fbpx

27 november 2023 -Volle Maan in Tweelingen: onrustige emoties

Maandag om 10.16 uur hebben we een Volle Maan in het teken Tweelingen. Tweelingen communiceert om informatie te verzamelen. Ze is oprecht geïnteresseerd in alles om haar heen en enorm gedreven om de wereld te begrijpen. Ze is continu op zoek naar het volgende stukje van de puzzel en haar belangrijkste gereedschap hierbij is observatie. Ze onderzoekt en verzamelt feiten zonder dat ze daar direct een mening over vormt. ⁠

Tweelingen is een bewegelijk luchtteken en tijdens deze Volle Maan kunnen we ons op emotioneel gebied wat rusteloos voelen. In contact komen met je gevoel is nu wat lastiger en wellicht ben je hele gesprekken met jezelf aan het voeren. Probeer tijdens deze Volle Maan eens te luisteren welke verhalen jij tegen jezelf vertelt.

volle maan in tweelingen

Vul jij jouw verhalen met onzekerheid en angst of laat je hoop, plezier en positiviteit regeren? Vertel jij het Universum wat je wilt in de wetenschap dat dit gaat gebeuren of focus jij je op dingen die je eigenlijk niet wilt? Wanneer je je leven vult met negativiteit, ontvang je ook negativiteit.

Verbind je tijdens met de energie van Tweelingen en luister hoe je naar jezelf en anderen praat. Laat de negatieve verhalen los en transformeer vervolgens je gedachten en communicatie op een positieve manier met behulp van de Zon in Boogschutter. Laat Mars conjunct de Zon je innerlijk vuur aanwakkeren om in actie ergens voor te gaan en verbind je met Saturnus die vierkant de Zon en de Maan staat om je plannen heel concreet te maken.

 

Meer leren over de energie van de Maan? Volg dan mijn online cursus ‘Leven met de energie van de Maan’. 

Deze blogpost delen:

Leida Groot

Leida Groot

Astrologe in opleiding

Bestudeert Astrologie sinds 2015. Volgt de 5-jarige opleiding tot Astrologe. Afgestudeerd in Organisatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ex-eigenaresse Hipinderegen.nl (gezien in Margriet, Libelle, RTL Boulevard etc.) Moeder van Teun, Sieb en Juul. Houdt van de geur van vers gemaaid gras. Loopt graag op blote voeten. Woont in West-Friesland in haar Villa Kakelbont en is dol op bessen uit haar eigen moestuin. 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *