fbpx

Volle Maan Eclips in Stier – 8 november 2022 

Op dinsdag 8 november hebben we een Volle Maan Eclips (Maansverduistering) in het teken Stier. Deze Maan wordt ook wel een Bloedmaan genoemd.

Tijdens een Eclips brengt het Universum ons een enorme dosis transformatieve energie. Totale Maan Eclipsen kunnen energetisch en emotioneel heel intens aanvoelen. Ook deze Eclips heeft een enorme kracht in zich, maar voelt door de energie van de Maan in Stier toch wat vrediger aan. Stier helpt om de immense energie van de Eclips te gronden en vormt de perfecte fundering om alles wat naar boven komt te verwerken en integreren.

De Zon staat tijdens deze Eclips in Schorpioen en deze energie laat ons graven naar onze dieperliggende angsten en wil deze transformeren. De Maan staat aan de andere kant in het teken Stier. Deze energie is aards en vasthoudend. Stier staat graag met beide benen op de grond. Ze houdt van zekerheid en veiligheid. Ze doet graag alles op een rustig tempo en maakt geen overhaaste beslissingen.

Stier is het teken van stilte. Tijdens deze Volle Maan Eclips herinnert ze ons eraan hoe belangrijk het is om ons te verbinden met de natuur om ons gegrond, ondersteund en verbonden te voelen. Ze helpt ons om onze innerlijke rust terug te vinden wanneer de wereld aanvoelt als één grote storm. De energie van Stier kunnen we goed gebruiken wanneer het leven overweldigend aanvoelt. Ze helpt je om je te verbinden met de energie van de natuur, zoals de Zon op je gezicht, de wind door je haren of je voeten op de grond.

Tijdens deze Volle Maan Eclips kunnen er (verborgen) dingen naar boven komen zodat we deze kunnen helen. Ze geeft ons de kans om aan de slag te gaan met onze wonden, trauma en pijn. Ze schijnt een lichtje op alles wat we liever in het donker zouden laten. Alles komt naar boven zodat we het kunnen helen.

De Noordknoop en de Maan maken een conjunctie met de rebelse Uranus. Uranus brengt ons tijdens deze Eclips plotselinge inzichten en bevrijdt ons van alles dat in de weg staat om het pad van de ziel te bewandelen. Ze zorgt ervoor dat we heel radicaal kunnen breken, zodat we weer opnieuw kunnen beginnen. 

De Maankalender 2023 die hieronder wordt afgebeeld, kun je via deze link shoppen

nieuwe maan in maagd maankalender

De energie van Stier helpt ons tijdens deze Eclips om te focussen op de eenvoud van het leven. In plaats van op te gaan in drama en complexe emoties, dwingt Stier ons om de eenvoud op te zoeken en het leven stapje voor stapje te benaderen. In plaats van overdenken of overanalyseren moedigt Stier ons tijdens deze Eclips aan om ons instinct te volgen en hier niet aan te twijfelen.

Zoek tijdens deze Eclips rust en kalmte op. Daag jezelf uit om je lichaam te gronden en weg te blijven van drama. Laat je hart helen en als een bepaald pad tot je spreekt, volg het dan.

Wil jij het maximale uit deze Volle Maan Eclips halen? En zou je dat graag willen doen onder begeleiding? Doe dan dinsdagavond 8 november om 20.00 uur mee met mijn GRATIS online maancirkel. Ik heb een speciale Instagrampage gemaakt (@onlinemaancirkel) waar ik dan om 20.00 uur live ga. Het enige wat je hoeft te doen is om op ‘volgen’ te klikken en om 20.00 uur klaar te gaan zitten.

 

Meer lezen over de Maan of astrologie?

.

Deze blogpost delen:

Leida Groot

Leida Groot

Astrologe

Bestudeert Astrologie sinds 2015. Heeft twee jaar privéles gehad in de psychologische astrologie en volgt momenteel een 5-jarige opleiding astrologie bij Ishtar. Afgestudeerd in Organisatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ex-eigenaresse Hipinderegen.nl (gezien in Margriet, Libelle, RTL Boulevard etc.) Moeder van Teun, Sieb en Juul. Houdt van de geur van vers gemaaid gras. Loopt graag op blote voeten. Woont in West-Friesland in haar Villa Kakelbont en is dol op bessen uit haar eigen moestuin.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *