fbpx

Reviews..

Wat anderen vertellen over AstrologyRocks. Hieronder vind je enkele reviews over de online cursus ‘Verbinden met de energie van de Maan’ en over de Maanwerkboeken.     

“Ik heb de cursus helemaal doorlopen en heb er enorm veel van opgestoken. Het heeft er bij mij voor gezorgd dat ik mij bewuster ben geworden van de invloeden van de maan en welke intenties ik op welke momenten het krachtigst kan inzetten.

Afgelopen maand ook de hele maancyclus mee gelopen en ik voel mij veel krachtiger en weet ook wanneer ik meer naar binnen mag keren.

Super waardevolle cursus echt een aanrader, daarnaast ook mooi dat alles online is en dat ik nog eens wat kan terug lezen!”

Lisette Goldman

“Ik heb Astrology Rocks leren kennen door middel van de Leven met de Maan cursus en ben meteen fan geworden!

Dankzij haar West-Friese nuchterheid is Leida voor mij de perfecte inspirator om meer te leren over astrologie. Ze leert je heel down to earth, begrijpelijk en toch diepgaand meer over de werking van de planeten.

Dankzij deze cursus weet ik nu hoe je kunt leven met de maan en de energie van de verschillende tekens kunt gebruiken!”

Elmay Claassen

“De online cursus ‘Leven met de Maan’ bij Astrology Rocks trok mijn nieuwsgierigheid. Ik ben zelf niet met spiritualiteit bezig, maar was nieuwsgierig naar de werking van de maan.

Het programma heeft heldere instructies en zet aan tot nadenken. Het is niet te lang en gemakkelijk te volgen. Het fijne vond ik dat er een duidelijke structuur in de uitleg zit met ondersteuning van plaatjes.

De werkboeken zijn werkelijk prachtig weergegeven. Een programma die je doet inspireren en aanzetten tot het openstaan voor de astrologie en de Maan.”

Nienke Selbeck

Hoi Leida, 

Ik vind je cursus heel fijn! Het is super duidelijk en luistert lekker weg! Ook je werkboeken vind ik erg fijn! In het begin dacht ik; hey dit is t zelfde?! Maar nu vind ik het fijn; ik weet al goed wat ik erbij moet pakken en waar in de cirkel dingen moeten staan…

Ik vind het echt n rust moment! Ik vind de vragen heel fijn; het laat je nadenken over vragen die we eigenlijk veel vaker aan onszelf zouden moeten stellen! Even dat momentje voor jezelf… heerlijk!

Hanneke de Bruin

“Onlangs volgde ik met plezier de online cursus Leven met de Maan van Astrology Rocks. Leida heeft de opmaak van het programma overzichtelijk uitgewerkt en de werkboeken zo mooi vormgegeven! Ze legt alles heel makkelijk uit en deelt ook haar eigen ervaring (& maancirkel).

Ik wist al best wel wat van de invloed van de maan en rituelen, maar ik heb veel meer geleerd dankzij deze cursus. Het is allemaal zo duidelijk en compleet dat ik zelfs geen vragen meer had aan het einde, echt een aanrader dus!

Mariëlle

Thegreenguide.nl

Ik heb veel aan de cursus ‘Verbinden met de energie van de Maan’. Helder, duidelijk en praktisch. Een goede combinatie van theorie en video.

Ik ben nu veel bewuster met de maanstanden bezig, nu ik ook echt weet waar ze voor staan. Ik kom nu meer in de flow van het leven ipv van er tegen in te gaan. Ook heel leuk vind ik de uitleg van de astrologische tekens en de energie die ze met zich meebrengen. Voor mij is het meer dan ik er van verwacht had, heel positief dus. Deze cursus geeft de tools om ook echt aan de slag te gaan met de maan energie.

Deborah

“Ik geniet enorm van jouw cursus. Geen zweverig gedoe maar een begrijpelijke uitleg in de video’s hoe de energie van de maan in ons voordeel kan werken. De manuals die ik uitgeprint heb vormen een mooi naslag werk en ik ben ermee aan de slag gegaan om zelf een maan ritueel te houden.

De cursus heeft mij stap voor stap meegenomen om te leren mee te bewegen en te voelen op de energie van de maan. En dat voelt erg goed.”

Jolanda

Be A Health Warrior

‘De maan heeft mij altijd al enorm gefascineerd. Ik ben Leida van AstrologyRocks dan ook super dankbaar voor het mooie werkboek. Het is niet alleen prachtig vormgegeven, maar de informatie is super rijk en heel erg interessant. Absoluut een aanrader voor iedereen die net zo verliefd op de maan is als ik.’

Claire Richardson - van Vrijberghe de Coningh

Clairesmission.com

Wat een fijn werkboek om mee te werken. Het stimuleert mij om echt even stil te staan bij de volle maan. Voor mensen die nog niet bekend zijn met de kracht van de volle maan is het ook fijn om te lezen. Er wordt goed en duidelijk uitgelegd wat de energie van de maan inhoudt. Wat ik het fijnste vind van heel het werkboek zijn de vragen die erin staan. Ze triggeren wat bij mij, waardoor ik weer verder kan groeien. Dus heel erg bedankt dat ik dit werkboek uit mocht testen!

Lisa Lagerweij

Love-Creation.nl

Wat vond ik het fijn om in de aanloop naar de eclips van afgelopen nacht/ochtend met het maanwerkboek bezig te zijn. Je hebt het heel helder en inzichtelijk beschreven. Doordat je er zo uitgebreid over verteld kon ik echt in ‘de stof’ duiken. Daar hou ik van. Het zorgde ervoor dat ik uitkeek naar de eclips en nog meer zin had om te ervaren hoe de volle maansenergie zijn uitwerking op mij zou hebben.
En wat ik je al eerder schreef, jouw werkboek kwam op het juiste moment. Ik ben al een tijdje bezig om uit te zoeken hoe de energie van de maan op mij werkt. Jouw boek hielp/helpt mij om hier meer inzicht in te krijgen. 
Jouw beschrijving van een maancirkel inspireert mij. Het lijkt me mooi om dat een keer uit te voeren met mensen om mij heen. En de vragen die je kunnen helpen oude patronen te doorbreken zijn fijn om te reflecteren. Altijd goed om bij stil te staan.
Ik ben benieuwd hoe vaak je een maanwerkboek schrijft, ik kijk stiekem al uit naar de volgende. Dank je wel voor jouw mooie werkboek!
Leonie Verbrugge

Illustrator & Book designer, Leonieverbrugge.com

De laatste tijd ben ik steeds meer geïnteresseerd in astrologie en de kracht van de volle maan. Het boek van Leida heeft me ontzettend geholpen. De heldere uitleg is goed te volgen (ook als je nog niet veel van dit onderwerp weet) en het inspireerde me aan de slag te gaan met de bloedmaan. Ik vind het heel goed geschreven. Eigenlijk ook vrij nuchter – ondanks dat het een spiritueel onderwerp is. Ik ben heel benieuwd wat ik er voor mezelf kan uithalen. Grote dank dus voor de inspiratie en motivatie. 

Merel van Berkel

Mama- en lifestyleblog Lotus Writings