fbpx

Volle Maan in Boogschutter – 23 mei 2024 – Focus op het positieve

Donderdag 23 mei om 15.55 uur hebben we een Volle Maan op 2° Boogschutter.

Deze Volle Maan geeft ons avontuurlijke energie. Ze moedigt ons aan om de gok te wagen en te vertrouwen op het leven. Het is een tijd waarin je bewust mag worden van je angsten en de conversatie hiermee mag aangaan. Wanneer je begrijpt waar je het meest bang voor bent, neemt de angst af en ben je vrij om je pad te vervolgen zonder deze angsten.

Iedere Volle Maan geeft je de kans om dingen los te laten en deze Volle Maan helpt je om al die zeurderige ‘wat-als’ gedachten kwijt te raken die je ervan weerhouden om een leven te leiden waar jij van houdt. In plaats daarvan moedigt ze je aan om jezelf deze vraag te stellen: ‘Wat als het allemaal goed uitpakt?’

Wanneer je je verbindt met de energie van de Volle Maan Boogschutter voel dan haar magie en positieve vibraties. Boogschutter helpt je om op het goede te focussen in je leven en ze herinnert je eraan dat dit er altijd is, zelfs wanneer er een grijze lucht verschijnt. Wanneer je je focust op het positieve open je de deur voor heling en dankbaarheid.

Laat deze Volle Maan je helpen om angsten los te laten en je te focussen op het licht in het donker. Het zal ongemakkelijk voor je zijn om je angsten onder ogen te komen, maar wanneer je dit doet maak je de weg vrij voor het onverwachte en magie.

Ik houd weer een online Volle Maan Cirkel op donderdag 23 mei om 20.00 uur waarbij ons gaan verbinden met de Boogschutter energie. We gaan angsten loslaten en focussen op het positieve. Kaartje kost 12 euro. Meer informatie en aanmelden kan via deze link.  

 

Deze blogpost delen:

Leida Groot

Leida Groot

Astrologe

Bestudeert Astrologie sinds 2015. Heeft sinds die tijd honderden boeken over astrologie gelezen, cursussen gevolgd en privéles in de astrologie gehad. Volgt nu de 5-jarige opleiding tot Astrologe om zo erkend Astrologe te worden (zie AVN). Afgestudeerd in Organisatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ex-eigenaresse Hipinderegen.nl (gezien in Margriet, Libelle, RTL Boulevard etc.) Moeder van 3 zonen. Woont in West-Friesland in haar Villa Kakelbont en is dol op werken in haar moestuin, lezen en kickboksen. 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *