Volle Maan in Ram 29 september 2023: je innerlijke vuur aanboren

Vrijdag 29 september om 11.58 uur hebben we een Volle Maan in Ram.

Ram wordt geregeerd door Mars en brengt ons daadkracht, energie en actie. Ze is zelfverzekerd, is een echte initiatiefnemer en heeft een onstuimige, impulsieve energie. Uitdagingen gaat ze niet uit de weg en dit gaat met een flinke strijdlust en veel enthousiasme. Ze durft alles en doet graag dat waarvan men zegt dat het niet kan. Ram gaat graag de competitie aan en is het liefst de eerste en de beste. Ze is steeds op ontdekkingstocht naar haarzelf en ziet daarom niet direct de gevoelens van een ander, waardoor ze soms egoïstisch lijkt.

Ram laat ons tijdens deze Volle Maan contact maken met ons innerlijk vuur. Het stukje van ons dat zich niet laat foppen door de zwaktes van onze geest en het stukje dat vertrouwen heeft in onszelf om te volharden. Ram laat ons voelen dat we in ons diepste wezen pure kracht zijn. Bedenk je tijdens deze Volle Maan wat jij doet om jouw innerlijk vuur brandend te houden. Waardoor krijg je het gevoel dat je hele lijf tintelt van enthousiasme? Waardoor heb jij het gevoel dat je leeft?

Vollemaaninram

Ram geeft ons tijdens deze Volle Maan ook de energie van een krijger. Ze leert ons dat dapper zijn makkelijker is dan je denkt. Dat we moedig zijn wanneer we angsten voelen en het toch doen. Ram weet dat moed niet gaat over geen angst voelen, want als we geen angst voelen dan hebben we ook geen moed nodig. Vrij zijn van angsten kom vanzelf, maar pas nadat we moedig zijn geweest.

Laat de energie van de Volle Maan in Ram jouw innerlijk vuurtje aanwakkeren. Vraag je in elke situatie waarin je je angstig voelt, wil ik laf zijn of wil ik moedig zijn? Verlies hierbij de ander en de harmonie niet uit het oog. Voel waar je voor wilt vechten in plaats van tegen en onthoud dat boosheid kracht is die je ook in kan zetten voor het goede.

Meer leren over de energie van de Maan? Volg dan mijn online cursus ‘Leven met de energie van de Maan’. 

Deze blogpost delen:

Leida Groot

Leida Groot

Astrologe in opleiding

Bestudeert Astrologie sinds 2015. Volgt de 5-jarige opleiding tot Astrologe. Afgestudeerd in Organisatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ex-eigenaresse Hipinderegen.nl (gezien in Margriet, Libelle, RTL Boulevard etc.) Moeder van Teun, Sieb en Juul. Houdt van de geur van vers gemaaid gras. Loopt graag op blote voeten. Woont in West-Friesland in haar Villa Kakelbont en is dol op bessen uit haar eigen moestuin. 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *