fbpx

Sterrenbeeld stier: Deze eigenschappen horen bij de Stier

Is jouw ‘sterrenbeeld’ Stier, dan herken je je vast in de eigenschappen in onderstaande tekst, maar uiteraard niet in alles. Hoe dat komt? Je ‘sterrenbeeld’ is het dierenriemteken waar de Zon in stond ten tijde van je geboorte, maar de positie van de Zon tijdens je geboorte is niet de enige ‘planeet’ die invloed uitoefent op jouw karakter. De Maan stond bijvoorbeeld ook in een bepaald dierenriemteken en ook de 8 planeten namen een bepaalde positie in. Om meer te weten te komen over jouw karakter zou je dus niet alleen je ‘sterrenbeeld’ moeten bestuderen.

In dit artikel leg ik je meer uit over de werking van een geboortehoroscooptekening

De eigenschappen van het teken Stier

Element: Aarde

Kruis: Vast

Dag heerser: Venus

Periode: Ongeveer 21 april – 21 mei

De Stier is het tweede teken van de dierenriem. Een Stier is standvastig, geduldig en bedachtzaam. Ze zal niet iedereen blind volgen, maar wanneer ze eenmaal iemand vertrouwt, zou ze haar hand voor die persoon in het vuur steken en is ze erg betrouwbaar. De Stier kan ontzettend doelgericht en hard werken, zet zich voor de volle 100% in en geeft nooit op. Ze blijft volharden en maakt af.

De Stier vindt zekerheid en stabiliteit in haar leven ontzettend belangrijk. Op geestelijk, maar vooral ook op materieel vlak. Een goed huis, een degelijke auto en een volle bankrekening geven haar een gevoel van veiligheid en zekerheid. Die zekerheden haalt Stier ook uit haar normen- en waardensysteem.

Een Stier kan zeer koppig en eigenwijs zijn. Ze is vasthoudend in haar overtuigingen en moeilijk over te halen om dingen van een andere kant te bekijken. Veranderen is niet haar sterkste punt en het aanpassen van oude patronen kan daarom een hele opgave zijn. Soms is ze ook wel wat lui.

De Stier wil graag concreet genieten en doet dit met alle vijf haar zintuigen – voelen, horen, proeven, zien en ruiken. Ze geniet met volle teugen van muziek, kunst, eten en knuffelen. Ze is een echte levensgenieter. Ook vindt ze het fijn om zelf creatief bezig te zijn met haar handen en houdt van de seizoenen van de natuur.

Eigenschappen sterrenbeeld Stier

Positieve eigenschappen Stier

Nuchter, betrouwbaar, kunstzinnig, stabiel, doorzetter, praktisch, goed gevoel voor vormen en verhoudingen, artistiek, huiselijk, een natuurmens, stabiel, rustig en op zekerheid gericht.

Negatieve eigenschappen Stier

Eigenwijs, lui, traag, bezitterig, tactloos, hebberig, wrokkig en jaloers.

Deze blogpost delen:

Leida Groot

Leida Groot

Astrologe

Bestudeert Astrologie sinds 2015. Heeft sinds die tijd honderden boeken over astrologie gelezen, cursussen gevolgd en privéles in de astrologie gehad. Volgt nu de 5-jarige opleiding tot Astrologe om zo erkend Astrologe te worden (zie AVN). Afgestudeerd in Organisatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ex-eigenaresse Hipinderegen.nl (gezien in Margriet, Libelle, RTL Boulevard etc.) Moeder van 3 zonen. Woont in West-Friesland in haar Villa Kakelbont en is dol op werken in haar moestuin, lezen en kickboksen. 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *