fbpx

Volle Maan in Leeuw – zondag 5 februari 2023 

Zondag 5 februari om 19.30 uur hebben we een Volle Maan in het teken Leeuw. Leeuw is de meest gulle gastvrouw van de dierenriem. Met haar grote hart en warme persoonlijkheid laat ze iedere kamer en ieder feestje oplichten. Net als haar heersende planeet, de Zon, valt ze op en straalt ze. Ze is dol op aandacht, sociaal en enorm moedig. Ze weet precies wat ze wil en hoe ze dat moet krijgen. Leeuw is een echte leider en heerst graag over haar koninkrijk.

 Tijdens deze Volle Maan herinnert Leeuw ons eraan dat plezier maken belangrijk is voor onze lichamelijke en geestelijke gezondheid. Wanneer je plezier maakt en alle positieve emoties die daaruit voortkomen, voel je je gelukkiger, flexibeler en meer standvastig. Leeuw laat ons voelen dat spelen geen vlucht of afleiding is van het ‘echte leven’. De ultieme manier om meer te genieten van het leven en lekkerder in je vel te komen is om regelmatig plezier te maken. Bedenk je tijdens deze Volle Maan in Leeuw of jij genoeg plezier maakt. Maak tijd vrij voor dat waar jij blij van wordt zonder dat je er ook maar iets mee hoeft te bereiken.

 Deze Volle Maan in Leeuw herinnert ons er ook aan dat de enige acceptatie die we nodig hebben die van onszelf is. Gebruik haar moedige energie om te kijken naar dingen die je ego nu nog verborgen houdt voor jezelf en anderen, zodat jij vol in je kracht kunt gaan staan en je ware zelf kunt tonen. Vaak zijn de dingen die we verborgen houden de sleutel naar onze kracht. Stuur liefde naar deze plaatsen en vraag jezelf af of je deze verborgen houdt vanwege angst of afwijzing. Pas als we onszelf helemaal accepteren, zijn we in staat om alle mooie energie aan te trekken en komen we bij ons ware zelf.

Lees ook: Wat zijn de maanstanden in 2023? Ontdek het hier

 

volle maan in leeuw

Deze Volle Maan maken de Zon en de Maan een vierkant met Uranus en hierdoor kun je je wat rusteloos voelen. Daarnaast kan je de neiging hebben om de dingen die je wil veranderen (bijvoorbeeld meer tijd vrijmaken om plezier te maken) rigoureus aan te pakken en hierbij voel je je buitengewoon vindingrijk. Je voelt dat je de behoefte hebt om je eigen weg te kiezen.

De Zon die een driehoek maakt met Mars geeft je de moed om los te laten wat er nog in de weg staat om je authenticiteit te leven en geeft je energie en kracht om volop voor je nieuwe plannen te gaan.

Durf met liefde vanuit je hart naar jezelf te kijken tijdens deze Volle Maan. Geniet van jouw unieke persoonlijkheid, jouw speelsheid en jouw licht.

Happy Full Moon!

—-

Heb jij zin om aan de slag te gaan met deze energie, maar geen idee hoe je dit kunt doen?  Iedere maand maak ik een meditatie die past bij de energie en reflectievragen. Deze ontvang je wanneer je lid wordt van mijn MoonMembership. Als lid van het MoonMembership (59 euro per jaar) ontvang je iedere Volle Maan + Nieuwe Maan een meditatie en een werkboek waarmee je thuis zelf aan de slag kunt. Meer informatie over het MoonMembership lees je hier. 

Meer lezen over de Maan of astrologie?

.

Deze blogpost delen:

Leida Groot

Leida Groot

Astrologe

Bestudeert Astrologie sinds 2015. Heeft twee jaar privéles gehad in de psychologische astrologie en volgt momenteel een 5-jarige opleiding tot astrologe bij Ishtar. Afgestudeerd in Organisatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ex-eigenaresse Hipinderegen.nl (gezien in Margriet, Libelle, RTL Boulevard etc.) Moeder van Teun, Sieb en Juul. Houdt van de geur van vers gemaaid gras. Loopt graag op blote voeten. Woont in West-Friesland in haar Villa Kakelbont en is dol op bessen uit haar eigen moestuin.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *