Sterrenbeeld Weegschaal: Dit zijn de eigenschappen die horen bij dit ‘sterrenbeeld’

Is jouw ‘sterrenbeeld’ Weegschaal, dan zal je je vast herkennen in de eigenschappen in onderstaande tekst, maar uiteraard niet in alles. Hoe dat komt? Je ‘sterrenbeeld’ is het dierenriemteken waar de Zon in stond ten tijde van je geboorte, maar de positie van de Zon tijdens je geboorte is niet de enige ‘planeet’ die invloed uitoefent op jouw karakter. De Maan stond bijvoorbeeld ook in een bepaald dierenriemteken en ook de 8 planeten namen een bepaalde positie in. Om meer te weten te komen over jouw karakter zou je dus niet alleen je ‘sterrenbeeld’ moeten bestuderen.

In dit artikel leg ik je meer uit over de werking van een geboortehoroscooptekening

De eigenschappen van het teken Weegschaal

Element: Lucht

Kruis: Hoofd 

Dag heerser: Venus

Periode: Ongeveer 22 september – 22 oktober

Weegschaal is een luchtteken en het meest vredige teken van de dierenriem. Ze plaatst gelijkheid en rechtvaardigheid boven alles. Ze is altijd op zoek naar balans en harmonie. Alles wat voor haar onevenwichtig overkomt, probeert ze te herstellen. Ruzie bedekt ze liever met de mantel der liefde.

Een Weegschaal houdt van gezelschap en gaat liever niet alleen door het leven. Ze heeft behoefte aan veel contacten in de buitenwereld. Daarnaast is het een grote twijfelkont. Vaak weet ze niet zo goed wat ze moet kiezen. Ze ziet meerdere kanten van een verhaal, wat haar nogal besluiteloos kan maken.

De Weegschaal heeft een hekel aan lelijke voorwerpen, harde woorden en onharmonieuze muziek. Ze heeft een verfijnde smaak en is iemand die het leven graag mooi en aangenaam maakt. Dit zien we ook in haar uiterlijk. Ze ziet er vaak verzorgd uit en is beleefd, charmant en vriendelijk in de omgang.

 

Eigenschappen sterrenbeeld Weegschaal

Positieve eigenschappen Weegschaal

Vriendelijk, sociaal betrokken, harmonieus, diplomatiek, redelijk, elegant, oog voor schoonheid, kan goed samenwerken, tactvol, en heeft interesse en inzicht in de ander.

Negatieve eigenschappen Weegschaal

Twijfelkont, besluiteloos, wispelturig, houdt emoties binnen, wil de goede sfeer niet verpesten, kan slecht tegen ruzie en zegt te vaak ‘ja’.

Deze blogpost delen:

Leida Groot

Leida Groot

Astrologe

Bestudeert Astrologie sinds 2015. Heeft sinds die tijd honderden boeken over astrologie gelezen, cursussen gevolgd en privéles in de astrologie gehad. Volgt nu de 5-jarige opleiding tot Astrologe om zo erkend Astrologe te worden (zie AVN). Afgestudeerd in Organisatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ex-eigenaresse Hipinderegen.nl (gezien in Margriet, Libelle, RTL Boulevard etc.) Moeder van 3 zonen. Woont in West-Friesland in haar Villa Kakelbont en is dol op werken in haar moestuin, lezen en kickboksen. 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *