fbpx

Volle Maan in Tweelingen – 8 december 2022 

Op 8 december om 05.09 uur hebben we een Volle Maan in Tweelingen. Tweelingen is verbonden met het derde huis, het huis van communicatie, maar ze is zoveel meer dan dat. Tweelingen communiceert om informatie te verzamelen. Haar missie is om de wereld te begrijpen en ze is continue op zoek naar het volgende stukje van de puzzel. Ze is oprecht geïnteresseerd in de wereld om haar heen.

 Tweelingen haar belangrijkste gereedschap is observatie. Ze onderzoekt en verzamelt feiten zonder dat ze daar direct een mening over vormt. Ze staat open voor verschillende zienswijzes, andere culturen en mensen met een bijzondere levensstijl en geeft hier geen oordeel over. Omarm deze hoge energie van Tweelingen tijdens deze Volle Maan en probeer dat wat je waarneemt en wat je voelt niet direct te labelen.

De Maan staat tijdens deze Volle Maan conjunct (samen) met Mars die Retrograde loopt. Hierdoor kunnen we het gevoel hebben dat ons vuur tijdelijk getemperd wordt. We hebben het idee dat we tijdelijk even niet vooruitkomen of dat we onze aanpak moeten herzien. Laat deze Volle Maan de drang om altijd maar vooruit te komen los en omarm jouw menselijkheid. Sta jezelf toe om rust te pakken, oordeel hier niet over en onthoud dat niets doen, ook iets doen is.

volle maan in tweelingen

De Maan en de Zon maken beiden ook een vierkant naar de planeet Neptunus. Deze verbinding maakt ons tijdens deze Volle Maan overgevoelig en op emotioneel gebied kunnen we weinig hebben. We hebben de neiging om bij voorbaat maar vast in de ‘slachtofferrol te kruipen.

Deze Volle Maan herinnert ons eraan dat er een duidelijk verschil is tussen een slachtoffer zijn en onszelf een slachtoffer vinden. De één onderneemt uiteindelijk actie, de ander vindt zichzelf vooral heel zielig. Onszelf telkens bestempelen en gedragen als slachtoffer zal ons niet verder helpen. Neem tijdens deze Volle Maan daarom de verantwoordelijk voor je eigen gevoelens en gedrag en kruip uit die rol. Als je voelt dat je jezelf een slachtoffer vindt, sta dan op, pak de regie en doorbreek de cirkel. Zo houd je de controle over de situatie en niet andersom.

Meer lezen over de Maan of astrologie?

.

Deze blogpost delen:

Leida Groot

Leida Groot

Astrologe

Bestudeert Astrologie sinds 2015. Heeft twee jaar privéles gehad in de psychologische astrologie en volgt momenteel een 5-jarige opleiding astrologie bij Ishtar. Afgestudeerd in Organisatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ex-eigenaresse Hipinderegen.nl (gezien in Margriet, Libelle, RTL Boulevard etc.) Moeder van Teun, Sieb en Juul. Houdt van de geur van vers gemaaid gras. Loopt graag op blote voeten. Woont in West-Friesland in haar Villa Kakelbont en is dol op bessen uit haar eigen moestuin.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *