fbpx

Vissen: Deze eigenschappen horen bij jouw ‘sterrenbeeld’ 

Is jouw ‘sterrenbeeld’ Vissen, dan zal je je vast herkennen in de eigenschappen in onderstaande tekst, maar uiteraard niet in alles. Hoe dat komt? Je ‘sterrenbeeld’ is het dierenriemteken waar de Zon in stond ten tijde van je geboorte, maar de positie van de Zon tijdens je geboorte is niet de enige ‘planeet’ die invloed uitoefent op jouw karakter. De Maan stond bijvoorbeeld ook in een bepaald dierenriemteken en ook de 8 planeten namen een bepaalde positie in. Om meer te weten te komen over jouw karakter zou je dus niet alleen je ‘sterrenbeeld’ moeten bestuderen.

In dit artikel leg ik je meer uit over de werking van een geboortehoroscooptekening

De eigenschappen van het teken Vissen

Element: Water

Kruis: Bewegelijk 

Dag heerser: Saturnus

Periode: Ongeveer 21 februari – 21 maart

Vissen is een waterteken en erg emotioneel, gevoelig en vatbaar voor invloeden en indrukken. Haar inlevingsvermogen is groot en ze stroomt als het ware vanzelf mee. Aan de ene kant is dit een prachtige eigenschap, omdat ze mensen feilloos aanvoelt en ze hiermee kan helpen. Aan de andere kant moet ze beseffen dat ze soms onbewust op anderen afgesteld is en hierdoor ellende van anderen mee draagt.

Het kan gebeuren dat ze zich in een situatie laat meeslepen en dat ze achteraf pas merkt dat ze veel te ver is gegaan. Tijd voor haarzelf is daarom belangrijk, zodat ze kan ontdekken wat ze werkelijk nodig heeft. Vissen hebben een sterke drang om in het moment te leven en kunnen hierdoor het gevoel voor tijd en ruimte kwijt zijn.

Vissen zijn niet primair op materiele dingen gericht. Ze wil liever geen verantwoordelijkheid, roem of eer. Ze trekt zich het liefst terug in haar eigen wereld en werkt achter de schermen in haar eentje. Ze werkt graag in grote, collectieve instellingen (op de achtergrond) waar ze anderen kan helpen.

Vissen zijn echte dromers en hebeen een grote fantasie. Ze laat zich graag inspireren om haar ideeën en gevoelens uit te werken in een kunstvorm. Bijvoorbeeld in een schilderij, in muziek, fotografie of dans. Wat ze ook doet, ze doet het met volle overgave, want dat is wat ze het liefste doet. Zich één voelen met de wereld om haar heen en helemaal opgaan in de dingen die ze doet.

Eigenschappen sterrenbeeld Vissen

Positieve eigenschappen Vissen

Empathisch, meegaand, dromerig, spiritueel, zacht, gevoelig, creatief, grote fantasie, lief, rustig, vergevingsgezind, veel voor anderen over, in het heden leven en compassievol.

Negatieve eigenschappen Vissen

Grenzeloos, onzeker, beïnvloedbaar, sloom, te lief, ontwijkend, gevoelig voor prikkels, zelfmedelijden en verlegen.

Deze blogpost delen:

 

Meer lezen over Astrologie?

.

Leida Groot

Leida Groot

Astrologe

Bestudeert Astrologie sinds 2015. Heeft sinds die tijd honderden boeken over astrologie gelezen, cursussen gevolgd en privéles in de astrologie gehad. Volgt nu de 5-jarige opleiding tot Astrologe om zo erkend Astrologe te worden (zie AVN). Afgestudeerd in Organisatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ex-eigenaresse Hipinderegen.nl (gezien in Margriet, Libelle, RTL Boulevard etc.) Moeder van 3 zonen. Woont in West-Friesland in haar Villa Kakelbont en is dol op werken in haar moestuin, lezen en kickboksen. 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *