mij werkt. Jouw boek hielp/helpt mij om hier meer inzicht in te krijgen. 
Jouw beschrijving van een maancirkel inspireert mij. Het lijkt me mooi om dat een keer uit te voeren met mensen om mij heen. En de vragen die je kunnen helpen oude patronen te doorbreken zijn fijn om te reflecteren. Altijd goed om bij stil te staan.
Ik ben benieuwd hoe vaak je een maanwerkboek schrijft, ik kijk stiekem al uit naar de volgende. Dank je wel voor jouw mooie werkboek!
Leonie Verbrugge

Illustrator & Book designer, Leonieverbrugge.com