fbpx

Tonny Strien

astrologe tonny strien

Mijn missie: Herontdekken: “Je bent wat je zoekt!”

 

Ik ben Tonny Strien en ben afgestudeerd Erkend Praktiserend Astrologe en lid van de Astrologische Vakvereniging Nederland (AVN). Ik heb les gehad van Dick van der Mark (eigenaar Astrologieschool Caelestis) en van Margreet Andriol. Ik geef sinds 2012 astrologische consulten (combi van psychologische, spirituele en evolutionaire astrologie) en heb sinds 5 jaar een eigen astrologie opleiding. 

De zoeker in me naar de waarheid achter alles, heeft me levenslang nieuwsgierig gemaakt om horizonten te verkennen waar ik dát hoopte te vinden waarvan ik niet eens wist wát ik nou eigenlijk zocht.

Er was een innerlijk heimwee-gevoel naar ‘iets’ wat ik niet kon benoemen.

Na veel te hebben ervaren waarin het ‘niet’ zat, en dus na berg en dal, en vooral door de dieptepunten en omdwalingen in m’n leven, kwam ik via een boek van Ramana Maharshi “Wie ben ik?” op een pad wat voelde als: Dit is het!!!

Zijn Kernboodschap dat wij veel meer zijn dan alles wat we met onze zintuigen waar kunnen nemen liet me niet meer los. Zijn manier van zelfonderzoek, wijst heel direct naar onze diepste ware essentie voorbij de ‘vorm’.

Wat mij in mijn zoektocht zo heeft geraakt, en verwonderd is dat door te onderzoeken in tradities (of dit nu sjamanisme, religie, de wetenschap, de levens en wijsheden van inspirators zijn), zij steeds wijzen naar hetzelfde simpele feit: Onze ware essentie IS vrijheid, liefde, vreugde en geluk. Zonder identificatie met ‘iets’, en al die thema’s die we meedragen als conditioneringen en zelfbeelden is het ons ware potentieel om dit terug te herkennen en te zijn.

Vanaf 2013 ben ik meerdere keren naar stilteretraites geweest bij Mooji waardoor deze inzichten niet alleen mentaal blijven, maar ook meer en meer in het hart ervaren mogen worden. Ook inspirators als Papaji en Nisargadatta Maharaj blijven mijn wegwijzers.

 

Vanaf 2010 is de praktijk van naam veranderd in “Vrij Leven” met als motto: “Je bent wat je zoekt”.

Dit als eigen levensrichting en om hierin, wie dat maar wil, mee te laten bewegen. Dát te helpen doorzien en los te laten, wat “Vrij Leven” in de weg lijkt te staan.

Het overdragen en delen van astrologie kennis, voelt voor mij als een ware passie, een pelgrimstocht in de ander en mezelf. Het waardevolle van een horoscoop vind ik dat ze bijv. inzicht geven in onze potenties, kwaliteiten, zielsbestemming en roeping. Maar ook helderheid kan geven in onze moeites, conditioneringen, overlevingspatronen, generatiethematieken etc.. En natuurlijk het mee kunnen kijken in de tijd waarom dingen gebeur(d)en en wat dit ons te vertellen had/heeft.

Astrologie kan een prachtig hulpmiddel zijn om  de weg van de persoonlijkheid inzichtelijk en helder te krijgen, de gebruiksaanwijzing van onszelf te begrijpen, en ervan te genieten.

Maar tegelijkertijd: Om onze ware aard als vormeloos bewustzijn weer terug te herkennen, en niet meer te verdwalen in de film/matrix van het leven, zullen we eerst moeten weten waar we in vast zitten. Een centrumverschuiving: van het geloof dat we een persoon zijn op zoek naar heelheid en vervulling, naar het weer terug herkennen dat we de heelheid ZIJN met daarin een ervaring van onszelf als persoon.

Korte levensloop: Na een opleiding tot grafisch vakvrouw en 3 jaar in een drukkerij te hebben gewerkt, ben ik allerlei studies gaan doen in de richting van de natuurgeneeskunde. De interesse in deze richting bracht me tot een opleiding iriscopie, kruidenleer en voedingsdeskundige. Het holistische beeld heeft me in alle facetten altijd geboeid, dus bij 1 richting is het nooit gebleven. Na de opleiding Vegatest in Duitsland heb ik de opleiding tot klassiek homeopaat afgerond, waarna de astrologie opleiding volgde.

Vanaf 1990 heb ik een eigen praktijk waarin ik steeds tijdelijk even mee mag lopen op het levensavontuur van mensen. Met behulp van magnetiseren, EMDR, bovengenoemde studies en gesprekken. Vanaf 2007 is de astrologie voor mij het belangrijkste instrument geworden in het meelopen op iemands eigen ‘pelgrimstocht’. Ook is het overdragen van het mooie vak astrologie aan anderen mijn passie geworden.

Praktijk Vrij Leven: “Je bent wat je zoekt”.

Tonny Strien – www.tonny-vrij-leven.nl – Email: ag.hollander@telfort.nl

leer alles over astrologie
astrologische kaarten

Astrologische kaarten

Tonny Strien heeft een eigen kaartenset ontwikkeld speciaal voor beginnende astrologen of astrologieliefhebbers. 

Weet je al iets van astrologie maar mis je wat structuur om bijv. een thema uit een horoscoop te halen, dan kunnen deze kaarten je behulpzaam zijn.

De set bestaat uit 7 kaarten met elk een eigen ‘thema’.

Dubbelzijdige Kaart: “Het feest van horoscopen duiden”. Voorbeeld: Hoe bouw je stap voor stap een hele horoscoopduiding op

Basiskaart: Dit is een kaart met in het kort beschrijvingen van alle planeten, tekens en huizen om wat ‘steekwoorden’ te hebben bij het duiden van de horoscoop. In kleur zodat in een oogopslag helder is wat de vuur-, water-, lucht- of aarde tekens/huizen/planeten zijn.

Kaart 1: Deze kaart geeft inzicht in: Wie ben ik? Als basis begint het met de duiding van de spirituele essentie en zielsbestemming, waarna je stap voor stap tips krijgt waar je naar kunt kijken of de persoonlijkheid hierin steunend of eerder remmend werkt. Inzicht in hoe je  conditioneringen, generatiethema’s etc. op het spoor kunt komen om het beeld compleet te krijgen.

Kaart 2: De spirituele essentie. Inzicht in Zwarte Maan met Priapus, Zwarte Zon met Diamant, Maansknopen, Uranus, Neptunus en Pluto.

Kaart 3: Hoe onderzoek je iemands roeping vanuit de horoscoop?

Kaart 4: Hoe krijg je inzicht in de manier van leren, kennis opnemen, verwerken, uitdragen en tot visie maken?

Kaart 5: Geeft inzicht in het thema relatie. Waar kun je naar kijken?

Je kunt de hele set van 7 kaarten voor 50 euro excl. verzendkosten bestellen bij Tonny door haar te e-mailen. ag.hollander@telfort.nl