fbpx

Donderdag 25 januari 2024 – Volle Maan in Leeuw

Leeuw is de meest gulle gastvrouw van de dierenriem. Met haar grote hart en warme persoonlijkheid laat ze iedere kamer en ieder feestje oplichten. Net als haar heersende planeet, de Zon, valt ze op en straalt ze. Ze is dol op aandacht, sociaal en enorm moedig. Ze weet precies wat ze wil en hoe ze dat moet krijgen. Leeuw is een echte leider en heerst graag over haar koninkrijk.

Leeuw laat ons voelen wat liefde voor onszelf is. Ze stimuleert ons om onze hele persoonlijkheid te omarmen, onze zwakke kanten en onze sterkte kanten. Ze geeft ons de kracht en moed om ieder oordeel van een ander aan de kant te schuiven. Ze zorgt ervoor dat we al onze twijfels kunnen loslaten en onze waarde durven te erkennen. ⁠

Leeuw herinnert ons eraan dat we onszelf mogen zijn en dat we deze persoon mogen laten zien aan de wereld met moed en zelfvertrouwen. Deze Volle Maan is een goeie tijd om te voelen wie je bent en alles wat je blokkeert om die persoon te zijn. Het is tijd om in je kracht te gaan staan en niet bang te zijn om dit te gebruiken.

volle-maan-in-leeuw

De Zon maakt tijdens deze Volle Maan een conjunctie met Pluto. Hierdoor ervaar je je problemen en verdringingen op het gebied van jezelf durven zijn extra sterk. Pluto gooit de boel open, maar geeft je ook de kracht om te transformeren.

Met Jupiter die een vierkant maakt met de Zon en de Maan heb je misschien de neiging om je gevoelens en emoties op te blazen of te overdrijven. Overdrijving ligt op de loer, maar deze energie kan je ook helpen om uit je comfortzone te komen, actie te ondernemen en te groeien.

Verbind je tijdens deze Volle Maan met de hoge energie van Leeuw. Neem de leiding over je eigen leven, laat alle overtuigingen dat je niet goed genoeg bent los, spreek jezelf uit waar het nodig is en kom voor jezelf op waar dat nodig is. Omdat je het waard bent.

Deze blogpost delen:

Leida Groot

Leida Groot

Astrologe in opleiding

Bestudeert Astrologie sinds 2015. Volgt de 5-jarige opleiding tot Astrologe. Afgestudeerd in Organisatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ex-eigenaresse Hipinderegen.nl (gezien in Margriet, Libelle, RTL Boulevard etc.) Moeder van Teun, Sieb en Juul. Houdt van de geur van vers gemaaid gras. Loopt graag op blote voeten. Woont in West-Friesland in haar Villa Kakelbont en is dol op bessen uit haar eigen moestuin. 

6 Reacties

 1. Sharin Pemberton

  Dank je wel weer. Kom niet op een betere tijd komen ^_^

  Antwoord
  • Leida Groot

   Graag gedaan Sharin!

   Warme groet,
   Leida

   Antwoord
  • Nadia

   Hoi Leida, bedankt voor de maanhoroscoop, deze blog en dat ik je site tegen ben gekomen.
   Wat ik me echter afvraag, als ze zeggen ” kijk in welk huis pluto bij jou staat om te weten welke invloeden hij extra gaat hebben. Nu komt hij binnen in waterman” bedoelen ze dan in je geboortehoroscoop?
   Ik ben net geïnteresseerd geraakt in astrologie en nog zoekende wat alles betekend
   Groetjes

   Antwoord
   • Leida Groot

    Hi Nadia,

    Ja, je kijkt dan in je eigen horoscoop met welk huis het teken Waterman is verbonden. Door deze huizen gaat Pluto de komende 20 jaar lopen en deze levensgebieden gaat hij dus beïnvloeden.

    Ik ga volgende week een video maken met uitleg hoe je dit in je eigen horoscoop checkt.

    Warme groet,
    Leida

    Antwoord
 2. Mar

  Hoi Leida, staat de maan 3 februari in laatste kwartier dan ook in leeuw?
  Liefs

  Antwoord
  • Leida Groot

   Hi Marion,

   Nee, die staat in Schorpioen.

   Warme groet,
   Leida

   Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *